Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti szerettek Magyarországon...

Ti szerettek Magyarországon élni? Ha nem melyik országba koltoznétek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 18:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
62%

"Érdekel, hogy minden tekintetben alacsonyabb életszínvonal, kevesebb jog és a mai társadalmi normák mellet, hogy lehet jól érezni magad az országban."

Kevesebb jog? Hát ha pl. egy bűnözőnek több "joga" van mint egy sértettnek azt annak lehet venni?

Na az ilyen negatívumokat leszámítva még mindig el lehet(ne) itt éldegélni, nem tudom miből gondolod azt, hogy mi akik attól függetlenül szeretünk itt el vannak ájulva bizonyos dolgoktól.

Ráadásul eltengődünk most még itthon úgy ahogy, és ez független a pártoktól, egyebektől így minek mennék.

Egyébként felőlem mindenki oda megy ahová akar, de a normálisabbja aki kimegy nem hőbörög onnét, hogy "így a magyarok, úgy az ország" és csinálja a dolgát.

Általában az olyanokat még le sem "hazaárulózzák".

2014. júl. 2. 08:25
 32/35 anonim ***** válasza:

Nem, mivel Magyarország teljesen korlátolva van, egyszerűen a kormány meg a környező országok gyarmatot csinálnak belőle. Egy gyarmaton sosem volt jó élni.

Az USA nagyon vonzó számomra, mindenre nagyobb igény van mint itt, az éghajlata és földrajzi adottságai is kellemesek.

Mennék Mexikóba is mert tetszik a törvényrendszer, csak szegény ország.

A közkedvelt nyugaton meg harmad annyi bért kapsz mint egy ottani állampolgár, csak a kevéske magyar fizetésedhez viszonyítva néz ki jól.

2014. júl. 2. 09:49
 33/35 anonim ***** válasza:
10%
Sok a libsibolsi. Nem hiányoztok!!!
2014. júl. 2. 17:15
 34/35 anonim ***** válasza:
Amerikában leszel még csak igazán korlátozva! Te jó ég, az emberek tényleg azt hiszik, hogy az USA a szabadság földje, meg ilyenek? Régen nekem is tetszett a filmek miatt, de amióta sok amerikai barátom van én teljesen ki vagyok, hogy hogy tudnak úgy élni? Olyan dolgok, amire te azt mondanád, hogy vicc, az nekik normális. Én megőrülnék, a (kelet-)európai szabadság ezerszer jobb!
2014. júl. 2. 18:55
 35/35 anonim ***** válasza:
49%
Én szerettek Magyarországon élni,én Budapesti vagyok és soha nem hagynàm el az országot,ahova esetleg szívesen mennék Párizs de mert csak hasonlít Budapestre.
2014. júl. 21. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!