A Fidesz megint átveszi a Jobbik retorikáját?
Már a júniusi választások előtt is felment bennem a puma, amikor hallottam, hogy Orbán Viktor a HírTV-n "magunkfajtázik", amit azelőtt nem tett és köztudottan Morvai szófordulata...
Pár napja viszont láttam a HírTV-n Semjén Zsoltot, és bár csak pár pillanat erejéig figyeltem, éppen azt mondta, hogy mekkora gondot okoznak az országnak a multinacionális cégek, ezek ellen teni kellene valamit, meg az államadósság érdekében is feltétlen lépni kell, ha jól emlékszem még azt is mondta, hogy lehetséges megoldás az újratárgyalás.
Én eddig ezeket a Fidesz-KDNP szájából nem hallottam, csak a Jobbikéból...
Remélem így van, ahogy mondod, legalább kifogják a Jobbik vitorlájából a szelet, és mehet a szélsőjobb a süllyesztőbe.
Orbánéknak legalább van eszük, nem úgy mint ott a szélén...
T
Az ország szempontjából sokkal jobb, ha falsból veszik át ezeket a zagyvaságokat, majd a választások után elfelejtik őket.
T
A baj hogy minden józan gondolkodású ember tudja hogy a multikkal baj van, és legalább akkora fékek mint az szoc rendszerünk. Abból nem lenne baj hogy ha ezt a fidesz is belátta, csak hogy a fidesznek túl sok az elkötelezettsége.
Így viszont csak a Jobbiktól várhatnak bár mit a szavazok!
Azzal meg várnék hogy ki miként fog szerepelni a választásokon! Valahogy az az érzésem, sok minden ki fog derülni még az MSZP ről, de a fideszről is, ami a jobbiknak kifejezetten jó! Hiszen mindenki látni fogja az országban, hogy kik is a hazugok és korruptak! És hogy kiknek nem csak a szája jár, ha a multikról van szó, illetve a magyarság számára hozott intézkedésekről amikkel az érdekeiket lehet szolgálni!
Mivel a baloldalról már átcsábítottak mindenkit, akit egyáltalán lehetett (ld. 300 Ft-os népszavazás "új többsége"), most a másik jelentős konkurens, a szélsőjobb szavazóit akarják visszacsalogatni a "táborba". Mint ahogyan előttem is írták, a Fidesznek sosem volt határozott saját irányvonala, csupán egy cél létezett (nyerni bármi áron), amely minden eszközt szentesít.
Van, akinek a gyomra ezt beveszi, van, akié nem.
Hehe majd tavasszal úgyis megmutatja a Jobbik!Hazudnak itt össze-vissza 10% körüli esélyekről azt közben az emberek java-része már rá szavazna!És nem szélsőséges párt a Jobbik,egyszerűen radikális és igazságos,gyökeres változásokat akar a nemzet megmentése érdekében amelyet már lezüllesztettek a többi pártok...A fideszről annyit hogy ők az igazi szélsőségesek mert nem az igazságért küzdenek mint a Jobbik,hanem csak a hatalomra, a pénzre vágynak és egyik pillanatban ócsárolják a jobbikot,utána meg tőlük lopják az ötleteiket...Egyébként itt egy videó a fidesz igazi arcáról,nézzétek meg:
Egyetlen valamire való párt sincs ebben a kupleráj országban.
A FIDESZ az egy sima bűnszövetkezet, amelyik felvette a népnemzeti populárradikalizmus álarcát, hogy így szerezzen magának támogatókat. A Jobbbiknak viszont nincs értelmes programja, normális értelmiségi háttere. A proteszt szavazókra hajtó galacsinpárt. Erősen valószínű, hogy szintén izraeli pénzből működik.
A rendszerváltáskor volt egy erős radikális jobboldal, amelyet jelentős részben támogattak a nyugatra szakadt magyar jobboldali közösségek is, ezeket kinyírták.
Evidens, hogy a gazdasági és szociális problémák előrehozzák az antiszemitizmust, ezért a zsidók maguk szervezték meg saját "ellenfeleiket".
Bocs, a félzsidó gyerekeivel ugrabugráló Morvaitól valahogy nem hiteles az antijudaizmus, a volt fideszes Orbán-fan Vona se túl hiteles személyiség. É
Nekünk egy Széchenyi kellene megint, de erre nincs esély. Aki tud, az meneküljön!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!