Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor tényleg cigány...

Orbán Viktor tényleg cigány származású?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szánom, csak sokszor olvastam, főleg kommentelőknél, és érdekelne, mi az igazság.

Tényleg cigány származású, vagy ez csak egy gúnyos megjegyzés rá?

Mert a lányának is kicsit cigányos beütése van (Orbán Ráhel), de érdekelne, hogy tényleg azok?

Mert amiket olvastam, akik azt mondják igen, azokat is megcáfolják, meg azokat is megcáfolják, akik azt mondják, hogy nem cigány.

Most akkor?

2013. aug. 11. 15:10
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim válasza:
66%
Igen én is úgy tudom,hogy roma származású.Állítólag a 9.kerületi Gát utcában nőtt fel.Persze,az emberek mondanak mindenfélét,de nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél.
2013. aug. 11. 15:28
 12/60 anonim ***** válasza:
79%
igen az, az Orsós nevet változtatta meg Orbánra
2013. aug. 11. 15:29
 13/60 anonim ***** válasza:
18%

OV a szegényparasztságból Rákosi és Kádár által a középosztályba felrugdosott kisvárosi közegből jött, egy komcsi káder gyereke, NEM cigány.

Hogy keveredhetett volna egy cigánygyerek a jogi karra, hogyan lehetett volna belőle az ország első embere, normálisnak tetszik lenni?

2013. aug. 11. 16:07
 14/60 anonim ***** válasza:
79%
Igen, tényleg.
2013. aug. 11. 16:48
 15/60 anonim ***** válasza:
84%

"Hogy keveredhetett volna egy cigánygyerek a jogi karra, hogyan lehetett volna belőle az ország első embere, normálisnak tetszik lenni?"

Úgy, hogy Soros betuszkolta oda.

2013. aug. 11. 16:57
 16/60 anonim ***** válasza:
30%
Köztudott,hogy nem cigány hanem,zsidó.A tablóképen tényleg úgy néz ki,de valójában zsidó.Állítólag be is vallotta.
2013. aug. 11. 17:02
 17/60 anonim ***** válasza:
77%
Igen,tényleg.
2013. aug. 11. 17:03
 18/60 anonim ***** válasza:
76%
Igen, csak rá kell nézni. Komolyan meglep, hogy sokan nem látják rajta. Vagy nem akarják látni?
2013. aug. 11. 17:29
 19/60 anonim ***** válasza:
63%
A Kádár- rendszerben nem ő volt az egyetlen cigány, aki egyetemre került! Sőt! Éppen a származása miatt kapott Soros-alapítványt.
2013. aug. 11. 17:31
 20/60 anonim ***** válasza:
86%
Mikor gimis voltam, ezt mondta a töri tanárunk. Azt is mondta, hogy elképesztő, hogy egy ilyen szegény emberből lett a miniszterelnökünk, aki soha nem gondol arra, hogy segíteni kell másoknak.
2013. aug. 11. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!