Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondja azt egy nem...

Miért mondja azt egy nem fideszre szavazó, hogy a "fideszesek se ezt akarták"?

Figyelt kérdés
Honnan tudja, hogy mit akarnak a fideszesek? Én pl ezt akartam és jól teszi a kormány azt amit csinál. Bár a kommunikációban működhetne jobban is a kormány, de ez legyen a legkisebb probléma
2011. jan. 9. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos valóban ez a legkisebb probléma...
2011. jan. 9. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Tudod itt mindenki okosabb a másiknál...
2011. jan. 9. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem mondok ilyet. Egy fidesz szavazó tényleg van olyan ostoba, hogy ezt akarja.
2011. jan. 9. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
hát ha ezt akartad akkor nincs semmi gond... remélem továbbra is jól fogod magad érezni.
2011. jan. 9. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

ők pontosan ezt akarták, elvégre nem a hangyák hordták össze az 53%-ot, vagy igen?

most isszák ők is, igyák csak!

2011. jan. 9. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
Ki mondta? Különben is mit számít az, hogy 1 db nem fideszre szavazó mit mond arról, hogy mit nem akart a fidesz. Amúgy is végeredményt fogjuk "élvezni".
2011. jan. 9. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Nekem Fideszre szavazott ismerőseim mondták, hogy ők nem ezt akarták és már bánják a szavazatukat, de ha te ezt akartad, te se vagy különb a tolvaj politikusoknál, vagy csak nagyon hülye vagy...
2011. jan. 9. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
38%
fideszre szavazott ismerősök útján értelemszerűen. Meg mert az ember reménykedik, hogy ennyire azért még a fideszesek se állatok, hogy ez szerintük így rendben van. Legalábbis nem mind.
2011. jan. 9. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:

"Nekem Fideszre szavazott ismerőseim mondták, hogy ők nem ezt akarták és már bánják a szavazatukat"

Igen, a gyk-n ezt mesélik elég sokan már 7 hónapja, kár, hogy ez a sokmillió kiábrándult fideszes nem létezik a valóságban :)))))

2011. jan. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!