Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak akkor írja bele az...

Miért csak akkor írja bele az újság a cikkbe hogy "cigány asszony" mikor valami sérelem éri (ráadásul nem is faji alapon)?

Figyelt kérdés
Érdekes azt soha sem olvasni hogy mittomén idős nénit raboltak ki a CIGÁNYOK. Ez meg vezér cikk volt... Ha a cigánynak van baja, akkor már nem is rasszizmus ezt külön kiírni?
2014. júl. 25. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Mert politikailag így korrekt.
2014. júl. 25. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
8%

Miért nem érted meg, hogy nem vagy felsőbbrendű ember, és nem kellene állandóan cigányoznod?

Lehet okosabb lennél tőle. Talán a jobberképzőt is otthagyhatnád, lehet még rendes csajod is lenne.

2014. júl. 25. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
#2 Bevinnélek az Ároktői cigány telepre egyből sírnál a jobber képzőért.
2014. júl. 25. 13:19
 4/7 A kérdező kommentje:

@13:03

Ha nem lennél ilyen agyamputált, akkor felfognád hogy nem én cigányozok hanem az ÚJSÁG. De miért csak akkor mikor egy "romát" ért kár. Mikor az volta vezércikk hogy 13 méteres Hummer limuzin, meg Kis Grofo koncert a 6 éves kislány óvodai ballagásán, ott se volt reklámozva hogy cigányokról van szó. Ott már miért titok? Nem mintha nem lenne egyértelmű. Az már nem lenne politikailag korrekt?

2014. júl. 25. 14:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Meg nem tudom minek kell főcímlapon ilyen adócsaló vagy mittomén mivel foglalkozó cigók dorbézolását promotálni...
2014. júl. 25. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:

"Miért nem érted meg, hogy nem vagy felsőbbrendű ember, és nem kellene állandóan cigányoznod?

Lehet okosabb lennél tőle. Talán a jobberképzőt is otthagyhatnád, lehet még rendes csajod is lenne."

Titeket liberráltakat fizetnek azért, hogy egész nap itt veritek a nyálatokat?

Miért nem költöztök a kedvenceitekhez, az helyett, hogy messziről jár a pampulátok?

2014. júl. 25. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:
wow, csak most így idézetből olvastam végig ezt a banális ökörséget, de csak a fejemet tudom fogni...
2014. júl. 26. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!