FIDESZESEK, Akik még ősszel is a Fideszre fognak szavazni miért?
Látom sokak azzal érveltek, hogy a források elosztásánál fontos, hogy a városuknak Fideszes vezetése legyen.
Ugye tudjátok, hogy ha emiatt döntötök a Fidesz mellett, az mit jelent? Azt, hogy egy zsarolásnak engedtek, behódoltok a maffiának. Ilyen alapon soha nem lesz leváltva a Fidesz, mert pár ciklus és már a teljes egzisztenciátok függeni fog a Fidesztől, legalábbis jelenleg ott tartunk, hogy egyre szélesebb ennek a köre. Ti tényleg ezt akarjátok?
ma 14:03
Persze ha te ezt akarod, csak hajrá.
Fidesz, azért mert Fideszes vagyok. :)
Egyetlen kritikám a Fidesszel kapcsolatban, hogy nem támogatja a kiskeresetű embereket eléggé, és a középosztály felé húz, nekem ez nem tetszik, a többi viszont igen!
a politika nem a kisembereknek való, nemtudom mit veszekedtek itt úgy, mintha bárkinek is igaza lenne...:D
én inkább el sem megyek szavazni, ahogy az elsők között írta valaki, teljesen szürreális dolog, ha valamelyik város a 2/3 ellen menne...mindenki azzal járna a legjobban, ha csendben meghúzza magát :D én ezzel tök jól elvagyok, fix munkám van, elfogadható keresettel...most picsogjak, hogy a polgármester meg az elmúlt 12 évben drasztikusan eladósította a városunkat, és ezért mást kéne választani?
szerintem apám ki is dobna itthonról ha kiderülne hogy liberális vagyok, azért.
bár önálló liberális pártbelire nincs is lehetőségem szavazni... max titokban ráikszelek egyet lmp-re
"A kérdés pedig nem provokáció volt valóban érdekel mit gondolnak az emberek"
Megtudtad. Az emberek döntő többsége nem teljesen hülye, nem fognak kormány ellenében szavazni a saját településükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!