Fideszesek! Ti miért szavaztok a Fideszre?
Ha lehetne logikus és ésszerű magyarázatokat kérnék!
Olyan magyarázatokat nem kérek amibe demagóg lózung kampány szövegek vannak.--PL: "munkahelyeket teremt,adókat csökkent,bér és nyugdíjemelést hajt végre,infrastruktúrát fejleszt..stb",
Mert ez nem magyarázat,ilyet csak olyan buta agymosott szavazógép droid mond,aki bevesz minden hülyeséget.
Aki elhiszi azt is hogy ha azt mondom neki hogy kék a fű és zöld az ég.
Olyan magyarázatot szeretnék látni ahol logikusan le van írva hogy hogyan kezeli a válságot ha hatalomra kerül. Hogy hogyan teremt munkahelyeket,hogyan csökkenti az adókat miközben emeli a béreket és nyugdíjakat és növeli a szociális támogatásokat és segíti a kisvállalkozókat.
Tehát hogyan tudja kigazdálkodni hogy a jelenlegi válságos gazdasági helyzetben az állam egyre kevesebb bevételből(adócsökkentés)az állam egyre többet adjon ki(béremelések,munkahelyteremtés,kisvállalkozótámogatás,szoc
iális segélynövelés stb).
Vagy más magyarázat is megfelel csak legyen ésszerű.
(Mielőtt valaki felvetné hogy szoci vagyok,kik kell hogy ábrándítsam.A szocikat mégjobban utálom mint Orbánékat.Az LMP-vel szimpatizálok.)
Az első válaszoló talán nem értette:
"Ha lehetne logikus és ésszerű magyarázatokat kérnék!"
Egy MSZP-s szerint az MSZP-nél nincs jobb,egy Jobbikos szerint a Jobbiknál,LMP-s szerint az LMP-nél,MDF-es szerint az MDF nél.....és így tovább.
Én azt szeretném tudni hogy miért nincs jobb(észérvek)?
Nézd meg kedves kérdező,hogy hogyan állt az ország 98-02 között. MNB.hu
Nem úsztunk az adóságban és relatíve volt pénz mindenre. nekem ennyi elég is hogy a fideszre szavzzak!
'98-202 között tényleg jobban ment a szekér. Ezt még a szocik is elismerik. Bírálni is azért bírálták a Fideszt, hogy miért nem adott több pénzt a nyugdíjasoknak, meg a segélyen lévőknek, pedig szerintük már akkor annyira jól ment a gazdaság, hogy azt megtehették volna.
Ő volt az aki elindított egy komplett gazdaság fejlesztés, amelynek ma is érezhető a hatása. Azért vagyunk még mindig nem annyira nagy sz'-ba, mint amennyire még lehetnénk, mert volt egy Széchenyi tervünk.
Azért is szavazok a Fideszre, mert ők mindig a bérből és fizetésből élőket és az adófizetőket támogatta pl adókedvezményekkel. Nem azokat, akik segélyből élősködőket és nem a minden felé ügyeskedőket.
Fideszesek helyében én például ezeket a konkrét tényeket használtam volna érveim eszközeként: [link]
De azért mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!