Tényleg a 8 gyerekes ember többet fog kapni nyugdíjként, mint az, akinek nincs egy se?
Figyelt kérdés
Jó,lehet 10 gyerekes, egy gyerekes, de értitek...
minél több gyerek,annál nagyobb nyugdíj...
Linkek esetleg?
2014. jún. 11. 12:55
1/7 anonim válasza:
Annál több nyugdíjat kapsz, minél többet, minél jobb helyen, és minél magasabb iskolai végzettséggel dolgozol. Semmi köze a gyerekek számához. Hol hallottad te ezt?
2/7 anonim válasza:
Erről még nem hallottam.
Eszerint a logika szerint hogyha az a 8 gyerek adófizető, tisztességes állampolgárnak nő fel, akkor az ő édesanyjuk/apjuk kapjon több nyugdíjat a gyerekek adójából.
3/7 Őszödi Ferenc válasza:
Maguk állami nyugdíja várnak?
HAHAHAHAHAHA!
Majd legelnek narancsot, mert itt más nem fog jutni.
4/7 A kérdező kommentje:
Mostanság akarják bevezetni...
2014. jún. 11. 14:08
5/7 A kérdező kommentje:
2014. jún. 11. 14:12
6/7 anonim válasza:
Ez még csak terv...de sztem nem lesz nyugdíj mire én odajutok (kb 25 év még)
7/7 anonim válasza:
Remélem így is lesz.Én egyetértek magával az ötlettel, de ha valakinek 8ból 1 sem végezte el az általánost, annak én nem adnék semmit. Tervezgetik úgy hallottam , remélem be is vezetik,de az iskolai végzettségtől is függővé tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!