Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki felvilágosítana mi az...

Valaki felvilágosítana mi az igazság az ukrán vs "forradalmárok" harcában?

Figyelt kérdés

A jobbik hívja őket forradalmároknak(mondjuk nem tudom mér)

Halottam a hírt hogy elvileg ismétlem elvileg a "forradalmárok" álltal uralt területekről lőtték ki a rakétát. És egy parancsnokuk is beismerte hogy volt náluk ilyen fegyver..

1: Egy jobbikos ismerősöm erre azzal védekezett hogy biztos hogy nem ők lőtték le mert ők csak cicilek..és ők nem tudnak repülőt lelőni...

2: Jobbikos: "valójában az ukrán katonák a gonosz bácsik mert ők gyújtanak rá erődítményket az ártatlan "forradalmárokra" meg őket lövik halomra az ukrán katonák.. Igaz lehet ez?

3: Nem az oroszok adják a forradalmároknak a fegyvert hanem olyan ügyesek hogy az ukránoktól elcsaklizták őket..és most azzal járkálnak és harcolnak.

4: Valójában az amcsik lőtték le a gépet annak érdekében hogy be lehessen vonni a nátót..

5: Miért nem vagyunk pártatlanaok amikor mind2 oldalról jön a propaganda és a megtévesztés..annak hiszünk akivel elfogultabbak vagyunk?

2014. júl. 24. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

'Aztmondják hogy nekünk szar az unió mert az unió piacnak használ minket és az nekünk szar, és oroszországnak meg szüksége van a jó magyar élelmiszerre és nekünk az a megváltás ha csatlakozunk hozzájük mert akkor vásárolnak tőlünk..'

Gazdasági kapcsolatokra persze szükség van(előrebocsátom, nem vagyok gazdaság szakértő), de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy másik államhoz oda kell kötnünk magunkat minden téren.

2014. júl. 25. 14:41
 12/12 wapo ***** válasza:

Az igazság odaát van.

De valahogy senki nem akar oda át menni és megosztani velünk. Vagy ha igen csodamód nem jut oda át, vagy vissza. Vagy épp nem érdekel senkit mert sokkal nagyobb dolgok történnek (már megint villantott valamit egy cuki színésznő valahol).

Akit érdekel az a pár száz ezer ember akinek a lakását szétlövik, földjét felégetik, hozzátartozóit besorozzák, elhurcolják, lányait megerőszakolják, ismerőseit kiirtják.

És hidd el ők sem tudják miért!!

És ott már nem is számít az igazság, hisz az igazság azoknak az oldalán áll akiknek fegyver van a kezében. És a legtöbbször már ők sem akarnak mást, csak TÚLÉLNI. Egy idő után már nem érdekli az ott lakókat ki győz ki veszít, csak legyen vége. Az igazság úgyis az lesz amit a győztesek mondanak. Így volt ez mindig.

És nem is az igazság a fontos, hanem talán a miért.

Azt meg szerintem mindenki tudja már. Pénzért, hatalomért, befolyásért. Hisz régen megszűnt (vagy talán sosem volt igaz!) mikor két sereg a királylányért csapott össze.

Nem értem én, miért nem lehet ezeket a konfliktusokat virtuálisan lerendezni, hisz annyi jó programozó van már. Készítsenek egy játékot, ültessenek mellé pár ügyes kezű kockát és mehet az országokat összekötő wow, cod, vagy az isten és a gammerek tudják melyik a legjobb lövöldözős cucc.

Ma már az állatkísérleteket is tudjuk modellezni, miért kell élő embereket feláldoz. És aki veszít az átadja a helyét a másiknak. Vagy várjunk csak, lehet pont az ott élő emberek vannak útban??? És tulajdonképpen mindkét oldalnak az az érdeke, hogy ne maradjon ott senki.

2015. febr. 9. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!