Vajon az RTL leáll a mélyen tisztelt és nagyra becsült és tisztességes politikusok lejáratásával?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 20:33
11/25 A kérdező kommentje:
Óóóh! Nagyra becsült uralkodóink! Imádunk benneteket!
2014. júl. 21. 08:11
12/25 anonim válasza:
Nem, de te biztos elég dühös lehetsz, hogy milyen szar sorsod van...
13/25 anonim válasza:
Ja és csak megemlíteném a kérdezőnek, hogy nem hozzá szollás, hanem hozzászólás!!! Ezt jegyezd meg!
15/25 A kérdező kommentje:
Megjegyzem! Te meg menjél lebzselni, kutya!
2014. júl. 24. 13:51
16/25 A kérdező kommentje:
Kutyuli!
2014. júl. 24. 13:52
17/25 anonim válasza:
"Nem, de te biztos elég dühös lehetsz, hogy milyen szar sorsod van..." Ezen kívül a vérforraló pofátlanságon és mások lenézésén kívül tudtok mást is? Hiába van pénzetek meg hatalmatok, egy büdös nagy senkik vagytok, akik verik magukat! És akkor még rendkívül finom voltam!
18/25 anonim válasza:
Nagyon gazdag vagyok, a nyertes pártra szavazok, luxus villában élek. Ti rohatt szegények vagytok, a vesztes pártra szavaztok, nem laktok villában... Akkor most ki is a senki?
Egyébként megjegyezném, hogy lehet megint ilyen oldalakat felhozni a nyertes párttal szemben, de én akkor is havi másfél misit keresek, te pedig jó esetben 240k-t!
19/25 A kérdező kommentje:
:-D
Számold össze az apródat és eredj el egy kiló kenyérért! :-D
2014. júl. 25. 10:29
20/25 A kérdező kommentje:
Ja! És utána eredj vissza lebzselni! :-D
2014. júl. 25. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!