Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez teljesen normális? (radikál...

Ez teljesen normális? (radikálisból mérsékelt)

Figyelt kérdés

Annyit előre leszögezek, hogy nem vagyok idős, egyszerűen csak egy sima fiatal. 19 éves fiú.

Úgy 1-2 éve elkezdett foglalkoztatni a politika, a történelem a közélet, és a jog. Bekerültem egy társaságba, akik igen szélsőjobbosok. Nácik, skinheadek, meg ilyen emberkék. Én is hasonló eszméjű ember voltam, éltettem a nemzetszocializmust, meg Hitlert, a "barátaimmal" karlendítéssel köszöntem, elolvastam a mein kampfot, a náci himnusz volt a csengőhangom, a hátterem meg horogkereszt, beléptem a jobbikba politizálni, rengeteget olvastam és írtam ezekről a dolgokról. Hirtelen elöntött a nagy magyarság tudat, elkezdtem becsülni minden ami magyar, kuruc.infon lógtam sokat, zsidóztam, cigányoztam amit kellett egy ilyen felfogású embernek. Nem lényszerből, akkor egyszerűen így láttam a dolgokat.

Történelemből mindig is ötös voltam, nagyon ment az a tárgy, így elmentem emelt töri érettségire. Akkor még többet tanultam a történelemről, és azt vettem észre, hogy minél többet tudok annál jobban mérséklődök. Októberben még egyszer emelt töriztem, most már nagyon jó eredménnyel, de addigra már szinte teljesen más lettem. Sokat olvastam, meg sokat tanultam, és egyszerűen már sima mérsékeltnek tartom magam. Van még bennem egy kis radikalizmus, de ha visszagondolok arra az időszakra, egyszerűen hülyének titulálom magam. Egyszerűen keveset tudtam, és elhittem minden propagandát. Már nem a náci himnusz a csengőhangom, már nem a horogkereszt a háttérképem, a jobbik politikájával már nagyrészt nagyon nem értek egyet, és ez a magyarság tudat is mintha kioltódott volna belőlem. Leszedtem a Trianon matricát a pénztárcámról, mert megmondom őszintén lesz*rom Trianont, engem rohadtul nem érdekel már mi volt 90 éve, nem ezen fogok keseregni meg baszakodni, amit már úgysem tudunk visszafordítani. Egyszerűen a magyarok mégsem olyan jók mint amilyennek a jobboldal beállítja őket, és ezt a szüntelen zsidózást sem értem, mert ha valami probléma van, akkor mindig ők kerülnek elő. A legtöbb jobb oldali azt sem tudja mi az a zsidó, csak nyomja mert divatból van. Aki rossz, az már csak zsidó lehet. Ha a magyar ember lenne a rossz, akkor őt is valahogy a zsidósággal hozzák párhuzamba. A lényeg rossz ember nem lehet magyar. Most már azért zavar, mert az emberek nem ismerik a másik családfáját. Orrméretből kiindulni meg eléggé butaság szerintem. A hülye összeesküvés elméletek egyszerűen nem érdekelnek, a hülye propagandák se, amit a kuruc.info terjeszt. Semmi bizonyíték nincs a feltevéseikre, innentől kezdve engem nem érdekel. A holokausztból is elegem van, nem lehet bizonyítani semmit. Nem lehet eldönteni, hogy volt vagy nem. Véleményt SEM akarok formálni, mert:

1. én nem voltam ott

2. semmi kutatást nem végeztem ez ügyben.

3. nem vagyok történész, meg semmi. Engem hiteles bizonyítékok érdekelnének a nem létezésével, és nem ilyen kuruc.info által terjesztett propagandával, amit mindenki lenyel. Ha meg rákérdezek a bizonyítékra akkor senki sem tud válaszolni.

Többek között rájöttem, hogy a nemzetszoci = a kommunizmussal, csak más színben, és más emberekre támaszkodva... Vagyis mind a kettő egy szar.

Nagyjából ennyi a mondanivalóm...

2010. jan. 10. 10:55
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Tudsz olvasni? Leírtam, hogy a holokausztból is elegem van.

Amúgy meg mit kezdjek azzal, hogy sokan rekedtek a határokon túl? Lehet tenni valamit? Képzeld semmit. Én nem fogom kántálni azokat a szavakat, hogy vesszen Trianon, mert manapság ez a divat...

2010. jan. 10. 12:22
 22/54 anonim ***** válasza:
De lehet tenni. Autonómia. Egyre inkább kételkedek benne, hogy te tényleg töris vagy-e.
2010. jan. 10. 12:25
 23/54 A kérdező kommentje:

Kételkedj engem nagyon nem érdekel. Ez a véleményem.

Szóval ha valakinek eltérő véleménye van mint a tiéd, az nem tudja a történelmet, meg valószínűleg hülye is igaz?

Gratulálok... Szeretem ezt az oldalt tele van értelmiséggel.

Autonómiát hogy akarsz nekik adni? Áruld már el légyszíves. Románia sz*rik az ott élő magyarokra. Őket aztán érdekli, hogy kapjanak autonómiát, amikor gyűlölik az egész magyar népet. Kiharcolni meg biztosan kilehet. Ilyen köztársasági elnökkel, aki behúzza fülét farkát, csak azért mert nem engedték át a szlovák határon. Ilyen komolytalan emberekkel valószínűleg foglalkozni fognak a román politikusok. Max körbe röhögnek minket.

Ha meg nem adnak akkor meg mit teszel? Háborúval fogsz fenyegetőzni? Mi sem adtunk annak idején nekik, ezt azért ne felejtsd el...

2010. jan. 10. 12:30
 24/54 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy támogatom a mostani köztársasági elnököt? Magyarországon azért szabad volt a tótoknak a saját nyelvükön beszélni. A pénzre is vagy 5 féle nyelven rá volt írva a szöveg. Azt hittem, törisként ezeket tudod.

Ha meg sem próbálod elérni az autonómiát, akkor nem is várhatod. Ergo neked így tökéletes, ahogy van a határon túli magyarok helyzete. Én azért inkább megpróbálnék változtatni.

2010. jan. 10. 12:34
 25/54 anonim ***** válasza:
pl a most csatlakozni kívánó szerbeknél simán el lehetne érni. ha nem adnak, nem szavazzuk meg az EU belépést. Ha jól tudom Romániával is el lehetett volna ezt játszani.
2010. jan. 10. 12:35
 26/54 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled,aki a skinheadek közé keveredik,heilhitlerezik,meg a karját lengeti,az hülye.

Egyébként meg a nemzeti érzelmeknek köze sincs hozzá.(akkor már inkább a hortysták,de ők se normálisak,Horty már meghalt)

Egyébként a Jobbikra fogok szavazni...

2010. jan. 10. 12:45
 27/54 A kérdező kommentje:

Nahh akkor felveszem a te stílusodat:

Tudod mit jelent az autonómia?

Az egy dolog, hogy a nyelvükön beszélhettek, de az nem egyenlő az autonómiával. 1907-es Lex Apponyi? 1879-es törvény? Azt hittem ezeket tudod történelemből, de ezek után egyre kételkedek a tudásodban.

Most mi kapjuk vissza azt, amit régen mi tettünk velük. Ezen nem kell csodálkozni.

Nahh harcolj az autonómiárt hajrá szurkolok neked. Olyan JÓ nagy magyar emberekkel, akik lesz*rják a saját érdekeiket, inkább egy idióta külföldi cégért mennek tüntetni. (Sláger, Danubius) A szavazásokon 30% körüli részvételi arány. A maradék 70% hol van? mit csinál? Ezek a nagy magyarok, akik a saját sorsukat sz*rják le magasról. Itt már rég jobb helyzet lenne, ha a dicső nagy magyar nép tett volna valamit. Azonban a nagy részét ez nemigazán érdekli.

Széchényivel nagyon egyet tudok érteni. Ha pöffeszkedő, hazudozó és zsarnok kormány van hatalmon, az nem a politikusok hibája, hanem az embereké akik eltűrik...

2010. jan. 10. 12:45
 28/54 anonim ***** válasza:
67%
Én is ugyanebben a cipőben jártam mint te. Náci, szkinhed haverok, kuruc info, zsidózás, cigányozás, komcsizás. Ugyanúgy nőttem ki belőle, ahogy Te is, tanulással.
2010. jan. 10. 13:04
 29/54 anonim ***** válasza:

Akiknek az a véleményük, hogy úgyse tudnánk semmit csinálni akkor olvassák el ezt az idézetet Adolf Hitlertől: "Ha egy egész nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam átalakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet."

Mindenki eldöntheti, hogy kikben látja azt az 1000 embert.

2010. jan. 10. 13:15
 30/54 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok manipulálható kezdjük ott."

XD hahaha, nem manipulálható vagy, csak szimplán buta-tökfej (feltéve, ha igazak a fent leírtak)

Politizálni kezdesz és egyből skin leszel, meg mein kampf, ami egy merő ökörség. Öreg olyan sötét vagy, mint a sakkban a paraszt. Emelt töri? Kisegítő iskola... XD

2010. jan. 10. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!