Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazzak jobbik vagy...

Kire szavazzak jobbik vagy fidesz? Melyik jobb part?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 10:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen egyet értek a 10:50-es válaszolóval. Én a Jobbikra fogok szavazni, a Fidesz már egyszer szerepelt és nem túl jól a szememben...
2010. jan. 10. 11:57
 22/39 anonim ***** válasza:
76%

"Többet tettem/tettünk már mint gondolnád, csak nem vagyok olyan hülye hogy itt kiteregessem azt, ami nem tartozik a fizetett megfigyelőkre"

Így kell kikerülni a választ. Belőled nagyon jó szóvívő lehetne, szerintem gondolkozz el ezen a pályán.

Mellesleg erről beszélek. Ha nem érek egyet veled, már fizetett megfigyelő vagyok?

Nyilván.

Akkor most elmondom:

18 éves, egyetemre készülök, a politika kicsit sem érdekel, elég jártas vagyok a történelemben, úgyhogy azt hiszem, van rálátásom a dolgokra, és nagyon bosszant az emberek elvakultsága. Jah,ilyen egy fizetett megfigyelő.

2010. jan. 10. 12:04
 23/39 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy már rájöttem, hogy felesleges bármit mondani, akinek van egy kis esze, és gondolkodik, mielőtt szavaz, azt nem kell győzködni. Az elvakult radikalistákat pedig felesleges, mert őket meg nem lehet. Örülnek, hogy találtak hozzájuk hasonló, selejtes, semmirekellőket, akikkel azt érezhetik, hogy igen, ők tesznek valamit.Ez lehet, hogy elég kemény volt, de mutass már közületek egy olyan embert, aki értelmesen meg tudja védeni a véleményét zsidózás, és férgezés nélkül. Az én kommentemen meg fel fogsz háborodni, hogy én miért semmirekellőztelek le. Na kb ennyi. 12:04-es voltam.
2010. jan. 10. 12:09
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
bőven vannak nem zsidózó jobbikosok, én is közéjük tartozom, de tudod az emberek szeretik csak a rossz példákat felhozni:)
2010. jan. 10. 12:11
 25/39 anonim ***** válasza:
77%
Tudom. Volt itt valaki, aki két csoportra osztotta a jobbikosokat, az olyanokra,akik értelmesen,higgadtan érvelnek, és az olyanokra, akik zsidóznak. Ezzel teljesen egyetértek. Én jelen pillanatban a második csoport tagjaira gondolok. Azokat,akik meg tudják védeni az álláspontjukat higgadtan,igenis tisztelem, mert az is egy vélemény. Készülődős barátunkat a második csoportba sorolnám. 12:09-es.
2010. jan. 10. 12:15
 26/39 anonim válasza:
0%
En a FIDESZ-re adnam a szavazatomat,de nem tehetem mivel a hataron tul vagyok.Tegye meg helyettem egy "ketelkedo",koszonom !Vona G. sok igazsagot kimond,lehet,hogy o igy is hiszi de vizsgaljatok meg a hatteret peldaul,Morvai "futtatasat".Morvai K.mindent kimondhatott,szerintem azert volt ott.A JOBBIK olyan ugyek rendezeset hangoztatja es "vallalja" amelyek kivitelezese abban a formaban ,szerintem (is)nem a bolcs megoldast jelenti.Gondolkozzatok,megeri!
2010. jan. 10. 12:15
 27/39 anonim ***** válasza:
2010. jan. 10. 12:27
 28/39 anonim ***** válasza:
77%

" 12:15"

a fidesz és mszp táborában is van annyi "zsidózó" mint a jobbiknál. a különbség, hogy ők a zsidó szó helyett "kommunistát" használnak, meg hasonlók. hidd el ilyen tekintetben nincs különbség az emberek között.

és persze vannak értelmesek mind3 oldalon is.

Ennyi erővel leszólhatnám a fideszt, hogy mivel a cigányságot maga mellé igyekszik állítani (vagy az mszp is ilyen), akkor az ő emberei szavazói "magyarozós"-ak meg tanulatlanok, stb.

Egy párt nem fog a szavazók között vélogatni. Ha a jobbik elkergetné magától a zsidózó szavazókat, akkor 150%, hogy az mszp vagy a fidesz valahogy megához húzná őket, a buta ember könnyen manipulálható.

Amúgy régebben apám is elzsidózgatott párszor, nagyon rég, pedig ő ős-MSZP-s (illetve azt hiszem még 8 évvel korábban volt egyszer fideszes, azt akkor megbánta).

2010. jan. 10. 12:42
 29/39 anonim ***** válasza:
45%

Neked kell eldöntened a dolgot.Én nem szavazok egyikre sem-A Fideszről már elmondták mások is a véleményüket,amivel egyetértek.A Jobbik pedig semmi megvalósíthatót nem ígér.Trianon? Ez töb bajt okozna,mint amennyi hasznot hozna. Gondolj pl.Koszovóra!

Kimondja,hogy van cigánybűnözés! Ez miért érdem,és főleg mi a haszna,azonfelül,hogy uszít a cigányság ellen.A bűnözés ellen nem így kell harcolni!

Én is kimondom,hogy egy ismerős agyonlőtte e feleségét,mert megcsalta.Akkor ennek mi értelme van?

Egy kis józan ész kellene mindenkinek,mielőtt dönt.

Te csak egy töményen hazudozó bértolnok vagy!

Nem tudsz semmit megerősíteni a hazugságaidból.

Még hogy csak beszél! Neked szökik az agyvized!

Megoldásokat is kínál csak te a begyepesedett Mszp s agyaddal ez nem látod, sőt látod csak direkt hazudozol! Ezzel magadat járatod csak le mert aki olvasta már valaha a Jobbik által kínált alternatívákat, az akkor is vágja hogy csak hazudsz, ha nem is a Jobbikra akar szavazni!

Nevetséges hazudozó vagy!

2010. jan. 10. 13:16
 30/39 anonim ***** válasza:
34%
Ó jajj. Milyen szép a vélemény szabadsága. Ha nem azt gondolod, amit ő, már bértollnok vagy. Ami mellesleg két l. De ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg.
2010. jan. 10. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!