Miért hiszik az emberek, hogy szakmunkásokból hiány van? Pont náluk van az egyik legnagyobb munkanélküliség és hiányszakokon is jelentős a munkanélküliség. Akkor mégis megéri?
2014. júl. 25. 21:18
1/7 anonim válasza:
Cikket nem olvastam el, de elég egyszerű erre a válasz.
Te minimálbérért tűző napon tolnád a talicskát?
Gondoltam. Na ezért megy inkább diplomázni, aki megteheti.
2/7 anonim válasza:
Mer ma már nagyon kevesen mennek el szakmában dolgozni. Én sem pedig öt szakmám van. De inkább élek segélyekből, nagyjából ugyanannyi jön össze mintha dolgoznék.
Hiánynak iszonyatos hiány van, de nem is megy senki ezekre a helyekre, ha mégis akkor sem húzza ott sokáig.
Egyébként nem értem neked miért kérdéses maga a hiány.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor igazából mindenki erőlteti, hogy tanuljanakaz emberek hiányszakmát, annak ellenére, hogy senki nem akar abban tanulni. Így lehet kezelni a helyzetet?
2014. júl. 25. 21:33
4/7 anonim válasza:
En spéciele égen földön keresek egy gázvezeték szereplőt de mindenki el van foglalva.
5/7 A kérdező kommentje:
ma 21:54
Hidd el sok van, csak sokan nem dolgoznak a szakmájukban mert nem éri meg. A másik probléma pedig a földrajzi elhelyezkedés.
2014. júl. 25. 21:59
6/7 anonim válasza:
4-es: És meg is fizetnéd rendesen?
7/7 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztál. Jó szakmunkásból van hiány. Aki jó az meg is él belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!