Támogatnátok Magyarország számára egy nyugatellenes, harmadik világgal baráti irányvonalat?
Taps, taps.
Gratulálok!
A Harmadik Világ, kapaszkodj meg: Afrika.
Nem értem az iszlamisták hogy kerülnek ide, kikre gondolsz "iszlamisták" alatt?
Latin-Amerikához mi közünk lenne? Ez hülyeség.
Azt meg sosem fogom megérteni, miért tartjátok olyan nagyra Putyint.
Magyarország mindig is a Nyugathoz akart tartozni, csak az a baj, hogy mi pont a Nyugat és Kelet közötti határon vagyunk és vannak itt páran akik szerint a Kelethez kéne tartoznunk, nem is értem mi indokból...
Izrael gondolom csak akkor befolyásolná az életem, ha hinnék a zsidó világuralomban.
Az USA se tett ellenünk semmit akkor miért lennének a "főellenségeink"?
EU tagok vagyunk, mekkora baromság olyasmivel küzdeni, amiben mi is benne vagyunk.
A Nyugat meg mindig is fejlettebb, civilizáltabb volt a Keletnél, nem értem, mi hasznunk lenne, ha szembefordulnánk a Nyugattal.
Összességében egy hatalmas nagy hülyeség amit leírtál és természetesen nem támogatnám, de azt hiszem beszélhetek más értelmes ember nevében is.
Bocsánat, a Harmadik Világba Dél-Amerika és Ázsia kevésbé fejlett, rossz életkörülményekkel rendelkező országai is beletartoznak.
De Oroszország biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!