Vajon az RTL leáll a mélyen tisztelt és nagyra becsült és tisztességes politikusok lejáratásával?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 20:33
21/25 anonim válasza:
Én is törzsgyökeres Fideszes vagyok, de még a havi 240.000.- sem keresem meg. Áruld már el, hogy hogyan és mivel lehet keresni havi másfél millát?
22/25 Egy meseszép válasza:
18.! Ez egy kicsit durván lett megfogalmazva, de én se értem, miért nem lehet valódi tényekkel vitatkozni, ez helyett ide kell hozni mindenféle hülye oldalt, és az ott leírtakon "poénkodni".
23/25 anonim válasza:
Másfél millát? Hogyan kereshetsz annyit? Nálunk az egész család Fideszes, és még a negyedét sem keresi meg senki. Mit kell csinálni annyi pénzért? (bár igazad lehet! mert a többi ismerősünk és barátok, akik szintén nézettársak szinte már havonta vesznek autókat, meg ingatlanokat.)
24/25 A kérdező kommentje:
Mi a fene van itt? Milyen tévúton megy már a kommentezés???
2014. júl. 28. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!