Ki az a 2 millió 265 ezer ember, aki jobban él, mint 4 éve?
Én pszichológushoz jártam / járok ( az ok nem fontos ) és beszélgettem vele, ő azt mondta, hogy elmegy szavazni és azért nem a jobbikra szavaz, mert sok a rasszista ( ez sem lényeges ), és ezért szavaz a fideszre.
What? Inkább ne szavazott volna...
Már csak 2 265 000 - 1 embert kell találni, akik jobban élnek / hasonlóan ( hülyén ) gondolkodnak.
"Öreganyámék is rájuk szavaztak, mégsem élnek jobban, sőt... Szóval nem jelenti egyből azt, amire te gondolsz."
Ez vicces, mert az én öreganyám is rájuk szavazott és ő sem él jobban.
Akkor elmondhatjuk, hogy ezeknek az embereknek valamiféle mentális zavaruk van?
Ohh, már a pszichológus is?
Pedig annak több esze lehetne. :)
# 5:
Hát, nem tudom. Öregapám részt vett az 56-os forradalomban, aztán menekülnie kellett és csak 94-ben jöttek vissza, úgyhogy élből utálják a komcsikat; a Jobbikra meg azért nem szavaznak, mert állítólag nácik. Úgyhogy marad nekik a Fidesz... Az LMP-ről meg szerintem nem is hallottak.
De politizálni sem merünk már náluk, mert abból értelmetlen vita alakulna ki, úgyhogy mindenki csendben nézi a HírTV-t, amikor ott vagyunk. :)
Olyan is van, aki jobban él, és nem rájuk szavazott.
A bátyám például kapott nem visszatérítendő szocpolt az épülő otthonára, illetve jelentős adókedvezményt a nemrég megszületett unokaöcsémre.
De a nem szavazók táborát gyarapította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!