Mit kaphat az ember, ha 2 főre 3 napra (2 éjszaka) 920. 000 ft-ot költ csak szállásra?
Figyelt kérdés
Ezt az összeget Lázár Jánosnak egy meg nem nevezett munkatársával (esetleg munkatársnőjével?) volt szerencséje elkölteni közpénzből. Most, hogy lebukott, utólag megígérte, hogy befizeti.
2014. máj. 28. 08:12
2/11 anonim válasza:
Ő semmit nem kap. Te ha kiemelnél valahonnan ennyi pénzt és elvernéd akkor pár évet.
3/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, milyen szolgáltatást kaphat. De az előző válasz is jó...
2014. máj. 28. 08:40
4/11 anonim válasza:
Nyugi, direkt értették félre.
A kérdésedre érdemben választ majd a szóban forgó szálloda egyik munkatársa adhat választ, ha esetleg ide vetődik. Bár erre vajmi kevés esélyt látok...
5/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hátha a válaszolók egyikének-másikának is lehet fogalma az ilyesmiről. Miért ne költhetett volna fejenként 230 ezret egy éjszakára valaki?
2014. máj. 28. 11:12
7/11 anonim válasza:
Lázár semmi büntit nem kapna semmiért, bármit tesz.
Tudod, ő megteheti, mert sokat ér.
8/11 anonim válasza:
hát, van egy-két szálloda, ahol ennyit simán elkérnek egy lakosztályért
szerintem más is volt benne, pia, k.u.rv..ák, stb hogy ilyen gyorsan vissza akarja fizetni a pénzt, miután az origo elkezdett turkálni az ügyben
9/11 anonim válasza:
mi átlagemberek ezt nem foghatjuk fel :)
10/11 A kérdező kommentje:
Ja, az nekem is gyanús, hogy azonnal visszafizet. Ezzel gondolom azt akarja elérni, hogy már ne legyen közérdekű adat a költekezés részletei, mert most már mondhatja, hogy magánzsebből fizette. Akkor meg az a következő kérdésem, hogy honnan is rántott elő hirtelen 2 milliót. Mikor nem régen fizetett ki 23 milliót, illetve annak a pontosan nem nevesített rá eső részét az elhíresült csehországi fácánvadászatra. Holott a vagyonnyilatkozata szerint nincs is ennyi mozgósítható pénze. Ha a baloldalon történt volna ilyen, Polt Péter már régen lecsukatta volna.
2014. máj. 28. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!