Miért mondja azt egy nem fideszre szavazó, hogy a "fideszesek se ezt akarták"?
Figyelt kérdés
Honnan tudja, hogy mit akarnak a fideszesek? Én pl ezt akartam és jól teszi a kormány azt amit csinál. Bár a kommunikációban működhetne jobban is a kormány, de ez legyen a legkisebb probléma2011. jan. 9. 13:10
1/9 anonim válasza:
Sajnos valóban ez a legkisebb probléma...
2/9 anonim válasza:
Tudod itt mindenki okosabb a másiknál...
3/9 anonim válasza:
Nem mondok ilyet. Egy fidesz szavazó tényleg van olyan ostoba, hogy ezt akarja.
4/9 anonim válasza:
hát ha ezt akartad akkor nincs semmi gond... remélem továbbra is jól fogod magad érezni.
5/9 anonim válasza:
ők pontosan ezt akarták, elvégre nem a hangyák hordták össze az 53%-ot, vagy igen?
most isszák ők is, igyák csak!
6/9 anonim válasza:
Ki mondta? Különben is mit számít az, hogy 1 db nem fideszre szavazó mit mond arról, hogy mit nem akart a fidesz. Amúgy is végeredményt fogjuk "élvezni".
7/9 anonim válasza:
Nekem Fideszre szavazott ismerőseim mondták, hogy ők nem ezt akarták és már bánják a szavazatukat, de ha te ezt akartad, te se vagy különb a tolvaj politikusoknál, vagy csak nagyon hülye vagy...
8/9 anonim válasza:
fideszre szavazott ismerősök útján értelemszerűen. Meg mert az ember reménykedik, hogy ennyire azért még a fideszesek se állatok, hogy ez szerintük így rendben van. Legalábbis nem mind.
9/9 anonim válasza:
"Nekem Fideszre szavazott ismerőseim mondták, hogy ők nem ezt akarták és már bánják a szavazatukat"
Igen, a gyk-n ezt mesélik elég sokan már 7 hónapja, kár, hogy ez a sokmillió kiábrándult fideszes nem létezik a valóságban :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!