Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a Jobbik igazi arca?

Melyik a Jobbik igazi arca?

Figyelt kérdés

Nem provokálni szeretnék, csak kíváncsi vagyok:

Egyre több jobbikos kérdést kiáltanak ki a "gyakorikérdések"-en provokációnak, és jobbikosok határolódnak el jobbikosoktól.

Szemmel láthatólag két része van az itteni jobbikos fórumozóknak (persze nem csak kettő, és nem ilyen vegytisztán, de az egyszerűség kedvéért...)

Van egy "finomjobbikos" irány, aki kulturáltan akar politizálni, érvelni szokott, radikális elveket vall, és ha olvas egy zsidó-ellenes kérdést bejelenti, hogy ez provokáció a Jobbik ellen.

Aztán van egy "vadjobbikos" vonal, ott meg csak úgy röpködnek a zsidó világhódítás részletei, és nekik mindenki hazaáruló, aki nem hiszi, hogy a sumérokkal együtt jöttünk a Siriusról, az EU maga az Antikrisztus, vagy hogy Jézus magyar volt. Ők nem igazán toleránsak azzal, akik nem úgy látják a világot, mint ők, mert azok mind hazaárulók, és csak nagy betűvel hajlandóak leírni azt, hogy MAGYAR.

Az első tök oké, a második elég para.

De melyik az igazi? Milyenek a jobbikosok? Pontosabban: milyen a többség?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. jan. 10. 01:51
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
62%

ma 01:27

Amúgy ezzel a segélyezéssel igazad van. Most így jobban átgondolva amit válaszoltál.

Ha jobban belegondolok, addig, amíg én elvégzek egy egyetemi diplomát majd, vannak olyanok, például cigók, akiknek a 8 általánosuk sincs meg, szülnek megállás nélkül, és vígan élnek a segélyből. Én meg nem tudok majd elhelyezkedni a diplomámmal. És arra kényszerülök, hogy elvégezzek mégegyet. Vagy éppen a friss diplomámmal kapok 80 akárhány ezer forintot, ők meg ennek a többszörösét a farkuk által.

Szóval valahol igazad van.

2010. jan. 12. 09:52
 42/54 anonim ***** válasza:
62%

Sőt továbbvíve a gondolatot.

Munkaügyi Központ.

5-ször akartam bejutni angol közép tanfolyamra itt Zalaegerszegen (Dunántúl). Egyszer sem sikerült. Holott megvan az alapfokú nyelvvizsga.

Olyanok jutottak be tanfolyamokra, akik alapból ütköztek a kritériumokkal. (Később megtudtam). De volt pedagógus szülei, meg ismerte a munkaügyi központost.

Pedig én végigjártam volna, mert szükségem lett volna a közép nyelvvizsgára a diplomához. Mondtam is: de nem hatotta meg őket. Sőt a teszt amit írtam, biztos vagyok benne hogy teljesítettem alapfokú szinte, mivel megvan az alapfokú nyelvvizsgám, és a legnehezebb fajta van: ITK ELTE ORIGÓ-s, tehát a Rigó utcai. (Régen így hívták)

Elgondolkodtató ez is.

Lehet, hogy ez a korrupció miatt van? Rendet kellene tenni néhány helyen az a gyanúm.

2010. jan. 12. 09:57
 43/54 anonim ***** válasza:
62%
Nem volt szándékomban meggyőzni senkit,csak az én szemléletemet írtam le,valamit sürgősen csinálni kell mert így egyszerűen éhen fogunk halni mert az összes pénz elmegy segélyre,holott azért amit kifizetnek így is úgyis legalább hasznos munkát végez az illető körülbelül mint régen volt a polgári szolgálat ahol a sorkatonaságot lelehetett polgári szolgálattal kiváltani az embert kivezényelték kórházba,iskolába,plébániára a városgazdálkodáshoz stb mérhetetlen a korrupció már ami a felszínen van az is gyalázat,és nagyon kevés ember van akik rendesen fizetnek adót,pedig ha fizetnének akkor több maradna mint így simliskedve,közbiztonság nincs pedig nagyon szép lenne Magyarország gyönyörű helyek vannak tele természeti kincsekkel és az emberek nem lennének ilyen morcosak ha nem a megélhetésen járna 24 órában az eszük.természetesen el kell olvasni,meghallgatni mindenkinek a programját,és a szerint dönteni kinek az elképzelései állnak a legközelebb a mi elképzelésünkhöz.nekem a jobbiké,igaz nem értek vele mindenben egyet,de még mindig az övék vezet magasan.ami a legfontosabb sose egy helyről tájékozódj ha meg akarsz tudni valamit,több oldalról közelítsd meg.
2010. jan. 12. 10:23
 44/54 anonim ***** válasza:
35%

"Nem volt szándékomban meggyőzni senkit,csak az én szemléletemet írtam le,valamit sürgősen csinálni kell mert így egyszerűen éhen fogunk halni mert az összes pénz elmegy segélyre"

Az állam évente kb. 60 milliárd forintot költ szociális segélyre.

Ez az összes költségvetési kiadás fél százaléka.

Ajánlatom: hisztizés helyett ismerkedni a tényekkel.

2010. jan. 12. 13:19
 45/54 anonim ***** válasza:
53%
első.
2010. jan. 12. 15:38
 46/54 anonim ***** válasza:
70%
ha tovább olvastad volna akkor ott volt a becsületes adófizetés,és a korrupció elleni harc a felelőtlen segélyek után.
2010. jan. 12. 16:41
 47/54 anonim ***** válasza:
35%

"ha tovább olvastad volna"

Tovább is olvastam, de a hülyeség, amit odaírtál, attól még hülyeség marad.

2010. jan. 12. 22:25
 48/54 anonim ***** válasza:
45%
igazad van hülyeség,így minden nagyon jó ahogy van!köszönöm,hogy felnyitottad a szemem.
2010. jan. 12. 22:34
 49/54 anonim ***** válasza:
A második.Vonáék csak azért nem határolódnak el az elsőtől mert azzal rengeteg szavazatot veszítenének és a legbiztosabb szavazóik pártolnának el mellőlük.
2010. jan. 13. 04:18
 50/54 anonim ***** válasza:
57%

Én -VÉLEMÉNYEM(!)- ezt az egész segély dolgot idiótaságnak tartom. És azt is, hogy itt pl. rengetegen beszélnek arról, hogy "a cigányok a f@rkukból élnek", odafönn a Parlamentben valahogy ez senkinek nem tűnik fel. :S Ez hogy lehet? Ha nem lenne ez az X gyereken felüli segély dolog:

1. Nem lenne annyi rossztermészetű cigány, naplopó, stb- mert nem lenne annyi gyerek, akik jobb híján róluk vesznek példát. (Ha megérik.)

2. Nem lenne annyi szerencsétlen éhező kisgyermek fűtés, víz nélkül. Számomra felfoghatatlan, hogy ezek az emberek képesek végignézni a szó szerinti értelemben vett szenvedésüket piáért, játékautomatáért, stb.

3. Nem a mi pénzünk folyna el, vagy ha mégis, valami értelmesebbre menne el. Abból a 60 milliárdból pl. remekül ki lehetne képezni az ilyen embereket, munkahelyeket teremteni.

4. Nem értek azzal, hogy alkotmányellenes, emberi jogokat sértő vagy mittudomén milyen lenne megtiltani, hogy bizonyos árucikkekre költsék a pénz amit kapnak, ha már kapnak. (Pl. ne piára, CIGIRE(!!!))

Kérlek, értelmesen posztoljatok, mert én is lépes voltam rá. Én még ki tudom fejteni a véleményem egész kultúráltan. Köszönöm, L.

2010. jan. 16. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!