Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Parlamentbe miért ülnek...

A Parlamentbe miért ülnek 50-60 éves trottyok?

Figyelt kérdés
Miért nem a fiatalok ülnek akik még nem kaptak lehetőséget?

2014. jún. 7. 21:57
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Ez nem bármilyen propagandán múlik.

Legtöbben fájóan emlékszünk vissza az MSZP időszakára.

Mit csinált Gyurcsány és mit tett ellenünk Bajnai.

Sokan keservesen megszenvedtük azt az időszakot!

Nem kell ide semmilyen propaganda.

Az mindennél többet mond a baloldalról, amit folyamatosan művelnek azóta is. Csalnak, hazudnak és hamisítanak, félremagyaráznak mindent. A saját dolgaikat lekicsinyítik, jelentéktelennek tüntetik fel és a kormány oldalon a bolhából csinálnak elefántot és egyenlőség jelet tesznek a kettő közé.

Még külön hazugság tanácsadót is felfogadtak, aki egy hazug propagandát igyekezett felépíteni a kormány ellen.

Látszik mit ér bármilyen propaganda alapok nélkül!

Ez a baloldalon megmutatkozott, pedig a híres baloldali hazugság menedzsert is felfogadták jópénzért..

[link]

Az emberek látták akkor is folyamatosan az alattomos igaztalan áskálódást a baloldaliak részéről. Egyértelmű volt a folyamatos hamis álnok sár dobálás.

A lényeg, hogy a nép döntött aszerint, hogy mi a valóban igaz

az elmúlt időszakok a 8+4 év) bemutatkozásai alapján.

Azzal épp elég propagandát csináltak, önmaguk ellen. :)

Szerencsétlen egy társaság, de maximálisan tehetnek is róla!

Arra nem gondoltak, hogy az embereknek legalább egy minimumot meg kell adni, mint Kádár idején, hogy megélhessenek komolyabb gondok nélkül a munkájukból. Ezt az íratlan szabályt nem tartotta be a baloldal. Harácsolt és rajta vesztett.

Most egy lassú de biztosnak látszó fejlődés indult el, amivel többre jut majd az ország annál a bizonyos kádár féle minimumnál. Itt most mindannyiunk érdekében folyik az ország építés, az teljesen mindegy, hogy ki melyik oldalon áll.

.

Engem soha nem az érdekelt amit mondanak, hanem az amit tesznek, ami könnyebbséget tapasztalok magam körül. A mindannyiunk számára kedvező lépések sorozata már bizonyíték arra, hogy jó felé megyünk az új "járatlan ösvényen".

Aki nem az emberséges tisztes becsületes életvitelt és politikát választja, annak a tisztessége elvész, és az megsemmisül az emberek előtt! Így járt az MSZP is és a belőle kivált és több új néven alakult kicsi jelentéktelen pártokkal együtt.

2014. jún. 20. 22:38
 32/39 A kérdező kommentje:

"ország építés"

<facepalm>

Biztos emlékszel rá hogy a kormánypártiak az 50-es években is építettek. Akkor nem az országot, hanem a szocializmust építettük, de gyakorlatilag semmi különbség nincs köztük.

2014. jún. 20. 22:58
 33/39 anonim ***** válasza:

Nem szabad keverni, mint a szezont a fazonnal!

A Kádárékféle öt éves tervek sorozata még 50 év után sem vezetett sehova, míg Gyurcsányék próbálkozásai már 8 év alatt elérték, hogy majdnem össze omlott az ország!

Az inflációt sem tudták lenyomni csak egyre inkább nyomorgatták a népet, hogy kiszolgálhassák belőle a tőkés világot a mindenképp garantált nyereség minimummal, még akkor is, ha véletlenül veszteségesre sikerülne az üzleti rész.

Ez addig működött, amíg meg nem elégeltük őket teljesen.

Akik eljátszották a becsületet, azok el is vesztették.

Végül az emberek nyilvánítottak hathatós véleményt.

Így állt be az egyensúly és a többségünk megelégedett a fejlődés irányával, habár lehetne gyorsabb is.

2014. jún. 21. 02:10
 34/39 A kérdező kommentje:

#33: Nem érzel hülyeséget magadban?

Azt mondod hogy most 'építjük' az országot (legalábbis a fidesz)

Erre mondom hogy az 50-es években ugyanezt mondták a kormánypártiak

Erre te azt mondod hogy Gyurcsány tönkretette az országot

És ezután komolyan kéne hogy vegyelek??

2014. jún. 21. 08:48
 35/39 anonim ***** válasza:

"Nem szabad keverni, mint a szezont a fazonnal!

A Kádárékféle öt éves tervek sorozata még 50 év után sem vezetett sehova, míg Gyurcsányék próbálkozásai már 8 év alatt elérték, hogy majdnem össze omlott az ország! "

Leírtam az eddigi gyakorlatban, fél évszázad alatt realizálódott jellemző alternatívákat.

Ehhez képest mindenképp előre haladunk és fejlődik a gazdaság, lassan de egyre inkább közelítünk ahhoz, hogy ne hiánycélt kelljen nézni, hanem pozitív előjel felé alakul a gazdaság. most soroljam még?

Olcsóbb lett az otthonok fenntartása (energia árak). Mindenki megkaphatja a korábbi segély több mint dupláját, akik eddig nem dolgoztak, ha egy kicsit most dolgozik is érte közmunkában. A gyerekes anyák kedvezményei... stb..stb..stb.

Szóval így van.

Az elmúlt 60 év egy helyben topogásához képest,

de főleg a 2010 előtti 8 év politikai katasztrófájához mérve nagyon is fejlődik most Magyarország!

Arra kérlek, hogy próbáld meg az egész mondanivalót értelmezni, nem csak úgy megcsonkítva, mint a baloldaltól megszoktuk mindenben, hogy féligazságokkal hamisítják meg a valóságos kiegyensúlyozott mérleg két serpenyőjét. Csak azt hallják meg, ami számukra érdekes, a többiről szándékosan elfeledkeznek és utána számon kérik a hiányát.

Ez is még a Ron Werber féle tanácsokból maradt?

Az értelmezésnél lefelejtetted a mondanivaló első felét.

Próbáld meg teljes egészében felfogni a lényegét!

2014. jún. 21. 18:51
 36/39 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy egyáltalán hogy jött ide a baloldal.

Ha neked az intelligenciádból annyira futja hogy egy teljesen irreleváns kérdésre/állításra válaszként a baloldal 8 éves inkompetenciáját hozod fel, akkor egy gyors vizitre fuss be egy pszichológushoz.

Egy szót nem szóltam arról hogy mi volt 2002-10-ig. (legfőképpen nem érdekel a véleményed róla)

Párhuzamot vontam (méghozzá logikusat!) a mai és az 50-es évekbeli kormányok között.

Nagyon eltévedt lélek lehetsz ha erre az a válaszod hogy Gyurcsány szar.

Ja és legközelebb próbáld meg úgy fogalmazni a propagandádat hogy az első mondatok ne 100% koncentrációjú gyurcsányszidást tartalmazzanak, mert azt már hallottam eleget és kwrvára unom

2014. jún. 21. 19:57
 37/39 anonim ***** válasza:

Na ez a nagyon nagy baj.

Ezért tart ott (szerencsénkre) az a kegyetlen rabló maffia banda, ahol.

Ha keményebb lenne ez a kormány, akkor már rég a börtön koalíciót alakíthatná az MSZP nagyobb része a két utolsó miniszterelnökével együtt.

Erről kell leginkább beszélni, mert ők tették tönkre az országot, az emberek elszegényedéséért és a kivándorlásért egyedül ŐK a felelősek. Az emberek ezt tudják, azért nem szavaztak rájuk!

.

Mikor adósodtak el nagyon az emberek,

Természetesen az MSZP alatt!

Mikor szöktek az egekbe a minimális hajlék fenntartásának az árai?

Bizony, az MSZP alatt!

Mikor csökkentek jelentősen a jövedelmek

a vállalkozásba kényszerítések és kiszervezések miatt?

Igen, az MSZP alatt!

Mikor szűnt meg nagyon sok munkahely?

Az is az MSZP alatt.

Mikor keletkezett a rengeteg hajléktalan?

Az is az MSZP alatt a leírt okokból adódva!

Mikor kezdődött el az emberek elvándorlása az országból?

Egyértelműen az MSZP alatt!

Mikor elégelték meg az emberek

a kormány arcátlan hazudozásait és tesze-toszáskodásait?

Tudjuk, hogy azt is az MSZP alatt!

Ezt néhányan szeretik elfelejteni.

Ez nagyon nagy baj és tisztességtelen dolog elhallgatni, főleg az ellenkezőjét állítani!

.

Az MSZP csúnyán megbukott.

Nem kell szégyellni, ha egyszer ezt vívták ki maguknak.

Ezért harcoltak, küzdöttek keményen.

Sikerült!

Ők maguk (a 8+4) 12 év alatt, a tetteikkel meggyőzték az embereket arról amiről én is itt írogatok.

Ez az ami igazságot annyira nagyon nem szerettek hallani a baloldal dolgairól és a szégyenletes nyolc évről. Elég meggyőző volt az a nyolc éves időszak, mint az utána következő 4 év viselkedése, ami szintén jellemző volt rájuk.

Ez nagyon fontos inicializáló tényező volt az emberek külföldre vándorlásában.

( [link] )

.

Ha egyszer ilyen szerencsétlen balfék az a társaság, akkor hogy tudnék jót mondani róluk.

Amikor valamit megítélünk, hogy fejlődik-e vagy éppen ellenkezőleg, akkor az azt megelőző időszakhoz kell hasonlítani mint referenciához, mert minden relatív. Valamihez kell hasonlítani, célszerűen ahhoz ami előtte volt.

Minden csak bármi máshoz hasonlítva változik mérhetően.

Tessék művelődni!

"Adjatok egy fix pontot, és

én kifordítom sarkaiból a világot. "

. . /Arkhimédész/"

.

Egyébként a baloldalra annyira nem jellemző az intelligencia, hogy abból is képtelenek tanulni, hogy a folytonos hazudozásaikkal és látványosan átlátszó csúsztatásokkal és féligazságokkal csak saját maguk alatt vágják a fát. Hiszen ezt jól látják az emberek, mások is nem csak én, és egyértelművé válik a tisztességtelen balos játszadozás, amit az emberek hiszékenységére alapoztak.

Nem baj, nem is kell ennél több ész nekik. Jó helyen vannak ott, ahová ásták magukat. Legalább így kevesebbet ártanak Magyarországnak!

.

Itt ez a fórum topik nem arról szól,

hogy Te milyen válaszokat szeretnél hallani (olvasni).

Arról kell szóljon, hogy mi az igaz!

Azt viszont a többség tudja, és bizonyította is már.

2014. jún. 21. 21:48
 38/39 A kérdező kommentje:

De én továbbra sem érdeklődtem a véleményed felől a 2002-10-es időszakot illetően!

Ha ennyire orgazmust okoz neked hogy őket szapulhatod akkor nyugodtan. Én liberális ember vagyok, felőlem akár akasztófára is kívánhatod őket. Csak ne itt.

Itt arra válaszolj hogy miért hasonlít a mai kormány propagandája (ha ez nem tetszik akkor kommunikációja, bár a kommunikáció a kétoldalú jelenség) a Rákosi-kormányéhoz?

Miért nem szólt egy szót se Orbán hogy elmegy tárgyalni az oroszokhoz, tárgyal az oroszokkal? Miért csak akkor tudtuk meg amikor már megvolt az üzlet, mintha ez az ő személyes ügye lenne??

Miért csak a fidesz által kinevezett x ember árulhat cigit egy külföldieknek szexshopnak tűnő intézményben?

Miért a választás előtt pár nappal adták át a 4-es metrót?

(elismerem legalább átadták... az 1. részét a 3-ból)

Szerintem az átlagember ma már mind elismeri, hogy ez a kormány ugyanaz a trágya mint az előző. Csak ez magyarellenesnek meg a 'multik bérncének' titulál ha nem szereted. Köszönjük szépen!

2014. jún. 21. 22:33
 39/39 anonim ***** válasza:

"De én továbbra sem érdeklődtem a véleményed felől a 2002-10-es időszakot illetően!"

Nem kell kérdezni, ami szorosan a témához tartozik, az magamtól is leírom. Mivel ez éppen a kérdésre adott válasz, ezért el sem tudom kerülni, hogy leírjam.

.

A fő kérdés az volt, hogy miért mennek el az emberek külfödre még ma is.

Mert van egy tehetetlenségi idő, aminek el kell telnie az előző, destruktív kormány után, hogy rendbe jöjjön az ország.

Ez időbe telik.

Másképp nem tudok fogalmazni, mert ez a kérdésre adott válasz leglényegesebb része. A lényege, ami egyedül magyarázhatja a történteket.

Ha nem írom le, akkor is tudja mindenki, hogy ki okozott akkora rombolást, hogy sokan külföldi munkát kényszerültek vállalni tömegesen még 2010 előtt, és ennek az utóhatásaként még ma is. Habár lassan csökkenő mértékben.

A rendbe tétel több időbe telik. Többe, mint amennyibe telt létrehozni a problémát.

.

"Ha ennyire orgazmust okoz neked hogy őket szapulhatod akkor nyugodtan. Én liberális ember vagyok, felőlem akár akasztófára is kívánhatod őket. Csak ne itt."

Az általad felhozott témára válaszolva: Kívánjuk is sokan hidd el, de azt tényleg nem itt.

.

"Itt arra válaszolj hogy miért hasonlít a mai kormány propagandája a Rákosi-kormányéhoz?"

A Rákosi féle egy diktatúra volt és tényleg semmi köze a mai valós tények hangoztatásához az akkori propagandának.

Ma a független külföldi elemzők értékeléséből látszik, hogy ez tényeken alapul.

'Stabilra javította Magyarország hosszú futamú államadós-besorolásának kilátását az eddigi negatívról a Standard & Poor's.'

'Javuló kilátások

A Standard & Poor's a magyar szuverén besorolás kilátásának pénteki javítása és az osztályzat megerősítése mellett javította a magyar gazdaság növekedésére adott előrejelzéseit is. A cég most 1,8 százalékos éves GDP-növekedési átlagot valószínűsít a magyar gazdaságban a 2014-2016-os időszakra a tavaly október óta érvényben volt, 1,3 százalék helyett. A hitelminősítő rövidebb távon, 2014-2015-re 2 százalék körüli éves átlagnövekedést vár Magyarországon.'

Forrás: [link]

A környező országok igyekeznek átvenni a mi lépéseinket, mert láthatóan célra vezetőek.

Ezek a legjobb bizonyítékok!

Tessék ezeket tanulmányozni.

.

"Miért nem szólt egy szót se Orbán hogy elmegy tárgyalni az oroszokhoz, tárgyal az oroszokkal? Miért csak akkor tudtuk meg amikor már megvolt az üzlet, mintha ez az ő személyes ügye lenne??"

Ez a mindannyiunk személyes ügye.

Természetesen nem kell idő előtt az Unio orrára kötni, mert még keresztbe tennének az ottani baloldali politikusok az üzlet nyélbeütésének.

Azt meg nem lehet elvárni, hogy az ilyen szempontból megbízható magyar embereket (a többséget) értesítik és az Unio-nak súgó balosokat meg nem. Ez csak és egyedül Magyarországra tartozik és senki más ne avatkozzon bele.

Ezért nem lehetett idő előtt közölni nyilvánosan. Nem vagyok bennfentes, de ez látszik kívülről is, hogy mit meg nem tesznek, ismerve az EU baloldali politikusainak a minket régi mederbe terelni, kényszeríteni igyekvő határtalan próbálkozásait, ami minden görcsös erőszakos megnyilvánulásukból le is jött folyamatosan 2010 után.

Így mindenki időben megtudta és senki nem tudott akadályokat gördíteni a mindannyiunknak kedvező független döntés elé.

Úgysem tud egy átlag magán ember ilyen energetikai dolgokban helyesen dönteni.

Másrészt nem szabad függeni más országoktól.

Energia szempontjából függetlenné kell válni.

Ez stratégiai dolog.

Ha valami nem tetszik odakint, akkor lekapcsolják az országot és áram nélkül ma már szinte semmi nem működik.

Az energia függőség az felhasználható fegyver lehet akár ellenünk is, amivel nyomást lehet gyakorolni egy országra.

Ezért is kell függetlenné válnunk ebből a szempontból.

Az atomenergia fűtőeleme viszont évekig is tárolható.

Ez az erőmű a másoktól független biztonságunk része.

Mivel rábíztuk az országot a most választott miniszterelnökre, ezért (a jó tapasztalatok alapján) megbízunk a döntéseiben, mikor mit lehet megosztani úgy mindenkivel, hogy az UNIO bármi módon beavatkozhat a lehetséges üzletfélnél, ezzel akadályokat gördíthet a folyamatba.

.

"Miért csak a fidesz által kinevezett x ember árulhat cigit egy külföldieknek szexshopnak tűnő intézményben?"

A cigaretta egészség károsító hatásait mindannyian ismerjük.

Vagy van aki nem..?

Sajnos én is kényszerűen erős dohányos voltam, születésem utántól, egészen 7-8 éves koromig. persze nem én szívtam a cigit, hanem egy rokon a családban, de ő láncszerűen. Végül annyira beteg lett, hogy abba kellett hagynia (még jó is), különben az élete lett volna veszélyben az orvosok szerint. Azóta nekem is kisebb kapacitású a tüdőm, mint kiderült egy CT vizsgálatból nemrégen. Gyerek koromtól okozott ez problémákat nálam.

Az ilyen dohányzás-betegségek vagy dohányos-betegségek kezelésének a költsége és az egészségtelenül élő nép egy egész ország életét és fejlődését rontó tényező.

Ezért legalább a dohányféleségek beszerzését meg kell legalább annyira nehezíteni, hogy ne találkozzon szembe cigarettával a legkisebb boltban és a nagyobb áruházak minden zugában az ember, mert akkor könnyebben megveszi, még ha csak unottságból is akarja elszívni.

A dohányféleségek kontroll nélküli beszerzése mellett sohasem lehetne korlátot szabni ennek a mindannyiunk egészségére káros szenvedélynek. Így legalább, akinek nem annyira fontos, az kihagyja a cigi vásárlást és lassan leszokik aki eddig csak néha vette kézbe. Aki most szokna rá, az talán hozzá se jut már könnyedén, így könnyebben elkerülheti.

Na ezért kellett a tizedére csökkenteni az árusító helyek számát, mert a dohányzás súlyosan károsítja az egészséget.

Ez nem csak a reklámozott szöveg, hanem tényeken, súlyos beteg emberek kárára épülő tapasztalatokon alapul!

.

"Miért a választás előtt pár nappal adták át a 4-es metrót?

(elismerem legalább átadták... az 1. részét a 3-ból)"

Ebben biztos van egy kis kampánypolitika is (senki nem szent), de legalább tényleg megcsinálták annál olcsóbban, mint ahogy Demszkiék tervezték.

.

"Szerintem az átlagember ma már mind elismeri, hogy ez a kormány ugyanaz a trágya mint az előző."

Ha bármi ilyenre utalna, hogy ilyen "trágyához" hasonló véleménnyel lennének erről az emberek, akkor a választásokon megmutatkozott volna. De mivel egyértelmű a javulás, ezért ezt az emberek is pozitívnak értékelik többségében.

.

"Csak ez magyarellenesnek meg a 'multik bérencének' titulál ha nem szereted."

Nem véletlenül, mert az is!

Ez nem szeretet, hanem hazaszeretet kérdése!

Az, hogy a szomszéd bele szólhat-e a legbensőbb magánügyeimbe, hogy mit csinálok itthon, milyen pózban szeretkezem, milyen ketrecben tartom a tyúkjaimat és elég nagy és görbe-e az uborkám..

Ezt ki kérem magunknak!!

.

"Köszönjük szépen!"

Nagyon szívesen elmondom az általános véleményt, amit már 2010 után kezdett mindenki egyre tisztábban meglátni, amikor szinte ránk akarták erőltetni, minden trükkel kényszeríteni az elvárásokkal terhelhető kölcsönük felvételét, hogy azon keresztül szorongathassanak minket (mit tehetünk és mit nem), mint az ezt megelőző rendszerben is tették. Igaz, akkor megtalálták hozzá a szolgai módon asszisztáló embereket is vezető pozíciókban.

Ezek sajnos tények és nagyon szorosan a témához tartoznak annak ellenére, hogy nem szeretnél (nem szeretnétek) tudni róla!!

.

Egyébként nem csodálkozom ezen, mert már korábban megszokták az Unio vérszívói bankárai, hogy az ő politikájukat rákényszeríthették minden gyengébb országra.

Csak éppen azóta van egy erős vezetőnk, aki ezt tovább nem engedi meg. Vagyis eddig egyedül ő érvényesíti a többség akaratát, amire korábban soha senki más nem volt képes!

.

Ezért szavaz rá még jóval több ember, mint korábban tette. Végre valaki ki áll értünk és valóban a mi érdekeinket képviseli!

Azt teszi, amit elvárunk tőle. Amiért megválasztottuk.

Még ha a baloldali kisebbségnek ez nem is tetszik és fűt-fát bármit keresztbe tesz, csak ne sikerüljön előrébb jutnunk.

2014. jún. 22. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!