Milyen származású Orbán Viktor?
Szváziföldről származik. Azért jött el onnan, mert nehéz lerajzolni a zászlójukat.
A miénk jóval egyszerűbb.
"Utolsónak csak annyit,hogy Orbán Orsós volt eredetileg."
Ok, én ezzel nem vitázom, lehetséges, nem mondtam egy szóval sem hogy a Viktor nem cigány. Ha figyelmesen elolvasod amit írtam, akkor megérted, hogy azt fejeztem csak ki, hogy maga az Orbán név nem cigány név.
anyja kacsa apja konzerv doboz
ezért néz ki így
tehát ő egy kaczerv doboz.
Számít???
Egyszer és mindenkorra ez az idióta nép tudomásul vehetné már végre, h tök mindegy, ha itt született, akkor magyar...magyar, ha cigány, magyar, ha zsidó, magyar, ha arab, és még sorolhatnám...itt született ez a lényeg.
Elkéne már végre felejteni a fajgyűlölködést...amint megfordul vkinek ilyesmi a fejébe, az már tuti, fix, h ezen agyal, h gyűlölködhet-e!
Beás cigány!
A nagyapja orsós néven jött romániából Magyarországra!
A beás cigányokat az összes többi cigány kiközösíti, mert ők a legundorítóbb népcsoport!
Náluk divat a családon belüli "házasság" is és miattuk illetve az életformájuk végett alakult ki az az általánosítás, hogy minden cigány ...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!