Kire szavazzak jobbik vagy fidesz? Melyik jobb part?
"Többet tettem/tettünk már mint gondolnád, csak nem vagyok olyan hülye hogy itt kiteregessem azt, ami nem tartozik a fizetett megfigyelőkre"
Így kell kikerülni a választ. Belőled nagyon jó szóvívő lehetne, szerintem gondolkozz el ezen a pályán.
Mellesleg erről beszélek. Ha nem érek egyet veled, már fizetett megfigyelő vagyok?
Nyilván.
Akkor most elmondom:
18 éves, egyetemre készülök, a politika kicsit sem érdekel, elég jártas vagyok a történelemben, úgyhogy azt hiszem, van rálátásom a dolgokra, és nagyon bosszant az emberek elvakultsága. Jah,ilyen egy fizetett megfigyelő.
Ennyi a véleményem a Fideszről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__5..
" 12:15"
a fidesz és mszp táborában is van annyi "zsidózó" mint a jobbiknál. a különbség, hogy ők a zsidó szó helyett "kommunistát" használnak, meg hasonlók. hidd el ilyen tekintetben nincs különbség az emberek között.
és persze vannak értelmesek mind3 oldalon is.
Ennyi erővel leszólhatnám a fideszt, hogy mivel a cigányságot maga mellé igyekszik állítani (vagy az mszp is ilyen), akkor az ő emberei szavazói "magyarozós"-ak meg tanulatlanok, stb.
Egy párt nem fog a szavazók között vélogatni. Ha a jobbik elkergetné magától a zsidózó szavazókat, akkor 150%, hogy az mszp vagy a fidesz valahogy megához húzná őket, a buta ember könnyen manipulálható.
Amúgy régebben apám is elzsidózgatott párszor, nagyon rég, pedig ő ős-MSZP-s (illetve azt hiszem még 8 évvel korábban volt egyszer fideszes, azt akkor megbánta).
Neked kell eldöntened a dolgot.Én nem szavazok egyikre sem-A Fideszről már elmondták mások is a véleményüket,amivel egyetértek.A Jobbik pedig semmi megvalósíthatót nem ígér.Trianon? Ez töb bajt okozna,mint amennyi hasznot hozna. Gondolj pl.Koszovóra!
Kimondja,hogy van cigánybűnözés! Ez miért érdem,és főleg mi a haszna,azonfelül,hogy uszít a cigányság ellen.A bűnözés ellen nem így kell harcolni!
Én is kimondom,hogy egy ismerős agyonlőtte e feleségét,mert megcsalta.Akkor ennek mi értelme van?
Egy kis józan ész kellene mindenkinek,mielőtt dönt.
Te csak egy töményen hazudozó bértolnok vagy!
Nem tudsz semmit megerősíteni a hazugságaidból.
Még hogy csak beszél! Neked szökik az agyvized!
Megoldásokat is kínál csak te a begyepesedett Mszp s agyaddal ez nem látod, sőt látod csak direkt hazudozol! Ezzel magadat járatod csak le mert aki olvasta már valaha a Jobbik által kínált alternatívákat, az akkor is vágja hogy csak hazudsz, ha nem is a Jobbikra akar szavazni!
Nevetséges hazudozó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!