Mi az oka annak, hogy meg mindig leteznek olyan emberek, akik a baloldalra fognak szavazni?
ma 21:07
Oké, hogy valaki baloldali, de azzal hogyan egyezteti össze az MSZP-t? Ez ami megfejthetetlen. Legtöbbször csak kizárásos alapon sikerül nekik.
Tudod kedves kérdező, az is könnyen lehet, hogy akiknek a bizalma megrendült ugyan az MSZP-ben, nem hallottak elég hihető és racionális konstruktív érvet amiért váltottak volna. Amit a Fidesz és a Jobbik "prezentált", az minden volt, csak nem meggyőző a legtöbb baloldali számára. Az ezen az oldalon feltűnően és kétségbeesetten zajló Jobbik-kampány engem például végérvényesen meggyőzött, hogy ez a párt igencsak híján van a kiművelt, korrekt vitastílusú emberfőkben (találkoztam 1-2 kivétellel a kb. 50-ből, tőlük ezúton kérek elnézést).
Amúgy meg szinte látom az arcokon azt a rémületet, ami úrrá lett egyeseken, miután valaki megkérdezte, kire szavaznánk, és volt jó néhány válaszoló, aki MSZP-t írt. Tuti, hogy egyebek mellett ezt a kérdést is ez a hatás generálta. Ennyire féltek attól, hogy a Fidesznek még a Jobbikkal együtt sem lesz meg a 2/3 ?
Majd 4 év múlva is tegyétek fel ezt a kérdést jó?
Nem igaz hogy nem vagytok képesek megérteni hogy bal és jobb oldal többnyire váltja egymást, így volt eddig is és így lesz ezután is.
látod emiatt nemírt egy mszp szavazó sem ide.. szinte csak olyanok, akik leírták h elmebeteg az aki rájuk szavaz... ők nem keresik a konfrontációt.. (ugyanis a jobbikos "érvekre", miszerint az is kb hazaáruló aki rájuk szavaz nem lehet érvekkel válaszolni.. az mszpsek többsége nem vitatkozik.. de látod, 4 éve is megnyerték..
pedíg a fidesz szavazók hangosabbak voltak...
most nem fogják megnyerni.. de sztem behozzák másodiknak...
22:56
Kedves Kérdező, ilyen hozzáállással a büdös életben nem fogod megérteni őket...
Ja, és nem, nem volt igazuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!