Támogatnátok Magyarország számára egy nyugatellenes, harmadik világgal baráti irányvonalat?
Teljes szembefordulást semmiképpen nem támogatnék.
Putyin is üzletel a nyugattal.
Viszont a liberalista eszmerendszer csökkentését támogatnám.
Izrael? Mint főellenség? Az igen...
Én azt támogatnom, hogy minden országban normális körülmények között éljenek az emberek.
talán nem állunk elég messze a nyugati civilizációtól? ezt még tovább zülleszteni Moldova szintjére? na neeeee ...
sztem az Iszlámot meg nem ismered, ha a támogatást komolyan gondoltad.
és az EU miért lenne fő ellenség? ja mert kb az egész ország az ő pénzükből építkezik? tudod, mi lenne itt EU-s pénzek nélkül? nem moldáv, hanem kazahsztáni állapotok.
"nem moldáv, hanem kazahsztáni állapotok."
Kazahsztán alig van lemaradva Magyarországtól az egy főre jutó tekintetében.
A fővárosukban meg sokkal több a modern épület, mint Budapesten.
Emellett nagy sebességű vasútjuk van, Magyarországon meg egy szar 160 km/h-s pályát sem tudnak rendesen fenntartani.
Szóval Kazahsztán igen rossz példa.
Nem lenne értelme, Magyarország egy nyugati beágyazottságú ország, az EU tagállama, ezt nem kellene felrúgni.
A keleti nyitás is csak főleg Németországon keresztül valósul meg, a magyar cégek egyedül gyengék, versenyképtelenek a nyugati és helyi vállalatokkal szemben.
A külpolitikában Ausztriához, Svájchoz hasonlóan semleges álláspontot kellene képviselni, kilépni a NATO-ból és katonai hadműveletekben csak az ENSZ-szel, esetleg az EU-val működnénk együtt.
Én a magam részéről csak támogatni tudom a nyitást de kifejezetten Ázsia felé. Nem csak azért, mert a személyes érdeklődésem odaköt, hanem mert érdemes tudni, hogy Japán gazdasága igen gyatra mezőgazdasággal világ 2. legnagyobb gazdasága volt igen sokáig, pár éve lett harmadik, mert Kína, az a lenézett Kína leelőzte. És lehet mondani, hogy sokan vannak... sok vannak és jobban megy a szekerünk, mint az EU-ban nekünk.
Putyint úgy szintén támogatom, de ésszel. Ne feledjük, ha a medvét magunkra haragítjuk, elzárja a gázcsapokat és akkor befagy a hátsónk.
A másik megéri nyugatot támogatni. Teljesen elnyomják a mezőgazdaságunk, holott mi pont azzal tudnánk nagyok lenni. Sose leszek olyan szinten, mint nyugat, ha csak ámuló szemekkel felnézünk és nyaljuk a feneküket. Továbbá a "fejlettség" mellé olyan fokú erkölcsi züllöttség társul, amiből köszönöm szépen, de nem kérek és valahogy Putyin jobban gondolja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!