Melyik a Jobbik igazi arca?
Nem provokálni szeretnék, csak kíváncsi vagyok:
Egyre több jobbikos kérdést kiáltanak ki a "gyakorikérdések"-en provokációnak, és jobbikosok határolódnak el jobbikosoktól.
Szemmel láthatólag két része van az itteni jobbikos fórumozóknak (persze nem csak kettő, és nem ilyen vegytisztán, de az egyszerűség kedvéért...)
Van egy "finomjobbikos" irány, aki kulturáltan akar politizálni, érvelni szokott, radikális elveket vall, és ha olvas egy zsidó-ellenes kérdést bejelenti, hogy ez provokáció a Jobbik ellen.
Aztán van egy "vadjobbikos" vonal, ott meg csak úgy röpködnek a zsidó világhódítás részletei, és nekik mindenki hazaáruló, aki nem hiszi, hogy a sumérokkal együtt jöttünk a Siriusról, az EU maga az Antikrisztus, vagy hogy Jézus magyar volt. Ők nem igazán toleránsak azzal, akik nem úgy látják a világot, mint ők, mert azok mind hazaárulók, és csak nagy betűvel hajlandóak leírni azt, hogy MAGYAR.
Az első tök oké, a második elég para.
De melyik az igazi? Milyenek a jobbikosok? Pontosabban: milyen a többség?
Előre is köszi a válaszokat!
Vagy pl. ott van Szöőr Anna esete. Kommunikációs szakember volt a Jobbiknál, és azt merészelte tanácsolni a jobbiknyikoknak, hogy ne zsidózzanak teli szájjal, mert azzal nem teszik népszerűbbé
De jól jellemez téged és a felfogásod is ez a néhány sor!
Ez a Fidesz által kiböfögött szöveg, amit senki nem támasztott alá.
A Jobbik szerint nem kapott helyet, a listákon, és ez lett a kenyértörés oka!
Most hogy mi a valószínűbb azt döntse el mindenki, aki valamelyes ismeri a politikát.
Láttatok már kommunikációs szakembert elmenni a tuti fizu, stb otthagyva mert szívügyei vannak?
A jobbik egy zsidó célokat szolgáló párt.
Tessék gondolkozni
"Láttatok már kommunikációs szakembert elmenni a tuti fizu, stb otthagyva mert szívügyei vannak?"
Bunkókkal dolgozni akkor sem kellemes, ha "fizu" jár érte, bár látom, te nem látsz túl a "tuti fizu" szempontján, jobbikos prolikám.
Figyelj ide kérdező, én is mondok neked újat! Kampányolni csak az tud akinek van rá pénze.A Jobbik kampányát a vállalkozók támogatták mert nekik van erre pénzük, gondolok itt a mezőgazdaságban dolgozókra, mert mindig a földeket hangsúlyozzák. Az egészségügy miért nem fontos a Jobbiknak? Mert a dokiknak így is megvan a sok lóvéjuk, a többi eü dolgozónak meg nincs rá.
Szóval van egy vállalkozó réteg, meg vannak a szkinheadek, akik hozájuk csapódnak,őket kéne leválasztani, vagy jobb belátásra bírni.Megértem a felháborodásukat a sok igazságtalanság miatt, de ezzel csak a lelküket mérgezik, és rossz hangulatot keltenek. Jobb lenne, ha tovább tudnának lépni, és épitő jellegű tevékenységbe kezdenének.Hogy kilátástalannak hiszik a dolgokat? Mindig van választás, mindig van megoldás. Rühellem a korlátolt gondolkodásukat.
A másik dolog, nekem se tetszik mindig a Jobbik retorikája, meg ugy fest h diktatúra is lehet belle, bár ettől annyira nem félek, de egy ilyen gerinctelen közéletre érthető egy radikális határozott fellépés.
Ideje volt.
Az eddigi hozzászólások teljesen korrektek.
Remélem az ilyen felfogásúak vannak többségben.
És remélem értitek, hogy az antijobbikosoknak nem veletek van baja, hanem azzal a csoporttal, akiket a kérdésben a "vadjobbikos" címszó alatt leírtam.
Az ad okot az aggodalomra, hogy a Jobbik nem határolódik el tőlük, ami érthető, de ijesztő.
"És remélem értitek, hogy az antijobbikosoknak nem veletek van baja, hanem azzal a csoporttal, akiket a kérdésben a "vadjobbikos" címszó alatt leírtam."
Ez mondjuk a részedről wishful thinking.
Én mint "antijobbikos" érdeklődve nézem ezt a tagikomédiát, ahogy a jobbikosok kemény magja fokozatosan szét fogja verni a jobbikot. A választás után kezdődik majd az igazi feszkózás. Egymásnak fognak esni a nyugodt, profi parlamenti munkára áttérni akaró "mérsékeltek" és azok a "vadak", akik ebben árulást látnak, mert a "mérsékeltek" immár nem az utca őszinte hangja, hanem "a rendszer része" lesznek. Egy rendszerellenes párt a rendszer részeként vagy elveszti az eredeti arculatát (azaz meghasonlik önmagával), vagy pedig továbbra sem hajlandó beilleszkedni, és akkor meg az a baj. Akár így, akár úgy, egy rendszerellenes párt megszívja, függetlenül attól, hogy néhány hónapra médiaszenzációt tudott-e okozni. A végjáték pedig az lesz, hogy mérsékeltek és vadak marják majd egymást, csak úgy röpködni fognak a finom jelzők, mint "zsidóbérenc", "fehércigány" és társai.
És örülök, hogy vannak a vadjobbikosok (és ők az igazán aktív kemény mag), mert ők fogják szétverni a Jobbikot, nagy szolgálatot téve az országnak.
A kérdés nagyon egyszerű:
A Jobbik programja:
1; Morvai Krisztina lesz a köztársasági elnök. Mondom lesz! És punk-tum.
2; Kiirtják a cigányt meg a zsidót, a szemüvegest, a nem keresztényt (engem is, mert én buddhista vagyok)
3; Segély stop. Minden munkanélküli halljon éhen, csak a munkavállalók számítanak, különösen a kis és középvállalkozások. Igen ám, csakhogy őket, meg mi vevők tartjuk el. Ha nincs pénz, nem lesz vevő, és le lehet majd húzni a rolót. :D Szóval csak semmi: kedves munkavállaló megszólítás...
4; Az összes média betiltása. Csak az Echo tv maradhat.
5; Eszterházy Péter író meghurcolása.Könyveinek betiltása. Sőt elégetése, minden város főterén.
6; Kötelező hittan bevezetése...keresztény vallás a kötelező vallás. Az összes más vallás betiltása.
7; Mindenhol keresztek fognak állni. Úton, útszélen.
8; Talmud, és Korán égetés minden hétvégén a városok főterein.
9; Szent korona tan - Alkotmány megváltoztatása.Sőt egyenesen visszahívása, és egy új teremtése. Az alkotmánybíróság betiltása.
10; Kárpátia zenekar hallgatása. Sőt egyes dalaikból Himnusz készítése. Mivel már van Himnusz, így egy másik készítése.
10; 10? Amerika seggbelövi őket. :D :D :D
11; Az utolsó tettük a légópincék megnyitása. :)
A 10 -es és a 11-es pont ok-okozati összefüggésben van!!!!
Semmi, bekerülnek a Parlamentbe, körberöhögik Őket, aztán 4 év múlva meg kikerülnek onnét.
Üdvözlettel:
A becstelen brigantik. :)
Becstelen brigantik... Hmm, az acsarkodás, a szájtépés, a káröröm, a bosszuság, a félrevezetés stb, stb...és a buddhizmus....
Nőj fel...
("nyugtalan")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!