Mik az alap tudnivalók? 17/L
Lehet hogy furcsa kérés,de szeretném ha valaki kicsit bevezetne a politika alapjaiba. Nem tudom hogyan kezdhetnék neki,ezért kérem a segítségeteket.
Szinte semmilyen tudás nincs a birtokomban,mintha egy elsősnek kellene megtanítani az abc-t. Viszont nagyon szeretnék változtatni ezen mivel tudom hogy ez így nagyon nincs rendben és zavar,szeretnék képbe lenni valamennyire. Ki mit csinál,ki kinek a kicsodája,stb...
Hálás köszönet!
Leginkább a magyar politika,ezért ebbe a kategóriában írtam a kérdést.
De bármiről szívesen fogadok információkat,mert a fejem-e téren egy nagy fekete lyuk,és nagyon szégyenlem magam miatta.
Ide azok a konzervatívok tartoznak akik értékálló ideológiát folytatnak. Pl: FIDESZ és Jobbik. A Fidesz most eléggé nyeregben érzi magát mert másodszor van neki 2/3-os többsége a parlamentben, így azt szavaznak meg amit akarnak, ez nem jó. A Jobbik a legnépszerűbb a fiatalok körében, ő az egyetlen komoly kihívója a Fidesznek 2018-ban.
Látod kedves kérdező, ezért kell óvatosnak lenni, mert például az 5. válaszban csak a kötőszavakba nem lehet belekötni. A Fidesz is tele van volt MSZMP (a kommunista párt Kádár idején, tudod :) tagokkal, a Fidesz szavazóinak nagy rész is nyugdíjas, az ideológiájuk értékállósága legalábbis kétséges, a gazdaságpolitikájuk például kimondottan kádári, azt meg, hogy 2018-ban ki lesz a Fidesz kihívója, négy évvel korábban felelőtlenség megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!