Kire szavazzak jobbik vagy fidesz? Melyik jobb part?
Neked kell eldöntened a dolgot.Én nem szavazok egyikre sem-A Fideszről már elmondták mások is a véleményüket,amivel egyetértek.A Jobbik pedig semmi megvalósíthatót nem ígér.Trianon? Ez töb bajt okozna,mint amennyi hasznot hozna. Gondolj pl.Koszovóra!
Kimondja,hogy van cigánybűnözés! Ez miért érdem,és főleg mi a haszna,azonfelül,hogy uszít a cigányság ellen.A bűnözés ellen nem így kell harcolni!
Én is kimondom,hogy egy ismerős agyonlőtte e feleségét,mert megcsalta.Akkor ennek mi értelme van?
Egy kis józan ész kellene mindenkinek,mielőtt dönt.
nem uszít a cigányság ellen. illetve ha neked az uszítás, hogy szeretné ha normális együttélés lenne és nem kéne egyik félnek sem félnie a másiktól.
vannak hülyeségeik ez tuti, de csapjon belém a ménkü ha a fidesz és az mszp legelső programja tökéletes volt.
az ilyen trianon-os meg hittanos dolgaik kis idővel el fognak tűnni, nem nagy bűn szerintem ha kezdetnek mernek nagyot álmodni, rájönnek majd, hogy mi az ami nem kell és megvalósíthatatlan.
"Alig várom már, hogy az ilyen szájhősök lépjenek is, ne csak készüljenek. Tudsz mást az anonim írkáláson kívül? Kukákat gyújtogatni,mi? Barom."
Többet tettem/tettünk már mint gondolnád, csak nem vagyok olyan hülye hogy itt kiteregessem azt, ami nem tartozik a fizetett megfigyelőkre. Barom. Ezek után feltételezhetem hogy nbh-s féreg vagy.
Ha csak egy embernek felnyílt a szeme a komment után az már eredmény.
ÉS hogy morvai miért félzsidó? Nézd meg az anyját, keress csak rá. Mellesleg aki ért az anthropológiához valamennyit meg tudja állapítani a fajtajelleges kevert vonásokat rajta, nem nehéz.
A többi finomságról ne is beszéljünk...b.zikat és k.rvákat védett még pár éve...
Szerintem a Jobbik már azzal bizonyított hogy képes összefogni az embereket.
Gondoljatok bele, mindent adományokból és saját erőből valósítottak meg (egy már szinte teljesen ki/elosztott politikai térben)...
Ami nem tetszik a Jobbikban az a kommunikációjuk...
Nekem akkor lenne tökéletes választás, ha egy kicsit visszafognának és sokkal több hangsúlyt helyeznének a hazaSZERETET oldalára. Bár így is rájuk fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!