Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti szerettek Magyarországon...

Ti szerettek Magyarországon élni? Ha nem melyik országba koltoznétek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 18:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
75%
A negatív dolgokat leszámítva igen.
2014. júl. 1. 22:47
 22/35 anonim ***** válasza:
22%
Vagy még Hollandia a marihuána meg a biciklizés miatt.
2014. júl. 1. 22:54
 23/35 anonim ***** válasza:
92%

nem csak hogy utálok de szégyellek is egyszerűen az undorító mentalitás miatt tuti hogy még észak koreában se engedik meg maguknak azt a viselkedést az emberek amit itthon,

nyominger bkv ellenőr, aki egy férfi jegyét meg se meri nézni közelebbről, de a 10 éves kisgyereknek be mer szólni mikor a táskájában keresi a bérletét

2014. júl. 1. 23:34
 24/35 anonim ***** válasza:
71%

Aki azt írja szeret Magyarországon élni, leírná miért?

Komolyan érdekel, mert nekem pl. semmi de semmi nem hiányzik. Esetleg a fornettis kaják, de kb. ennyi.

Én nem szerettem ott élni, Németországba költöztem, örökre.

2014. júl. 2. 00:19
 25/35 anonim ***** válasza:
13%

"Aki azt írja szeret Magyarországon élni, leírná miért?

Komolyan érdekel, mert nekem pl. semmi de semmi nem hiányzik. Esetleg a fornettis kaják, de kb. ennyi.

Én nem szerettem ott élni, Németországba költöztem, örökre."

Mert ideköt mindenem! Elég nyilvánvaló?

Nem fogsz hiányozni! :)

2014. júl. 2. 00:21
 26/35 anonim ***** válasza:
69%

Komoly volt a kérdés, nem provokáció.

Érdekel, hogy minden tekintetben alacsonyabb életszínvonal, kevesebb jog és a mai társadalmi normák mellet, hogy lehet jól érezni magad az országban.

Amikor meg random emberek azt mondják nem fogsz hiányozni, egy teljesen normális kérdésre...pl. ez, más a véleményed? Akkor a torkodnak ugrok és hazaáruló vagy meg zsidó...pl. az ilyenekkel, hogy lehet együtt élni?

Ja és nem olyan érveket várok, hogy ez a hazám, meg itt születtem. Olyan valós dolgokat, amik a hétköznapokban, a való életben előnyösnek éltek meg.

2014. júl. 2. 00:43
 27/35 anonim ***** válasza:
41%

" minden tekintetben

alacsonyabb életszínvonal, kevesebb jog

és a mai társadalmi normák mellet, hogy

lehet jól érezni magad az országban."

Ha nem tettél érte akkor nem csodálom, h alacsonyabb színvonalon éltél.

Mihez nem volt jogod?

Illetve milyen normák korlátoztak?

2014. júl. 2. 05:06
 28/35 anonim ***** válasza:
39%

Mondjuk azt nem tudom, hogy milyen dolgok korlátoznak itt, sok más "fejlett" ország hihetetlen szar a korlátozás szempontjából, kb. a seggedbe is benéznek, fingani se tudsz úgy, hogy ne lenne nyilvántartva, mindenért beperelnek, lefújnak a rendőrök paprika sprayvel. Egyik amerikai barátnőm azon elmélkedett a múltkor, hogy nem mer sütit küldeni postán valakinek, mert volt már belőle per, hogy valaki félrenyelte, beperelte a küldőt. És foglalkoznak vele. És nyer. Ez kéne a normális legyen? Az ilyen dolgokkal nem találkozik az ember sűrün, meg nem tud róla, csak azt látja, hogy ú erre meg arra jogom van, milyen király. Ja meg egy csomó másra. De másoknak is. És rohadtul meg tudnak szopatni, csak azért, mert normálisan élnél, viselkednél, mindössze azért, mert lehet bántja a lelküket és ugye joguk van hozzá nekik is.

Ez oda-vissza működik. Ha mégy az utcán és valaki rohadtul idegesít, és legszívesebben leütnéd, akkor ha arra gondolsz, hogy de jó lenne, ha olyan országban élnél, ahol megtehetnéd, mert akkor képen törölnéd, hogy ne bosszantson, akkor annak van egy olyan hátránya, hogy lehet épp te is bosszantani fogsz városnézés közben valakit, és fejbevág. Mert ő is megteheti. Tudom sarkos példa, de így működik az a szuper élet, ahol ezt is lehet meg azt is és milyen jó. Ja. Ellened is lehet.

Én csak azt nem szeretem itt, hogy az emberek olyan búvalbäszottak tudnak lenni, de alapvetően ez egy nagyon jó hely szerencsére! Jó nem azt mondom, nem bánnám, ha pl. színvonalasabbak lennének a kórházak vagy ilyesmi, de alapjában véve jobban szeretek úgy élni, hogy nyugodtan beszélhetek, élhetek, nem kell attól félnem, hogy beperelnek, feljelentenek, teljesen normális és hétköznapi dolgokért.

Én nagyon remélem, hogy ilyen jogok meg korlátozások, meg modernség szempontjából nem fogunk felzárkózni a nyugathoz, pedig sajnos nagyon igyekszünk.

2014. júl. 2. 06:39
 29/35 anonim ***** válasza:
54%

Megírtam, hogy nem szeretek itt élni és hogy Angliában élnék ha megtehetném.

Úgy látom 50% -ban hasznos a válaszom, tehát valaki lepontozta. Nem gond, csak nem értem.

A kérdés a saját véleményre irányul, én azt 100% -ban megválaszoltam, hogy ÉN nem szeretek itt élni és ÉN hol élnék. Ezeket a kérdéseket teljesen megválaszoltam. Attól még hogy más máshogy gondolkozik a válasz még nem haszontalan.... fura egy emberek vannak akik ennyire nem tudják elfogadni más véleményét.

2014. júl. 2. 07:51
 30/35 anonim ***** válasza:
71%
29, ha ennyire izgat a pontozás, akkor kár ilyen hozzászólás írni, mert ezt még az is lepontozza, aki az előzőt nem, ugyanis: "Na nehogymár megmondja, hogy én mit gondolok a válaszáról"
2014. júl. 2. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!