Direkt csinálja azt az ember, hogy éjszaka hajnali 3 kor sétálgat a kutyás környéken? Előbb utóbb valaki ráfogja engedni a kutyáit? Te nem lennél idegbeteg kicsit?
1 Hete csinálja ezt valaki. Hajnali 2-3 kor sétálgat az utcákba, és a kutyák(itt mindenhol van 1 minimum) percekig ugatnak rá ugye, mert ez a dolguk.
Még nem tudtam kifigyelni ki lehet az, de szerintem ezt direkt csinálja!
Milyen ember jön haza a munkából hajnali 3 kor? Úgy tudom az éjszakások azok koránreggel jönnek haza.
Nekem is nyitva éjszaka az ablakom, és a kutya ugatásra ébredni hajnai 2-3 körül elég kellemetlen. Szerintem valaki lesz akinek alacsonyabb az ingerszintje, és ráengedi a kutyáit erre az emberre.
Hallani, hogy jó lassan sétál, és utcákkal arrébb is hallom ahogy távolodik, közeledik és a kutyák majd meg vesznek.
Milyen okból sétál valaki hajnalokban a kutyás utcákon? Nem tud aludni? Részeg? Munkából jön haza(ilyenkor kétlem) vagy elmebeteg, és mindenkit felakar kelteni?
Szerintem valaki előbb-utóbb begurul, hogy kiverik az álmát a szeméből, és kiengedi rá a kutyákat.
Te nem lennél pipa, ha nyitva lenne az ablakod, kutyás utcában környéken laknál, és hajnali 2-3 körül kutya ugatásra kellene ébredned?
Szia! Én nem védeni szeretném az illetőt, de elmes€lem a férjem hogy melózik :)
Délután 3kor indul, és bizony általában éjjel 2 és 4 között ér haza (pék). Szóval simán lehet, hogy akkor ér haza más is. Persze téged is megértelek. Derítsd ki kiaz és miért mászkál.
Lehet betörô és figyelgeti hovà lehetne bemenni mennyire ébrednek fel jönnek ki az emberek. Nàlunk is volt hogy éjjel 2 kor itt nézelôdött vki tàrsa meg a kocsiban pedig a szom széd végigkérdezett mindenkit és senkihez nem jöttek.
Ezmellett lehet gondjai vannak vagy nem tud aludni és azért sétàlgat.
Én szoktam éjszaka sétáltatni a kutyákat, ha épp úgy érek haza a munkából. Van amikor éjfélkor megyünk, van amikor 1-2 körül. Próbálok arra felé menni, ahol kevesebb a kutya, így van egy olyan útvonalam, ahol csak 3-4 kutyás házba botlunk bele és ott gyorsan megyünk direkt, hogy minél hamarabb eltűnjünk onnan. Sajnos másfelé nem tudok menni, hogy kijussunk a füves placcra.
Szólni lehet, de haragosan felesleges, mert joga van az embernek arra sétáltatni. Egy barátságosabb csevej hasznosabb. Kiengedni rájuk a kutyákat pedig felesleges, mert mi van, ha az ő kutyája a keményebb, majd még fel is jelent kutyával való veszélyeztetés miatt...
Koltozz egyedul a vilagvegere, ha nem birod az ilyet. Mi az h mit keres az utcan? Mindenki akkor jarkal az utcan amikor akar. Mi az h kutyas kornyek? Nalunk minden utca kutyas, nyilvan nem aszerint tart valaki, hogy a szomszednak van-e. Elso korben talan csukd be az ablakot. Azt meg nem is ertem hogy gondolod h jogos lenne "raengedni" a kutyakat. Nem csinal semmit az a szerencsetlen, csak el.
Udv,
Egy KUTYAS
Felkelnék és káromkodnék egy jót, hogy egyik gyökér szomszédom sem tudta megnevelni a kutyáit, hogy ne ugasson mindenkire.
(igen, az enyémek nem ugatnak - főleg mert bent alszanak az előszobában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!