Mi az oka annak, hogy meg mindig leteznek olyan emberek, akik a baloldalra fognak szavazni?
tudod a hazaárulózással és a kommunistázással vannak bajok.
egyrészt mélyen filozófiai kérdés, hogy ki a hazaáruló, az aki ilyen-olyan kompromisszumok árán biztosítja egy adott nemzet túlélését, vagy az, aki szál egyenes genriccel, lánglelkűen viszi a pusztulásban.
az elsőre pl. nagyon jó példa Deák, a másodikra meg a Jobbik.
másrészt a kummunistázással az a gond, hogy amit a Fidesz és a Jobbik csinál(na) pl. a gazdasággal, az ellátórendszerrel, az fényévekkel közelebb van a kommunizmushoz, mint amit az MSzP szeretne...
08:55-os: nagyjából egyet lehet érteni azzal, amit leírtál, de a helyedben nem néznék már ide vissza, mert ami most fogsz kapni...
És egyesek még csodálkoznak azon, hogy miért nem szavaz midenki a jobboldalra.
"egyrészt mélyen filozófiai kérdés, hogy ki a hazaáruló, az aki ilyen-olyan kompromisszumok árán biztosítja egy adott nemzet túlélését, vagy az, aki szál egyenes genriccel, lánglelkűen viszi a pusztulásban.
az elsőre pl. nagyon jó példa Deák, a másodikra meg a Jobbik."
Ilyenkor mit is szoktatok írni? Tanulmányokkal kérem támassza alá?
De akkor szerinted az elsőre nem az MSZP a példa?(szerintem sem) Akkor minek írta le egy ilyen kérdéshez? Lehessen megint szidni a jobbikot....
"Ilyenkor mit is szoktatok írni? Tanulmányokkal kérem támassza alá?"
a kiegyezés elérhető forrás. kéretik utánaolvasni. vagy idézzem be az egészet????
"De akkor szerinted az elsőre nem az MSZP a példa?"
ez a te értelmezésed. én ilyet nem mondtam.
"Akkor minek írta le egy ilyen kérdéshez?"
a kérdező kommentjére reagálatam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!