Mikor veszik észre a magyarok, hogy a "túl magasak az árak" "nincs munka" "szar a fizetés" univerzális nyavalygások minden fejlett országban, és inkább örülni kéne, hogy csak ezen problémáink vannak, ugyanúgy, mint a németeknek, svédeknek?
Ööö akkor holnaptól ugye átutalod a fizetésed 50%-át nekem???
Ha nem rinyálsz nem mindegy mennyiből élsz?
A kicsinek is örülni kell!
Te eltévedtél kedves kérdező?
Majd ha itt is annyi lesz a fizetés,mint nyugaton,és legalább annyi lesz a munkahely,mint nyugaton,akkor majd itt is befogják az emberek a szájukat.De addig ne mond,hogy nyavalyognak. Nem is csoda,hogy nyavalyognak.Ki tud megélni 47 ezerből? ;) meg 66 ezerből? ennyit keresnek a legtöbben. És ez a nagy baj.
"Ha ottani életszínvonalon élhetnénk, azt hiszem kuss lenne."
Ez nem igaz. A magyarok egy részének semmi sem jó! Látom amit látok, Angliában vagyok, minden ismerősöm dolgozik, többségük nem is minimálbéres, mégis az állandó nyavalygást lehet tőlük hallani. Ha fizetéssel elégedettek, találnak mást, amibe beleköthetnek! A német, angol, svéd, stb is panaszkodik, csak ő neki nem az a gondja hogy hónap végén nem marad pénze, hanem azon, hogy évi 3 helyett, csak 1-2 nyaralásra futja.
# 7:
Az állandó elégedetlenség az, ami előre viszi a társadalmat, a technológiát, a tudományokat... Ha mindennel elégedettek lennénk, akkor nem jutnánk sehova sem.
Itt a lényeg az, hogy mi miatt siránkozik valaki. Bárcsak mehetnék én is nyaralni idén, már 20 éve nem voltam...
"Az állandó elégedetlenség az, ami előre viszi a társadalmat, a technológiát, a tudományokat..."
Igen, egy bizonyos pontig lehet elégedetlennek lenni, de ami a magyarok között folyik, az már nem normális állapot! Az angolok is, németek is panaszkodnak, de teljesen más a mérték, mint a magyarok egy részénél! Mindenbe, de szó szerint mindenbe beleviszik egyesek a cigányokat, zsidókat, más bevándorlókat, egyszerűen sok magyar mindenkit utál, aki nem az, de sokszor még saját magát is! Ez a szomorú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!