Az MSZP sek miért szavaznak a MSZp re? Van valami értelmes ok rá?
"Egy demokráciában a parlamenti kisebbségben lévő ellenzék hogyan tudja megakadályozni a kormány munkáját?"
Például úgy, hogy lenépszavaztatja az intézkedéseit (lásd 300 Ft-os új többség). És úgy is, hogy folyamatosan hergeli a közhangulatot tüntetésekkel, a médián keresztül, vagy suttogó propagandával, ami a jobboldalnak az elmúlt 8 évben elmaradhatatlan kelléke lett. Igaz, ez utóbbit a Jobbik már teljesen lenyúlta.
"Hát, gyermekem, nagyon rosszul látod a dolgokat. Milyen építkezés, meg fejlesztés?"
Nem tudom, hány éves vagy, de remélem, legalább 60, akkor esetleg mondhatod ezt is :D
mit is építettek?
- több, mint 550 km autópályát
- hidakat (Szent László híd, Korongi híd, Pentele-híd, Kőröshegyi völgyhíd, Megyeri híd)
- sportcsarnokokat: Budapest Sportcsarnok (2003, még a Fidesz kezdte el) Debreceni Főnix csarnok (2002 február-szeptember, a Fidesz kezdte el), Tatabányai sportcsarnok (2009), Veszprémi Sportcsarnok (2008), Salgótarjáni Sportcsarnok (2008), Hódmezővásárhelyi Sportcsarnok (2008), Kecskeméti Sportcsarnok (2009), Ikrényi Sportcsarnok (2009), Hegyvidéki Sportmax (2008), Nagykátai Sportcsarnok (2008), Szombathelyi Sportcsarnok (2006), Szerencsi Sportcsarnok (2009), Dunaújvárosi Főiskola új szárnya sportcsarnokkal (2006), Békéscsabai Vívócsarnok (2008)
- oktatási intézményeket: a Corvinus Egyetem új épülete (2007), Veszprémi Egyetem felújított központi kollégiuma (2009), Soproni Egyetem új kollégiuma (2007), Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központja (2007), Az Infopark az ELTE és BME új épületeivel (2002-2005). Szegedi Egyetem két új épülete (2007), Károly Róbert főiskola új épülete (2007). Pázmány Péter Főiskola Informatika karának épülete (2004), Szolnoki Főiskola új Campusa (2008), BMF új épület (2005)
- víztározók
- gáztározó (ennek köszönhetjük például, hogy nemcsak Magyarország, hanem a környező országok ellátása sem került veszélybe a gázviták során. A gáztározó építését a Fidesz ellenezte.)
Nem kötelező az MSZP-re szavazni, és nyugodtan lehet utálni is őket. De vannak bizonyos tények, amelyeket nem kellene elfelejteni.
18:09
Értem, szóval most hasra kellene esnem amiatt, hogy egy 10 millió lakosú, 90 ezer négyzetkilométeres országban 4 év alatt épített a kormányzat 30 darab épületet (főleg sportcsarnokokat), és gondolom, még ezek egy részét is ppp-konstrukcióban. Hát elég viccesek vagytok ti emeszpések.
18:09-nak:
Ez mind szép és jó, de még mindig ezt mondom: ÉS AKKOR MIVAN A KISEBB FALVAKKAL, VÁROSOKKAL?? nem igaz hogy képtelenek felfogni ezek a nagyvárosi emberek, miről van szó. Tudjuk, hogy a nagyvárosok tele vannak építve, de a kicsiket úgy sz*rják le ahogy vannak. és egyébként is, minek annyi sportcsarnok, meg apjaf*sza? a háromnegyed ország arra törekedik, hogy megkeresse a napi kenyerét, nem hogy menjen kondizni... ennyit erről..
„a nyugdíjak reálértékéről: „
A megszavazott juttatás megvonásáról:
De azt miért nem tetted hozzá hogy a reálértékek 2007 ben vissza estek a megszorítások hatására a 2000 évi átlagra?
Akkor mit is csináltak 8 év alatt jahh hogy szívattak mindenkit!
A reálérték növekedését csak ciklusokra bontva lehet nézni és úgy a Fidesz 2,6× osát adta mint az MSZP! Mert könnyű egyszer osztogatni a hitelből, aztán meg a nagy semmi évekig!
Nem kötelező az MSZP-re szavazni, és nyugodtan lehet utálni is őket. De vannak bizonyos tények, amelyeket nem kellene elfelejteni.
Te ostoba!
Építeni a legegyszerűbb, aztán meg ezeket fenn is kell tartani!
És ezekből a projektekből lehet lopni is!
Milyen gazdaság élénkítést csinált? Amitől működne a gazdaság?
16:10 és mindenki aki azt fuvolázza, hogy a Fidesz csak a jómódú középosztályt támogatta!
Ezt felejtsük már el, mert nem így van! Vki elkezdte, és azóta az minden MSZP-barát ezt skakndálja.
Néhány intézkedés, ami a kisembereknek kedvezett:
- A minimálbért 17-ről 50 ezerre emelték
- Kiegészítő családi pótlékot vezettek be a szegényebb családok számára
- Bevezették a gyerekek utáni adókedvezményt
- Bevezették Európa legjobb diákhitel rendszerét
Ezt is jegyezzétek meg!
(bátran utána lehet járni, hogy így történt-e, mert ezek tények!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!