Orbán Viktor tényleg cigány származású?
Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom, csak sokszor olvastam, főleg kommentelőknél, és érdekelne, mi az igazság.
Tényleg cigány származású, vagy ez csak egy gúnyos megjegyzés rá?
Mert a lányának is kicsit cigányos beütése van (Orbán Ráhel), de érdekelne, hogy tényleg azok?
Mert amiket olvastam, akik azt mondják igen, azokat is megcáfolják, meg azokat is megcáfolják, akik azt mondják, hogy nem cigány.
Most akkor?
2013. aug. 11. 15:10
2/60 anonim válasza:
DNS vizsgálat megoldaná a kérdést.
3/60 anonim válasza:
Nem mindegy milyen származással teszi tönkre az országot? Ha kelta lenne a keltákat szidnád, ha busman, akkor a busmanokat?
Gondolod, hogy a vélemények megalapozottabbak lesznek, mint a te mostani ismereteid? Legfeljebb határozottabban állítják.
4/60 A kérdező kommentje:
Nem az utálatról beszéltem, szimplán kíváncsi vagyok.
2013. aug. 11. 15:13
6/60 A kérdező kommentje:
Jaj.... :D
Ezen a képen felnevettem.
2013. aug. 11. 15:15
7/60 anonim válasza:
Még tényleg nem láttad?
Pedig elég híres fotó... :DD
8/60 A kérdező kommentje:
Nem láttam, de biztos ő az? Hasonlít rá, de nem olyan kövér. :D
2013. aug. 11. 15:21
9/60 anonim válasza:
Én ismerek 20 Orbánt és mindegyik cigány.
10/60 anonim válasza:
Persze, hogy nem olyan kövér, hiszen tablófotó. Jó erős 30 éve készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!