Kormánypárti, tisztességes magyar emberek! Jöttök október 23. -án a harmadik Békemenetre?
A harmadik Békemenet célja a méltóságteljes megemlékezés és a belső támadásokkal szembeni kiállás, remélem minél többen leszünk, hogy megmutathassuk ország-világ előtt, nem vagyunk egyedül! Remélem nem fogja tudni a baloldali csürhe megzavarni az eseményt, de ha mégis megtörténne, ne süllyedjünk le az ő szintjükre!
Szerintem ezeket a glóriás szavakat hagyjuk, nem kell szenté avatni azokat akik kimennek.
Nem biztos hogy kormánypártiak, rengetegen kormányváltást akarnak, de nem akarnak egy ellenzéki pártra se szavazni.
Erről ennyit, a másik, hogy én úgy érzem most mindennél fontosabb kinn lennem és kiállni a jónak gondolt eszméim mellett.
Én nem vagyok kormánypárti. Most akkor nem is vagyok tisztességes magyar ember?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem megyek a Békemenetre.
"A harmadik Békemenet célja a méltóságteljes megemlékezés és a belső támadásokkal szembeni kiállás"
"Remélem nem fogja tudni a baloldali csürhe megzavarni az eseményt, de ha mégis megtörténne, ne süllyedjünk le az ő szintjükre!"
Egyébként a válaszom: nem (bár valószínűleg véleményed szerint én nem vagyok tisztességes ember).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!