Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyes külföldön dolgozó...

Egyes külföldön dolgozó magyarok miért szólják le az olyan külföldön dolgozó magyarokat, akik még szeretik Magyarországot?

Figyelt kérdés

Én Ausztriában dolgozom, de attól ugyanúgy Magyar vagyok.

Az osztrákoknak csak a pénze kell, semmi együk.Csak és kizárólag a pénzük miatt dolgozom náluk.

Elsődleges célom, a hazám támogatása.A jövőben szeretnék befektetni is.

Többször tapasztaltam, hogy magyarok között nem ritka a "magyarellenesség", azaz totál letagadnák azt, hogy magyarok, Magyarországról származnak, megalkuvók, szolgalelkűek, identitás nélküliek, üresek.

Egy osztrák fejében meg sem fordulna, hogy letagadná a származását vagy szégyenlené, még ha baloldali, akkor sem.

2014. jún. 11. 19:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szeressed, csak ne gyere ide megmondani mindenkinek milyen rossz ember, hogy ő nem. A gond akkor van, amikor az ilyen magyar nem érti meg, hogy pont ezt a magatartást utáljuk, részben ezért is mentünk el patkányföldéről.

Ne akarj übermagyar lenni légyszives, legalább külföldön, mert itt éghet a pofánk miattad. Ilyen egyszerű. Vagy, ha mégis, ne csodálkozz ha a jelenség merő statisztikai tendenciái miatt nincs már türelmem figyelmeztetni sem téged, első re, csak simán odab*szok szóban, írásban, néha pedig egy taresz formájában is. Nem azért jöttem el, hogy vérmagyarokat nézegessek, milyen tanulságra apellálsz te ott, sose menj el Hungarisztánból mert utánadjön?! Na ne vicceljünk.

2014. nov. 13. 16:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Meg van itt még valami: aki magyarként szereti Magyarországot, ma, a 21. században, az azért vagy surmó állat, vagy naiv barom, egyikkel sem barátkozom, vagy tudom használni bármire, úgyhogy ne dörzsölődjél hozzám külföldön csak azért mert (még mindig) magyar útlevelem van nekem is, mert levakarlak.
2014. nov. 13. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Te vagy a szolgalelkű, kisfiam, ezért kötődsz a szar semmitmodnó kollektív, születési jog alapú identitásocskáddhoz annyira. Mert semmi másod sincs. És ettől már önmqagában is igen jó magyarka archetípus vagy, mellé még moralizálj egy kicsit, vergődjél a kisebbségi komplexusodban, és teljes a kép, köszi.
2014. nov. 13. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!