Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP sek miért szavaznak a...

Az MSZP sek miért szavaznak a MSZp re? Van valami értelmes ok rá?

Figyelt kérdés
Nem lesz egy válasz sem, és unom hogy a mások hülyeségét én fizessem, még egyszer nem lennék hajlandó !
2010. jan. 7. 16:03
1 2 3 4 5
 21/45 BeerHunter ***** válasza:
Ó, akkor édasapám nyugdíját a postás rakja el, ugye?
2010. jan. 7. 17:09
 22/45 anonim ***** válasza:
51%
Második válaszoló, te idióta barom. Na az ilyen begyöpösödött szemellenzős hülyék miatt tart ott az ország ahol.
2010. jan. 7. 17:11
 23/45 anonim ***** válasza:
59%
Ez az átlag. Sokan mások is így gondolták, mert egyébként nem szavazták volna le egymás után kétszer is Orbánékat.
2010. jan. 7. 17:11
 24/45 anonim ***** válasza:
53%

"2002 óta folyamatos és erős ellenszélben kell dolgozniuk, egy destruktív ellenzékkel szemben"

Egy demokráciában a parlamenti kisebbségben lévő ellenzék hogyan tudja megakadályozni a kormány munkáját?

2010. jan. 7. 17:22
 25/45 anonim ***** válasza:
64%

Fidesz vagy MSZP, hahaha, mindkettő csak a hatalmat akarja, a mutyizást. Aki úgy gondolja, hogy bármelyik is elhozza a megváltást, az nem normális.

MDF köpönyegforgató párt, mely arra megy, amerre a szél fúj, pontosabban, merről a húsos illatok szálldogálnak.

Jobbik pedig, előbb dolgozza ki a programjait, tegyen normális javaslatokat a problémák megoldására, talán akkor komolyan lehet venni.

Nálunk ez a többpártrendszer csak annyit jelent, több köztörvényes kerülhet közel a hatalomhoz.

2010. jan. 7. 17:23
 26/45 anonim ***** válasza:

"Fidesz vagy MSZP, hahaha, mindkettő csak a hatalmat akarja"

Hűha! A pártok hatalomra akarnak kerülni? Ne bazz!

2010. jan. 7. 17:25
 27/45 anonim ***** válasza:
80%
Én rühellem az MSzp-t(mint mondtam fentebb)meg a szadeszt,de nem örülnék annak ha Mikola-Kövér-Orbán-Navracsics féle emberekkel teletűzdelt Fidesz 2/3-ot szerezne és ezért alkotmánytmódosító többségbe kerülne.De(sic) nekem a Jobbik szélsőséges ezért gondolkodtam a maszopon,aztán elvetettem ezt is ,met hát mint írtam rühellem őket.Marad a seg.gel szavazás:otthon maradás.Ha két vagy több dolog közül dönteni kell ,az is egy döntés ,ha nem döntök
2010. jan. 7. 17:26
 28/45 anonim ***** válasza:
35%

16:20-nak: "- Az elmúlt 8 évben nagyon sok hibát követtek el, de rengeteg építkezés, fejlesztés és szociális program is az ő érdemük. Gyurcsányt leszámítva Medgyessyvel és különösen Bajnaival nagyon elégedettek lehetnek. Én személy szerint Bajnait látnám a legszívesebben miniszterelnökként továbbra is. "

Hát, gyermekem, nagyon rosszul látod a dolgokat. Milyen építkezés, meg fejlesztés? Budapestenm esetleg, de mi van a kis falvakkal, vagy a kisebb települések közötti utakkal? Azt is nézni kell, nem csak Budapestet! Meg mti köszönsz annyira Bajnai-nak? azt, hogy most választásokra adtak a cigányoknak, tartósan betegeknek, több gyerekeseknek csomagot? Ne nyald már a seggüket, ŐK CSAK SZÉTLOPTÁK AZ ORSZÁGOT!!! ezt viszont már tényleg nekik köszönheted...

2010. jan. 7. 17:27
 29/45 anonim ***** válasza:
0%
17:25: Na látod, nem mindegy ki van hatalmon. Gombokat nyomkodni a kutyák is tudnak és mennyivel olcsóbban.
2010. jan. 7. 17:28
 30/45 anonim ***** válasza:
28%

16:10

térj már észhez, az MSZP csak a kisebbséget támogatja!! Jó az neked, ha kapják a segélycsomagokat, meg mit tudom én micsodákat?? Már lassan putri helyett nagy palotákba viszik őket! Na ez az amit a Fidesz nem engedne! Elsősorban a magyaroké ez a föld!!!

2010. jan. 7. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!