FIDESZESEK, Akik még ősszel is a Fideszre fognak szavazni miért?
Én egy vidéki kisvárosban élek.
A Fideszt fogom támogatni, mivel a források elosztásánál, fejlesztéseknél fontos, hogy a város vezetése jó kapcsolatban legyen a kormánnyal, minisztériumokkal.
"Jajj hagyjad már ezt az " az LMP az SZDSZ utódja" dumát!
Az LMP 2009.áprilisában alakult meg. Az SZDSZ 2010-ben esett ki a parlamentből. Gondolkodjál már mielőtt ilyeneket leírsz!"
Csatlakozom a sráchoz. Az LMP az bizony SZDSZ 2.0, de leírom megint, hogy érthető legyen: SZDSZ 2.0 .
Ugyanazok a nagytőkés zsidók a beltagjai, ugyanaz a pesti kör szponzorálja. Ergo LMP = SZDSZ 2.0
Amúgy csatlakozom az összes többihez, aki eddig válaszolt:
Jobbik egy vicc.
MSZP rombolt már eleget.
LMP-ről leírtam a véleményem.
Fidesz sem jó, de most már nem tudunk kihátrálni mögülük, egy ilyen eredményű ápr. 6-a után.
"Még jó hogy nem százezret keresnek. A másik oldalon sokkal gazdagabb emberek lehetnek, csak titkos számlán. Sok olyan lehet még mint Simon."
Ne vigyük el ebbe az irányba, mert mindenki lop. Mindenki. Az összes politikus, úgy zusammen.
A kérdést kiveséztük, nyilván nem hülye a Fideszkormány, hogy ha a te adott településeden nyer majd esetleg az MSZP (vagy a szarjobbik) , adja majd nekik a pénzt fejlesztésre, mert akkor az lenne belőle:
MSZP-s polgármesterguru: "NÉZZÉTEK, jóemberek, milyen remekegycsoda pártom van nekem a hordóhasam tetején, hiszen ekkora fideszes ellenszélben is ilyen meg ilyen fejlesztéseket valósított meg az MSZP-s önkormányzat a városban"... Na, hát ilyen nem lesz. Nyer az MSZP? Ugrik a kormány pénze. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!