Valóban számít az üzleti életben az izraelita származás?
Miként lehet elhitetni velük, hogy izraelita származású, vagy vallású vagyok? Nem szeretnék becsapni senkit, csupán sok zárt, egymást segítő közösség létezik amelyekből kizárják a gójokat. Ez egészen odáig nem is probléma, amíg az egyedi termékeimet el tudom juttatni komolyabb magaslatokba.
Egyébként VALÓBAN zsidó származású vagyok, de nem követem a vallást.
"Jó most nem erről beszélek, hanem egy rendes zsidó ember azért nem áll szóba mindenféle jöttment proli gójjal.
No de ha a srác zsidó! Akkor kérdezze meg nyugodtan a hoffenmaiert, az tud majd segíteni!"
Rendes zsidó ember a gój szót nem lenézően használja és maga a gój szó az nem pejoratív, kérlek te se használd annak. Egy zsidó üzletember nem fog szóba állni semmilyen prolival üzleti célból. Hoffanmaier se fog neked segíteni a két szép zsidó szemedért.
Értem, azért megoszlanak a dolgok.
Egyebkent a zsido vallasu emberek meg tudjak rolam mondani, hogy csak bloffolok? Koltoi kerdes. De gondolom nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!