Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a Jobbik igazi arca?

Melyik a Jobbik igazi arca?

Figyelt kérdés

Nem provokálni szeretnék, csak kíváncsi vagyok:

Egyre több jobbikos kérdést kiáltanak ki a "gyakorikérdések"-en provokációnak, és jobbikosok határolódnak el jobbikosoktól.

Szemmel láthatólag két része van az itteni jobbikos fórumozóknak (persze nem csak kettő, és nem ilyen vegytisztán, de az egyszerűség kedvéért...)

Van egy "finomjobbikos" irány, aki kulturáltan akar politizálni, érvelni szokott, radikális elveket vall, és ha olvas egy zsidó-ellenes kérdést bejelenti, hogy ez provokáció a Jobbik ellen.

Aztán van egy "vadjobbikos" vonal, ott meg csak úgy röpködnek a zsidó világhódítás részletei, és nekik mindenki hazaáruló, aki nem hiszi, hogy a sumérokkal együtt jöttünk a Siriusról, az EU maga az Antikrisztus, vagy hogy Jézus magyar volt. Ők nem igazán toleránsak azzal, akik nem úgy látják a világot, mint ők, mert azok mind hazaárulók, és csak nagy betűvel hajlandóak leírni azt, hogy MAGYAR.

Az első tök oké, a második elég para.

De melyik az igazi? Milyenek a jobbikosok? Pontosabban: milyen a többség?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. jan. 10. 01:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
63%

az acsarkodás, a szájtépés, a káröröm, a bosszuság, a félrevezetés

Pontosan ebben a sorrendben. :)

De valamit kihagytál. :) És az egyetlen szó: HALÁL.

2010. jan. 11. 22:01
 32/54 anonim ***** válasza:
6%
Értsd úgy, ahogy akarod.
2010. jan. 11. 22:01
 33/54 A kérdező kommentje:
Köszi, buddhista srác (ezzel egyébként semmi bajom, nekem is szimpatikus vallás), hogy megmutattad, mi is egyszerűek és pökhendik lenni, mint egyes jobbikosok... :)
2010. jan. 11. 22:28
 34/54 anonim ***** válasza:
78%
akárhogy nézzük minden pártban és hívei közt akadnak értelmes, okosabb követők illetve vezetők és vannak agyatlan, foci drukker féle, kocsma töltelék, melós palánták is ezt el kell fogadni, bár mennyire ez a zsidózás nekem se tetszik, elbátortalanít hogy jobbikra szavazzak-e emiatt, mert ez elfogultság ami megakadályozhat az optimális döntéshozásban és kitudja még kiket jelentenek ki önkényesen a nép ellenségeinek, valóban elgondolkodtató hogy a jobbik vajon télleg radikális fejlődést hoz vagy csak szimplán radikalizmust. amúgy meg megjegyezném hogy azok akiknek hangoztatniuk kell hogy mekkora magyarok nem hiszem hogy nagyon magyarnak tartanák magukat, önbizalom hiányra utal, kb mint amikor a cigányok ordibálnak nyilvános helyen mert valójában félnek. a magyarságot érezni kell nem pedig jártatni rólla a szájukat
2010. jan. 11. 22:59
 35/54 anonim ***** válasza:
83%

kedves buddha vagy ista

1:Morvai Krisztina lesz a köztársasági elnök. Mondom lesz! És punk-tum.

-Morvai lesz a köztársasági elnök jelölt.Mivel rosszabb az Orbán,Gyurcsány,Bajnai triótól?

2:Kiirtják a cigányt meg a zsidót, a szemüvegest, a nem keresztényt (engem is, mert én buddhista vagyok)

-Ezt ugye bizonyítani is tudod,mert különben rágalmazol.

3:Segély stop. Minden munkanélküli halljon éhen, csak a munkavállalók számítanak, különösen a kis és középvállalkozások. Igen ám, csakhogy őket, meg mi vevők tartjuk el. Ha nincs pénz, nem lesz vevő, és le lehet majd húzni a rolót. :D Szóval csak semmi: kedves munkavállaló megszólítás...

-Az értelmetlen segélyosztásnak stop.Ha valaki,munkaképes akkor az önkormányzat biztosítson közmunkát\amit bizonyíthatóan nem vállaltak a segélyezettek\és a közmunka nem csak az utcaseprést jelenti hanem iskolák óvodák,közintézmények,kórházak,erdészetek,gazdaságokban etc való munkát amiért már nem segélyt hanem fizetést kapnának,de aki ezt sem teszi meg az igenis haljon éhen.

4:Az összes média betiltása. Csak az Echo tv maradhat.

-kis butus az echo tv fideszes érdekeltségű.

5:Eszterházy Péter író meghurcolása.Könyveinek betiltása. Sőt elégetése, minden város főterén.

-ekkora cenzúra mint most van,nem lesz.

6:Kötelező hittan bevezetése...keresztény vallás a kötelező vallás. Az összes más vallás betiltása.

-kötelező erkölcstan lesz,ami igenis ráfér mindenkire,és nem lesz betiltva semmi.

7:Mindenhol keresztek fognak állni. Úton, útszélen.

-összekevered az országot valami temetővel.

8:Talmud, és Korán égetés minden hétvégén a városok főterein.

-ezt is kevered valami szektával.

9:Szent korona tan - Alkotmány megváltoztatása.Sőt egyenesen visszahívása, és egy új teremtése. Az alkotmánybíróság betiltása.

-Az alkotmány folyamatosan változik,a mai bíróság egy vicc és korántsem független mint kéne.

10:10? Amerika seggbelövi őket. :D :D :D

-látom ennek nagyon örülsz,hogy egy idegen állam seggbelövi a honfitársadat.ezt a viselkedést a buddhizmus is igen támogatja.

11:Az utolsó tettük a légópincék megnyitása. :)

-ha tudnád mit jelentett az,hogy meg kellett nyitni azokat az óvóhelyeket,és sokaknak az volt valóban az utolsó cselekedetük akkor nem vigyorognál ennyire!legalább ne gyalázd ezeknek a szerencsétleneknek az emlékét!\buddhizmus mi?\

Semmi, bekerülnek a Parlamentbe, körberöhögik Őket, aztán 4 év múlva meg kikerülnek onnét.

-bekerülnek jól mondod és végre felkavarják az állóvizet és remélhetőleg emberi szintre hozzák vissza ezt a mérhetetlen korrupciót,bűnözést.

2010. jan. 11. 23:29
 36/54 A kérdező kommentje:

Kimerítő válasz. Most kitérhetnék részletekre, de ez a pont mondjuk nem igazán nyugtatott meg (magyar szakos vagyok):

"5:Eszterházy Péter író meghurcolása.Könyveinek betiltása. Sőt elégetése, minden város főterén.

-ekkora cenzúra mint most van,nem lesz."

2010. jan. 12. 00:00
 37/54 anonim ***** válasza:
61%

-Morvai lesz a köztársasági elnök jelölt.Mivel rosszabb az Orbán,Gyurcsány,Bajnai triótól?

Válasz: Mivel? A radikalizmusával. Az erőszakosságával.

-Ezt ugye bizonyítani is tudod,mert különben rágalmazol.

Most összerezzent az a mimóza jobbikos lelketek? :)

-Az értelmetlen segélyosztásnak stop.Ha valaki,munkaképes akkor az önkormányzat biztosítson közmunkát\amit bizonyíthatóan nem vállaltak a segélyezettek\és a közmunka nem csak az utcaseprést jelenti hanem iskolák óvodák,közintézmények,kórházak,erdészetek,gazdaságokban etc való munkát amiért már nem segélyt hanem fizetést kapnának,de aki ezt sem teszi meg az igenis haljon éhen.

Kérdés: és egy 55 éves, 2 diplomával rendelkező villamosmérnökkel, kohómérnökkel, geológussal mit kezdenétek? Aki hogy hogy nem még két nyelven is beszél? Elküldenétek utcát seperni? És ha esetleg nem tudnátok neki megfelelő munkát adni? Akkor haljon éhen. Gratula.

-kis butus az echo tv fideszes érdekeltségű.

Válasz: Ez viszont igaz. Még szerencse. Csakhogy a Jobbik szövetséget fog kötni a Fidesszel, mivel Orbán Viktornak nem lesz meg a 2/3-a. Kis butus. :)

-ekkora cenzúra mint most van,nem lesz.

-Most van cenzúra? Hol? Ha lenne, te nem olvasnád a barikád nevű újságot, és nem olvasnád a Népszavát sem.

Kis butus.

-kötelező erkölcstan lesz,ami igenis ráfér mindenkire,és nem lesz betiltva semmi.

Erkölcstan? Akkor azt hiszem a Jobbiknak is részt kellene majd ezen venniük, és elszámolni az E.U. szavazáskor elköltött pénzekkel. Ha nem csalnak az értesüléseim, még mindig nem adták le az elszámolást. Vagy tévednék?

Kis butus. Hol vannak a pénzügyi könyvek?

-összekevered az országot valami temetővel.

Ha megnyerik a választást, félő az országból temető lesz.

-ezt is kevered valami szektával.

Aha, a Jobbik szektával. Azért remélem nem csukják le egyik zsidó felvonulást sem, ha lenne, és megmarad a Dohány utcai zsinagóga is. Nyitott állapotban.

-Az alkotmány folyamatosan változik,a mai bíróság egy vicc és korántsem független mint kéne.

Az alkotmányt 1949-ben fogadták el. A mai napig azt használjuk. Kis butus. Az Alkotmánybíróság pedig 1989-ben a rendszerváltáskor alakult.

-látom ennek nagyon örülsz,hogy egy idegen állam seggbelövi a honfitársadat.ezt a viselkedést a buddhizmus is igen támogatja.

Nekem a Jobbik és szimpatizánsai azaz 490 ezer választópolgár nem honfitársam.

-ha tudnád mit jelentett az,hogy meg kellett nyitni azokat az óvóhelyeket,és sokaknak az volt valóban az utolsó cselekedetük akkor nem vigyorognál ennyire!legalább ne gyalázd ezeknek a szerencsétleneknek az emlékét!\buddhizmus mi?\

-Én tudom, kisfiam milyen volt, de te nem hiszem. Ülj le fiam, egyes!

-bekerülnek jól mondod és végre felkavarják az állóvizet és remélhetőleg emberi szintre hozzák vissza ezt a mérhetetlen korrupciót,bűnözést.

Felkavarják, igen. De majd leülepszik. Előbb utóbb minden leülepszik.

2010. jan. 12. 00:01
 38/54 anonim ***** válasza:
18%

A kérdező kommentje:

Kimerítő válasz. Most kitérhetnék részletekre, de ez a pont mondjuk nem igazán nyugtatott meg (magyar szakos vagyok):

"5:Eszterházy Péter író meghurcolása.Könyveinek betiltása. Sőt elégetése, minden város főterén.

-ekkora cenzúra mint most van,nem lesz."

És amikor 1989 előtt NEM LEHETETT! Márait olvasni? Erről még nem hallottál?

Most lehet olvasni Márait is.

2010. jan. 12. 00:15
 39/54 anonim ***** válasza:
68%

A radikalizmusával. Az erőszakosságával.

-radikális=Gyökeres és gyors változás híve; valaminek a gyökeres. erélyes megváltoztatása: ami most van nem jó,tehát gyökeres változás kell. Az,hogy erőszakos legalább nem fogják megalázni azzal mint a köztársasági elnököt,hogy nem engedik be pl Szlovákiába,Romániába nem fog sírós képpel visszafordulni.

Most összerezzent az a mimóza jobbikos lelketek? :)

-nem rezzent össze csak legyünk korrektek.

Kérdés: és egy 55 éves, 2 diplomával rendelkező villamosmérnökkel, kohómérnökkel, geológussal mit kezdenétek? Aki hogy hogy nem még két nyelven is beszél? Elküldenétek utcát seperni? És ha esetleg nem tudnátok neki megfelelő munkát adni? Akkor haljon éhen. Gratula.

-Mint írtam a közmunka nem =az utcasepréssel ezzel a képesítéssel elmehetne pl diszpécsernek,kárfelvevőnek a karbantartó részleghez a közintézményeknél.De nem figyeltél megint én az értelmetlen segélyezésről beszéltem

pl a fogadjuk örökbe a tesó gyerekét és nem sima családit kapunk hanem a tízszeresét annak miközben egy fedél alatt laknak,vagy nem megy el a kijelölt munkára holott épp és egészséges.azoknak akik nem dolgoztak hivatalosan egy órát sem mégis bmw vel mennek a segélyeket felvenni.

. Csakhogy a Jobbik szövetséget fog kötni a Fidesszel, mivel Orbán Viktornak nem lesz meg a 2/3-a. Kis butus. :)

-A koalíciót egymással mindkét fél kategorikusan elutasította.

Most van cenzúra? Hol? Ha lenne, te nem olvasnád a barikád nevű újságot, és nem olvasnád a Népszavát sem.

Kis butus.

-mutass egy olyan tv-rádió műsort\természetesen közszolgálatit\ újságcikket ahol a jobbik szóhoz jutott,hogy ismertesse céljait elképzeléseit.még a költségvetést sem engedi a miniszterelnök megnézni a jobbiknak,csak mert szerinte nem demokratikus párt.

Akkor azt hiszem a Jobbiknak is részt kellene majd ezen venniük, és elszámolni az E.U. szavazáskor elköltött pénzekkel. Ha nem csalnak az értesüléseim, még mindig nem adták le az elszámolást. Vagy tévednék?

Kis butus. Hol vannak a pénzügyi könyvek?

Nem tudom,viszont nem közpénzeken hanem nagy százalékban magánvagyonból finanszírozták,a költségvetésüket,elszámolásaikat nem ismerem de a jobbikból nem tartóztattak le senkit sikkasztásért,csalásért,hamisításért ami jelent valamit.ellentétben a két nagy pártal.És az erkölcstan nekem neked a jobbiknak és ellenzőinek sem árt ellenben a gátlástalan politikával,elállatosított emberekkel.tudni kell viselkedni és ebben segít megtalálni a helyes utat.

Aha, a Jobbik szektával. Azért remélem nem csukják le egyik zsidó felvonulást sem, ha lenne, és megmarad a Dohány utcai zsinagóga is. Nyitott állapotban.

a jobbik nem szekta,hanem egy párt.Megnyugodhatsz nem fogják bezárni sőt az egri minaretet sem.most viszont rengeteg jobbikost lecsuknak,sőt meg sem engedik már a felvonulást.

Az alkotmányt 1949-ben fogadták el. A mai napig azt használjuk. Kis butus. Az Alkotmánybíróság pedig 1989-ben a rendszerváltáskor alakult.

- [link]

Nekem a Jobbik és szimpatizánsai azaz 490 ezer választópolgár nem honfitársam.

-itt a nagy különbség,annyira beszűkült a tudatod,hogy ha valaki nem a te nézeteidet követi már nem is a honfitársad.akkor ki is a kirekesztő?Én honfitársamnak tekintek minden magyart,aki az országhatáron belül van és azokat is akik kívül rekedtek.mindegy milyen szavazó.

Én tudom, kisfiam milyen volt, de te nem hiszem. Ülj le fiam, egyes!

-Ha tudod akkor azt az egyest magadnak kell kiosztani,mert akkor még nagyobb szégyen ha így viccelődsz rajta!

Felkavarják, igen. De majd leülepszik. Előbb utóbb minden leülepszik.

-igen leülepszik de akkor remélhetőleg tisztább kép lesz,ellenben a mostani átláthatatlan pártösszefonódásban,ami kéz kezet mos elven alapszik.

2010. jan. 12. 01:27
 40/54 anonim ***** válasza:
82%

A válaszod jók.

Valahol most már engem is gondolkodóba ejtettél a Jobbikot illetően.

2010. jan. 12. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!