Ki az a 2 millió 265 ezer ember, aki jobban él, mint 4 éve?
Figyelt kérdés
Ennyien szavaztak a Fideszre április 6-án.2014. máj. 23. 21:55
21/24 anonim válasza:
# 14:
Nem igazán látom, hogy miből következik az, hogy ha valaki 56-ban harcolt, akkor az egyből Jobbikos lesz.
Amikor ők hazajöttek, még híre sem volt a Jobbiknak, Vona még talán általánosba járt... A Fidesz volt, akkor tetszett nekik amit műveltek (végül is nekünk is, jó időszak volt '98-'02 között) és megrekedtek azon a szinten, hogy mindent amit ők mondanak, az úgy is van. Tudod, milyenek az öregek...
Ha a Fidesz azt mondja, hogy a Jobbikosok nácikok, akkor az biztos igaz is (szerintük).
22/24 anonim válasza:
Aki kitalálta biztos tudja. Biztos mindent tud.
23/24 anonim válasza:
Én nem élek jobban, sőt rosszabbul élek, de a Fideszre szavaztam, mert ez az ország érdeke, véleményem szerint!
24/24 anonim válasza:
# 23:
Szerintem az ország érdeke inkább azt kívánná, hogy a teljes politikai garnitúrát eltávolítsuk a hozzá tartozó holdudvarral egyetemben; mondjuk Szibériába, ha már annyira menő mostanában Oroszország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!