Miért utáljátok Bokros Lajost?
Akárhol felbukkan a neve, az a reagálást olvasom, hogy szemét ember, amerikának szolgája, meg bank mutyi.
Viszont azt sokan elfelejtik, hogy az első fidesz kormány a bokros általán összespórolt összegből élt szinte.
Na most, ha az nézzük, hogy a mutyi igaz, akkor kérdezem én:
Trafikmutyi, nyugdíjmutyi, erőmumutyi, szabad piac és szólásszabadság elvesztése nem zavar titeket? Vagy a gyurcsány féle fröcsögés? Mszp féle amatőrködés?
Vagy kettős mércét alkalmaztok? És még csodálkoztok, ha ugyanezt kapjátok?
Lehet, hogy Bokros is lop, viszont rendbe rakta az ország költekezését.
Miért gyurcsánynak és orbánnak van szavazótábora, amikor Bokros HA!!! van olyan mocskos mint ezek, de legalább hasznos dolgot is csinálna?
Legyetek szívesek érvekkel jönni, ne "amerika szolgája, libsi" stb szintű fröcsögésekkel, mert attól nem lesz jobb.
Sokan mondjátok, hogy a legkisebb rosszra szavaztok? A fentiek szerint ő kisebb rossz, mint orbán vagy gyurcsány mszp meg a többi semmirekellő.
Ez egy vélemény amellett, hogy miért volt haszontalan a Bokros-csomag. Amúgy szerintem felesleges ezen agyalni már.
Alapvetően az a gond vele, hogy a mainstream neokonzervatív-neoliberális gazdaságpolitikát gondolja a gazdaság jövőjének.
Több a zöld baloldalra húzó közgazdász (Dr. Róna Péter, Dr. Pogátsa Zoltán) képviseli azt, hogy egyrészt nem ez az egyetlen alternatíva, és ez az alternatíva szintén nem fenntartható ugyanúgy, mint Matolcsy unortodox gazdaságpolitikája, hanem ide strukturális reform kell. Hogy hogyan? Hallgassátok meg a véleményüket.
Egyértelműen azért, mert elvenni akarna és ugye a sok posztkomcsi pedig csak azt várja, hogy az állam tartsa el őket.
A legjobb erre az amikor volt még választásoknál egy kérdés, hogy miért szavaznak a Fideszre és sokan azt írták, hogy a gyerekek után járó adókedvezmény, családi és a többi. Az már nem gond, hogy ezzel párhuzamosan leépítik az oktatást és az egészségügyet a kis csemetéjük számára és az sem gond, hogy idősebb korára csak egy üresfejű zombi lesz a gyerekükből.
Egyszerűen ilyen hülye a többség és most nem csak a Fidesz szavazókra értem, hanem azokra is akik képesek voltak Gyurcsány új pártját életre kelteni, az elvakult jobbikosokra és a többi emberre akik egyszerűen képtelenek felfogni, hogy Magyarország számára egy komplett gazdasági reformra lenne szükség amiben a megszorítások bevezetése ellengethetetlen.
Nem szeretem amikor már a kérdésben olyan állítást fogalmazol meg kérdező, ami nem igaz.
A magyarok többsége nem utálja Bokrost, sőt, nagyra tartjuk őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!