Miért hiszi azt az emberek, hogy Bokros az egyetlen közgazdaságtant végzett ember?
Kicsit többet tett le az asztalra mint a többi.
Mit tett az asztalra?
34% inflációt, vad privatizációt, amik a mai napig visszavetik a gazdaságunk?
Nem ő az egyetlen,de kiváló közgazdász.Kevés ilyen van az országban,és már bizonyított.Ha a csomagját véghezvihette volna,akkor nem itt tartana a gazdaságunk.
Azt nem tudom,hogy most jó programja van-e,de eddig még másét sem hallottam,csak mellébeszéléseket.
Egyébként én is közgazdász vagyok,és a férjem is.
Mert ő a leghíresebb, leismertebb, legelismertebb!
Tényleg tud, és nem csak beszél össze-vissza!
Mert ő nem csak diplomával rendelkezik, hanem úgy is gondolkozik, tesz. Nem véletlenül tanít itthon és külföldön, hanem mert bel- és külföldön is elismert szaktekintély,
Kik ismerték el eddig külföldön? Ahol eddig dolgozott ott szinte mindenütt polgárháborús hangulat alakult ki, és a tevékenysége után több évnek kellett eltelnie hogy az adott ország talpra álljon! Ráadásul azokkal a referenciákkal 12-egy tucat!
Csak néha utána kellene nézni!
Egyébként én is a férjem is a feleségem is a gyerekeim is, a fiam és a lányom és azoknak a fia és a lánya is közgazdász.
Csak sajnos nem tudom hogy Lajos milyen gazdaság élénkítést hajtott végre, a megszorításokon kívül!
Ha megszorításokkal stabilizálják a költségvetést, marad pénz gazdaságélénkítésre, és nem hitelekből kell kifizetni az újabb hiteleket!
Amúgy meg itt nem is a megszorításokkal van a baj, hanem azzal, hogy az egész rendszer rossz! Rengeteg benne az anomália (pl. korrupció) ami iszonyú sok pénzt elvisz! Ezt az egészet kéne rendbe tenni, ha maga a rendszer rossz (gazdasági és közigazgatási szerkezet), akkor a megszorítások sem érnek semmit.
Szerintem Lali valami gazdasági bérgyilkos volt Panamában. Nem véletlen, ha a külföldi gazdasági körök dicsérik, hisz nekik tesz jót nem a magyaroknak. Emlékszem, sokallta az 50ezer FT minimálbért is a szegény proliktól. A gazdasági tudása abban merül ki, hogy ha 100-at keresünk, ne költsünk 110-et. Gratulálok neki, erre minden ökör képes.
Az viszont soha eszébe sem jutott, hogy mi módon kéne 120-at keresni.
Csodálatos egy őstulok. Csak szavazzon rá aki 40ezerből akar megélni. Akinek sürgős a dolog nekem elküldheti amennyivel többet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!