Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez teljesen normális? (radikál...

Ez teljesen normális? (radikálisból mérsékelt)

Figyelt kérdés

Annyit előre leszögezek, hogy nem vagyok idős, egyszerűen csak egy sima fiatal. 19 éves fiú.

Úgy 1-2 éve elkezdett foglalkoztatni a politika, a történelem a közélet, és a jog. Bekerültem egy társaságba, akik igen szélsőjobbosok. Nácik, skinheadek, meg ilyen emberkék. Én is hasonló eszméjű ember voltam, éltettem a nemzetszocializmust, meg Hitlert, a "barátaimmal" karlendítéssel köszöntem, elolvastam a mein kampfot, a náci himnusz volt a csengőhangom, a hátterem meg horogkereszt, beléptem a jobbikba politizálni, rengeteget olvastam és írtam ezekről a dolgokról. Hirtelen elöntött a nagy magyarság tudat, elkezdtem becsülni minden ami magyar, kuruc.infon lógtam sokat, zsidóztam, cigányoztam amit kellett egy ilyen felfogású embernek. Nem lényszerből, akkor egyszerűen így láttam a dolgokat.

Történelemből mindig is ötös voltam, nagyon ment az a tárgy, így elmentem emelt töri érettségire. Akkor még többet tanultam a történelemről, és azt vettem észre, hogy minél többet tudok annál jobban mérséklődök. Októberben még egyszer emelt töriztem, most már nagyon jó eredménnyel, de addigra már szinte teljesen más lettem. Sokat olvastam, meg sokat tanultam, és egyszerűen már sima mérsékeltnek tartom magam. Van még bennem egy kis radikalizmus, de ha visszagondolok arra az időszakra, egyszerűen hülyének titulálom magam. Egyszerűen keveset tudtam, és elhittem minden propagandát. Már nem a náci himnusz a csengőhangom, már nem a horogkereszt a háttérképem, a jobbik politikájával már nagyrészt nagyon nem értek egyet, és ez a magyarság tudat is mintha kioltódott volna belőlem. Leszedtem a Trianon matricát a pénztárcámról, mert megmondom őszintén lesz*rom Trianont, engem rohadtul nem érdekel már mi volt 90 éve, nem ezen fogok keseregni meg baszakodni, amit már úgysem tudunk visszafordítani. Egyszerűen a magyarok mégsem olyan jók mint amilyennek a jobboldal beállítja őket, és ezt a szüntelen zsidózást sem értem, mert ha valami probléma van, akkor mindig ők kerülnek elő. A legtöbb jobb oldali azt sem tudja mi az a zsidó, csak nyomja mert divatból van. Aki rossz, az már csak zsidó lehet. Ha a magyar ember lenne a rossz, akkor őt is valahogy a zsidósággal hozzák párhuzamba. A lényeg rossz ember nem lehet magyar. Most már azért zavar, mert az emberek nem ismerik a másik családfáját. Orrméretből kiindulni meg eléggé butaság szerintem. A hülye összeesküvés elméletek egyszerűen nem érdekelnek, a hülye propagandák se, amit a kuruc.info terjeszt. Semmi bizonyíték nincs a feltevéseikre, innentől kezdve engem nem érdekel. A holokausztból is elegem van, nem lehet bizonyítani semmit. Nem lehet eldönteni, hogy volt vagy nem. Véleményt SEM akarok formálni, mert:

1. én nem voltam ott

2. semmi kutatást nem végeztem ez ügyben.

3. nem vagyok történész, meg semmi. Engem hiteles bizonyítékok érdekelnének a nem létezésével, és nem ilyen kuruc.info által terjesztett propagandával, amit mindenki lenyel. Ha meg rákérdezek a bizonyítékra akkor senki sem tud válaszolni.

Többek között rájöttem, hogy a nemzetszoci = a kommunizmussal, csak más színben, és más emberekre támaszkodva... Vagyis mind a kettő egy szar.

Nagyjából ennyi a mondanivalóm...

2010. jan. 10. 10:55
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim válasza:
14:10, Miert ökörseg az a könyv? Olvastad? Mert szerintem nem... Kerdezo nyugi a regebbi haverjaim kozul eleg sokan lettek divatszkinek... Ismerek normalis skinhead embert is, es nem 15 eves hanem boven tul van a 35-on.
2010. jan. 10. 14:27
 32/54 A kérdező kommentje:

Nézzük:

Te kb. írni sem tudsz normálisan.

"buta-tökfej" ez pontosan mi? Magyar nyelvtanban ilyen szerkezetet még nem láttam. Szerintem sürgősen keress fel egy általános iskolát, ahol talán még egyszer megtanítanak az alapokra.

A szövegértés sem megy valami jól.

Idézném magam: "elkezdett foglalkoztatni a politika"

Te ebből azt szűrted le, hogy aktívan el kezdtem politizálni? Azért nem semmi. Tényleg sürgősen keress fel egy általános iskolát. Az a te szinted kb.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy valójába elolvastad-e a Mein Kampfot. Én legalább igen, és úgy jelentem ki, hogy a nagy részével nem értek egyet.

2010. jan. 10. 14:28
 33/54 anonim ***** válasza:
14:27: Beleolvastam, elég volt annyi.
2010. jan. 10. 14:29
 34/54 anonim ***** válasza:

14:28: Nem tudtam eldönteni, buta vagy tökfej. Amelyik neked szimpatikusabb. Jah, hogy csak hobbi politizálni és gyorsan odacsapódtál a skinekhez... Egy kis karlendítés meg vagánykodás, de te nem vagy befolyásolható. (beee-beee)

"90 éve, nem ezen fogok keseregni meg baszakodni" - emelt töri, ezek igazán szinkronban vannak egymással. XD

2010. jan. 10. 14:33
 35/54 A kérdező kommentje:

"Beleolvastam, elég volt annyi."

Igen itt látszik meg az intelligencia szinted.

Ha ezt eddig még nem tanították meg neked, (kb. ált iskola)

akkor elmagyarázom.

Véleményt csak arról lehet mondani, amit teljes egészében ismersz.

Egy okos ember nem mond egy olyan filmről véleményt, amiből csak kb. 20 percet látott. Egy okos ember nem mond kritikát olyan könyvről, amibe csak "bele olvasott".

Persze a te eseted teljesen más. Sajnos sok ilyen idióta van manapság...

2010. jan. 10. 14:33
 36/54 anonim ***** válasza:
0%

Okos ember nem olvas el egy tartalmatlan könyvet, okos ember nem néz végig egy rossz filmet.

"nem érdekel már mi volt 90 éve" XD Ezen még mindig röhögök.

2010. jan. 10. 14:36
 37/54 A kérdező kommentje:

14:33

Szövegértéseddel csinálj valamit légyszíves. xD

Nem semmi. 8 éves unokahúgom ált. megérti azt amit olvas, te sajnos nem.

Azért említettem az emelt törit, mert oda jóval több tanulás kell, mint egy sima középre. Sok az olyan anyag, amit nem tanítottak az iskolában.

Ezzel csak annyit akartam kifejezni, hogy amíg keveset tudtam a dolgokról, addig igenis befolyásolni tudtak a propagandával.

Mindegy hiába is magyarázom neked, sajnos ezt sem fogod megérteni.

2010. jan. 10. 14:37
 38/54 A kérdező kommentje:

Igen te előre tudod a tartalmát? xD

Látszik te is ilyen propaganda által befolyásolható hülye vagy, aki elhisz mindent. Én inkább elolvasom az eredetit, és saját véleményt alkotok, minthogy más hülyeségét hangoztassam.

Ilyeneket neked hiába mondanak, úgysem érted meg. :)

2010. jan. 10. 14:39
 39/54 anonim ***** válasza:

14:37: Ennyire el vagy szállva az emelt törivel? Tényleg nagyon komoly...

Nah kedves divatember, aki emelt törizett, de nem érdekli a múlt (XD) most megyek, mert jön a Fio meccs, amit muszáj néznem. További jó politizálást! XD

2010. jan. 10. 14:40
 40/54 A kérdező kommentje:

Jahh legközelebb légyszíves szó szerint idézd a szöveget. Az elejétől a végéig. Kiragadni én is kitudok olyan gondolatokat a te írásaidból, aminek semmi értelme nem lenne.

Az idézet csak úgy jó, hogy ha szó szerint idézik. (ált. iskolás tananyag kb.)

2010. jan. 10. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!