Melyik a Jobbik igazi arca?
Nem provokálni szeretnék, csak kíváncsi vagyok:
Egyre több jobbikos kérdést kiáltanak ki a "gyakorikérdések"-en provokációnak, és jobbikosok határolódnak el jobbikosoktól.
Szemmel láthatólag két része van az itteni jobbikos fórumozóknak (persze nem csak kettő, és nem ilyen vegytisztán, de az egyszerűség kedvéért...)
Van egy "finomjobbikos" irány, aki kulturáltan akar politizálni, érvelni szokott, radikális elveket vall, és ha olvas egy zsidó-ellenes kérdést bejelenti, hogy ez provokáció a Jobbik ellen.
Aztán van egy "vadjobbikos" vonal, ott meg csak úgy röpködnek a zsidó világhódítás részletei, és nekik mindenki hazaáruló, aki nem hiszi, hogy a sumérokkal együtt jöttünk a Siriusról, az EU maga az Antikrisztus, vagy hogy Jézus magyar volt. Ők nem igazán toleránsak azzal, akik nem úgy látják a világot, mint ők, mert azok mind hazaárulók, és csak nagy betűvel hajlandóak leírni azt, hogy MAGYAR.
Az első tök oké, a második elég para.
De melyik az igazi? Milyenek a jobbikosok? Pontosabban: milyen a többség?
Előre is köszi a válaszokat!
Grat az előzőnek, értelmes gyermek :)
Én ahány jobbikost ismerek, szinte mind az első csoportba tartozik(az EP-választáson itt lett az egyik legjobb a Jobbik aránya, 57%)- Tehát elég sok van(én is).
Íme, az előző két hozzászóló a kitűnő példa a két kategóriára. Az első a korrekt, értelmes válaszoló, a második pedig egy tahó, aki máris kommunistázni kezdett, és lekezel mindenkit, aki másképp gondolkodik.
Az a kérdés, melyik a domináns?
"a Jobbikot, mint pártot nem a támogatói milyensége határozza meg"
Hát, azért nem csak az számít, hogy melyik kocsmába megyünk, hanem az is, hogy kikkel... :)
Látod, ez igaz :)
Akkor is az első csoport a domináns(szerintem).
Azért félnek sokan a Jobbiktól, a gárdistáktól, a hungaristáktól, mert a tv a fülükbe duruzsolja, hogy veszélyesek, nem kívánatosak, és lejáratja az embereiket is(mint Morvait).
"Akkor is az első csoport a domináns(szerintem). "
Ó, az igazán megnyugtatna.. :) Bízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!