Az MSZP sek miért szavaznak a MSZp re? Van valami értelmes ok rá?
"2002 óta folyamatos és erős ellenszélben kell dolgozniuk, egy destruktív ellenzékkel szemben"
Egy demokráciában a parlamenti kisebbségben lévő ellenzék hogyan tudja megakadályozni a kormány munkáját?
Fidesz vagy MSZP, hahaha, mindkettő csak a hatalmat akarja, a mutyizást. Aki úgy gondolja, hogy bármelyik is elhozza a megváltást, az nem normális.
MDF köpönyegforgató párt, mely arra megy, amerre a szél fúj, pontosabban, merről a húsos illatok szálldogálnak.
Jobbik pedig, előbb dolgozza ki a programjait, tegyen normális javaslatokat a problémák megoldására, talán akkor komolyan lehet venni.
Nálunk ez a többpártrendszer csak annyit jelent, több köztörvényes kerülhet közel a hatalomhoz.
"Fidesz vagy MSZP, hahaha, mindkettő csak a hatalmat akarja"
Hűha! A pártok hatalomra akarnak kerülni? Ne bazz!
16:20-nak: "- Az elmúlt 8 évben nagyon sok hibát követtek el, de rengeteg építkezés, fejlesztés és szociális program is az ő érdemük. Gyurcsányt leszámítva Medgyessyvel és különösen Bajnaival nagyon elégedettek lehetnek. Én személy szerint Bajnait látnám a legszívesebben miniszterelnökként továbbra is. "
Hát, gyermekem, nagyon rosszul látod a dolgokat. Milyen építkezés, meg fejlesztés? Budapestenm esetleg, de mi van a kis falvakkal, vagy a kisebb települések közötti utakkal? Azt is nézni kell, nem csak Budapestet! Meg mti köszönsz annyira Bajnai-nak? azt, hogy most választásokra adtak a cigányoknak, tartósan betegeknek, több gyerekeseknek csomagot? Ne nyald már a seggüket, ŐK CSAK SZÉTLOPTÁK AZ ORSZÁGOT!!! ezt viszont már tényleg nekik köszönheted...
16:10
térj már észhez, az MSZP csak a kisebbséget támogatja!! Jó az neked, ha kapják a segélycsomagokat, meg mit tudom én micsodákat?? Már lassan putri helyett nagy palotákba viszik őket! Na ez az amit a Fidesz nem engedne! Elsősorban a magyaroké ez a föld!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!