Ki az a 2 millió 265 ezer ember, aki jobban él, mint 4 éve?
Az a pszichológus aki a fideszre szavaz mondván a rásszistá nácikok Jobbik, annak valszeg nem volt még cigány kliense, vagy nem találkozott olyannal akiből pánik rohamot vált ki ha egy cigány meglát.
Az 56-os öreg meg tévedésben él, az 56-osok a Jobbiknál vannak csak szólok csendesen !
Vagy az milyen 56-os aki nem ismeri fel hogy a fidesz dettó idegen érdekek kiszolgálója, és tele van ügynökökkel, exkomcsikkal?
Tudott ki szavazott a fideszre szándékosan? Sok megvett cigány, akinek trafikja van, földje lett, haver, holdudvar.
A többi szavazójuk meg információ hiány, és narancsköd miatt szavaz rájuk, semmi másért.
Én Jobbikos vagyok és azért élnék jobban ha mi nyernénk, mert visszakapnám az országomat, nekem ez is elég lenne.
"Én pszichológushoz jártam / járok ( az ok nem fontos ) és beszélgettem vele, ő azt mondta, hogy elmegy szavazni és azért nem a jobbikra szavaz, mert sok a rasszista ( ez sem lényeges ), és ezért szavaz a fideszre. "
jó kis pszichológus mondhatom ...
Így kell gátakat generálni egy megnyíló lélek előtt ....
"Én jobban élek. No nem a Fidesz vagy bárki más miatt, hanem azért mert szerencsére egészséges vagyok, dolgozom, próbálok jutni ötről a hatra és nem a mindenkori kormánytól várom, hogy csináljon már valamit. Teszem a dolgom, ha kell csalok, kijátszom a rossz szabályokat, persze mérgelődöm eleget, de az életem alakítása elsősorban az én dolgom és nem a politikusoktól várom a csodát. Amúgy a Jobbikot támogatom."
Ha a fenti hozzászólás még csak önveszélyes lenne az hagyján de sajnos közveszélyes...
Elnézést...volt egy kérdés is.
Nincs összefüggés a kérdésben feltett állítás kapcsán.
Azok élnek jobban akiknek az ősei a Horthy-rendszerben is jobban éltek.
Ebben van összefüggés!
"Azok élnek jobban akiknek az ősei a Horthy-rendszerben is jobban éltek."
Na, ez az én példámon már mindjárt meg is bukott. A felmenőim teljesen átlagos emberek voltak a Horthy - rendszerben.
Egyébként is ostobaság amit mondasz. Hogyan hathatna ki mindmáig a Horthy - rendszer? Akinek valamilyen szóra érdemes vagyona volt akkor, azt elvtársaid elvették tőlük. Na ne már, hogy aki ma jól él az grófok, bárók leszármazottja? Ellenkezőleg, a mai igazán gazdagok - én fényévekre vagyok ettől - éppen a kommunista nomenklatúra tagjai vagy leszármazottai.
Azok akik elhiszik hogy a legfontosabb harcunk az akác és a pálinka.
Komolyan mondom értelmileg ezek a béka se--gge alatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!