Fideszesek! Ti miért szavaztok a Fideszre?
Ha lehetne logikus és ésszerű magyarázatokat kérnék!
Olyan magyarázatokat nem kérek amibe demagóg lózung kampány szövegek vannak.--PL: "munkahelyeket teremt,adókat csökkent,bér és nyugdíjemelést hajt végre,infrastruktúrát fejleszt..stb",
Mert ez nem magyarázat,ilyet csak olyan buta agymosott szavazógép droid mond,aki bevesz minden hülyeséget.
Aki elhiszi azt is hogy ha azt mondom neki hogy kék a fű és zöld az ég.
Olyan magyarázatot szeretnék látni ahol logikusan le van írva hogy hogyan kezeli a válságot ha hatalomra kerül. Hogy hogyan teremt munkahelyeket,hogyan csökkenti az adókat miközben emeli a béreket és nyugdíjakat és növeli a szociális támogatásokat és segíti a kisvállalkozókat.
Tehát hogyan tudja kigazdálkodni hogy a jelenlegi válságos gazdasági helyzetben az állam egyre kevesebb bevételből(adócsökkentés)az állam egyre többet adjon ki(béremelések,munkahelyteremtés,kisvállalkozótámogatás,szoc
iális segélynövelés stb).
Vagy más magyarázat is megfelel csak legyen ésszerű.
(Mielőtt valaki felvetné hogy szoci vagyok,kik kell hogy ábrándítsam.A szocikat mégjobban utálom mint Orbánékat.Az LMP-vel szimpatizálok.)
P-t kár volt írnod öreg :-)) Mindenki tudja, hogy az SZDSZ hozta létre lelkes fiatalokkal, mert kelleni fog az új arc.
Nem fogunk bedőlni az LMP-nek, ha erre vagy kíváncsi, de megnyugtatlak, hogy én JOBBIK szavazó leszek, de eddig a FIDESZre szavaztam.
Szerintem a Fidesz legnagyobb teljesítménye az volt hogy felgyorsította a a belföldi pénz forgási sebességét a gazdaságban. Illetve az ép-ipar(az ország legnagyobb ipara) és az idegenforgalom ( gyógyfürdők) fejlesztése révén kb 25%-30 % al növelte 4 év alatt a forgó pénz mennyiségét. Ja és beindította a lakáshoz jutás lehetőségét ami szintén sok pénzt forgatott és hozott.
Nem hagyta hogy elszálljanak a juttatások a plusz bevételek hatására. A " nemzeti gazdaság politikára " hasonlító módon működött. A monetáris tevékenysége szinte patikamérleg szerű volt. Nem engedte hogy a lobbiérdekek és a külföldi vagy külföldre exportáló multik irányítsák a jegybankot. Cselekvőképes volt minden körülmény között.
És még sorolhatnám.
Viszont én nem vagyok Fideszes.
Jobbikos vagyok, és a jobbik még sokkal messzebb elfog menni a nemzeti felfogás irányába.
A nemzeti radikális gondolkodás tisztán nyomon követhető minden elképzelésében a jövőt illetően.
Szerintem egyszerűen nem lehetünk képesek a sok, ezer szállal átszőtt gazdasági békjóinkból kitörni egy langyosabb Fideszes politika mentén.
A Fidesznek sok kötődése van a bank rendszerrel és az Eu val és bizonyos magyar és külföldi körökkel ahoz hogy sokszor határozott nemet mondhasson.
Kell egy új erő akit nem lehet belekényszeríteni semmi olyanba ami nem vagy nem nagy részben " haszonnal" a magyar nemzeti érdekeket segíti.
Ez nem elfogultság, csak szimpla számító és a tapasztalatokon alapuló logika.
De miért lenne az SZDSZ utódpártja?
1 db volt SZDSZ-es vezető sem foglal helyet az LMP-ben.
És a programjuk is más amint az SZDSZ-nek.
Amúgy meg ez az SZDSZ "utódpárt" szöveg ugyanolyan marhaság.
Mint amikor a Jobbikot az MSZP-s suttogó,lejárató propaganda a Fidesz utódpártjának vagy a Fidesz suttogó,lejárató propagandája meg az MSZP utódpártjának nevezi...És ezt az egészet csak Csurka István fejeli meg,mikor azt mondja hogy Vona Gábor ortodox zsidó rabbi a Jobbikot pedig a Moszad működteti.
Ugyanez a Fideszes MSZP-s lejárató suttogó propaganda terjeszti az LMP-ről is hogy az SZDSZ utódpártja.
19:23 is én voltam, de ez lemaradt. Én is Jobbiknak a szavazója vagyok. S ugyan úgy, mint Ön hiszem, hogy lehet másabb a politika. Viszont, ha az SzDSz új köntösbe bujtatott pártjára szavazunk akkor csak az SzDSz nemzetietlen, erkölcstelen hülyeségét visszük tovább.
Hiszem, hogy a nacionalizmus megvédi a természeti értékeket, megvédi Magyaro.-t a globalizmus ármányaitól. Javítja a közbiztonságot és megvédi az embereket az anyagi ellehetetlenüléstől.
Nem hiszek a Jobbik rasszistázásánál. Mert Párt alapszervezeteivel sötét bőrű cigány fiatal emberekkel is találkozom kik, mondják: „Elég volt a bűnözésből! Elég volt a szőnyeg alá söprésből!”
Csak a Jobbiknak van a jelenlegi helyzetből alternatív kiútja.
Közbiztonság(csendörséggel) > multik megadoztatása> adó csökkentés munkabérek emelése amely növelné a magyar emberek vásárló képességét > Az állam adóság vissza fizetésének átütemezése > az üzletek polcain 90%-ban magyar termékek, mint ahogy a franciáknál francia > Szociális juttatások járandóságának megszigorítása (monoki rendszer országossá tétele, mely ötlet a Jobbiktól származott). Demográfiai adatoknak az orvoslására csak a Jobbik kínál megoldást.
Míg a demográfiai helyzet rossz menete helyet Gyurcsány Ferencné Dobrev Klára azt mondja: végezzenek a magyar anyák abortuszt, mert ebben a helyzetben nem lehet felnevelni a gyereket.
Én ezért szavazok a Jobbikra. S úgy teszem ezt, hogy zsidó származású vagyok + a fél testvérem félig cigány és a nevelő apám is az.
S mind2en ezt tették az EP választáson és teszik majd 2010-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!