Milyen származású Orbán Viktor?
román azt hiszem.
És a drága közbe meg úgy viselkedik, mintha legalább akkora ember lenne, mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke, szánalmas...
22L
Magyarnak valja magát,magyarul beszél,Magyarországon él,Székesfehérváron született!!
Ez így elég megalapozott válasz??
Tehát magyar! Most jöjjenek a "biologiai" fejtegetések és a gondolatom arról,szerintem mennyire érdemes egyáltalán ilyenekkel foglalkozni:
Van egy Budán lakott ismerősöm,egy suliba járt Ráhelékkel! Volt a születésnapi bulijukon is,mondta nekem,hogy OV-nek nem ,csak a tv-ben barnás a bőre. Valószínűleg voltak kun ősei is! No és aztán? És ha esetéleg ,mondjuk van benne cigány? Magyarországon mindenki keveredett már valamilyen néppel! Ez nem számít sokat! A származási kérdés legyen a jobbik a netnácik,meg a nemzetszoc szkin zenekarok gondja,értelmes embert ne foglalkoztassa!
Én kifejezetten az ő politikája ellen vagyok, de igen, magyar. Nem sok esélyt látok rá, hogy 2-3 generációra visszamenőleg túlsúlyba kerülne más vérvonal
amúgy hogyan definiálnád a magyart? a magyar az (ázsiai) kezdetektől fogva keveréknép (ez nem baj! nem szólok le senkit)
17:19 vagyok, nem tudom miért pontoztatok le, de nem is érdekel igazából. Akkor is úgy viselkedik, és kész.
Azt mondta, ha ő hatalomra jut kolbászból lesz a kerítés is.
NA MOST: mi vállalkozók vagyunk szüleimnek húsboltjaik vannak, és húsüzemünk. ÉS MÉGSEM KELL TÖBB KOLBÁSZT GYÁRTANUNK, MINT EDDIG!!!! :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!