Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FIDESZESEK, Akik még ősszel...

FIDESZESEK, Akik még ősszel is a Fideszre fognak szavazni miért?

Figyelt kérdés
Tehát konkrét, érvekkel alátámasztott válaszokat várok hogy miért teszitek ezt. Az "elégedett vagyok a jelenlegi vezetéssel" és az "rohadtliberalbolsevikbaloldalnal ez is jobb" válaszokat nem kérek köszönöm az nem indok. Én az LMP-re fogok szavazni.

2014. júl. 11. 11:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

Én egy vidéki kisvárosban élek.

A Fideszt fogom támogatni, mivel a források elosztásánál, fejlesztéseknél fontos, hogy a város vezetése jó kapcsolatban legyen a kormánnyal, minisztériumokkal.

2014. júl. 11. 12:34
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

"Jajj hagyjad már ezt az " az LMP az SZDSZ utódja" dumát!

Az LMP 2009.áprilisában alakult meg. Az SZDSZ 2010-ben esett ki a parlamentből. Gondolkodjál már mielőtt ilyeneket leírsz!"

Csatlakozom a sráchoz. Az LMP az bizony SZDSZ 2.0, de leírom megint, hogy érthető legyen: SZDSZ 2.0 .

Ugyanazok a nagytőkés zsidók a beltagjai, ugyanaz a pesti kör szponzorálja. Ergo LMP = SZDSZ 2.0

2014. júl. 11. 12:36
 13/28 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy csatlakozom az összes többihez, aki eddig válaszolt:

Jobbik egy vicc.

MSZP rombolt már eleget.

LMP-ről leírtam a véleményem.

Fidesz sem jó, de most már nem tudunk kihátrálni mögülük, egy ilyen eredményű ápr. 6-a után.

2014. júl. 11. 12:38
 14/28 anonim ***** válasza:
*csatlakozom az összes többihez is
2014. júl. 11. 12:38
 15/28 anonim ***** válasza:
65%
Köszönöm előző, ment a zöld kéz.
2014. júl. 11. 12:39
 16/28 Sün!! ***** válasza:
86%
Tavasszal a fideszre szavaztam. Aki (nagy)városban él, teljesen természetes, hogyha netán egy párt jelöltjét támogatja. Én egy nagyközségben élek, vannak fideszes képviselőjelöltek és polgármesterjelölt is általában. Sosem szavaztam még olyan jelöltre, akit ne ismernék és emberileg meg nem felel. Fideszes polgi jelöltre pl. még sosem szavaztam. Egy városban nagyobb a stáb, pénzt kapnak érte, van értelme. Egy városban egymást sem ismerik az emberek, nem hogy a jelölteket. A fidesz a legtöbb helyen nyerni fog. A győzteshez húzás és amiatt, hogy látni valami fejlődést. Legalábbis nem megyünk lejjebb. Ezek az érvek. Meggyőződésen úgy gondolom nincs mit vitatkozni. Nekem nincs bajom, hogy az LMP-re szavazol, neked se legyen bajod azzal, hogy valaki a fideszre. Mindkét párt vállalható, bár vannak olyan pártok, amelyek kevésbé.
2014. júl. 11. 12:40
 17/28 anonim ***** válasza:
Ugyértem a 12 -nek köszönöm.
2014. júl. 11. 12:41
 18/28 anonim ***** válasza:
30%
Azon van mindenki kiakadva, hogy a Fideszesek vagyonosodnak. Hát könyörgöm nem minimálbéres segédmunkások, hanem egyetemet végzett emberek, akik magas poziciót töltenek be. Még jó hogy nem százezret keresnek. A másik oldalon sokkal gazdagabb emberek lehetnek, csak titkos számlán. Sok olyan lehet még mint Simon.
2014. júl. 11. 12:45
 19/28 anonim ***** válasza:

"Még jó hogy nem százezret keresnek. A másik oldalon sokkal gazdagabb emberek lehetnek, csak titkos számlán. Sok olyan lehet még mint Simon."

Ne vigyük el ebbe az irányba, mert mindenki lop. Mindenki. Az összes politikus, úgy zusammen.

A kérdést kiveséztük, nyilván nem hülye a Fideszkormány, hogy ha a te adott településeden nyer majd esetleg az MSZP (vagy a szarjobbik) , adja majd nekik a pénzt fejlesztésre, mert akkor az lenne belőle:

MSZP-s polgármesterguru: "NÉZZÉTEK, jóemberek, milyen remekegycsoda pártom van nekem a hordóhasam tetején, hiszen ekkora fideszes ellenszélben is ilyen meg ilyen fejlesztéseket valósított meg az MSZP-s önkormányzat a városban"... Na, hát ilyen nem lesz. Nyer az MSZP? Ugrik a kormány pénze. Ennyi.

2014. júl. 11. 12:55
 20/28 anonim ***** válasza:
Ámen
2014. júl. 11. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!