Most, hogy a baloldal bejutott a Parlamentbe, megint a sértődött óvodást fogják játszani? Ennyire hatalommániások?
Azt nyilatkozták tegnap, miután megtudták, mekkora zakót kaptak, hogy nagyon aggresszív ellenzéke lesz a baloldal a Fidesznek és szembe megy vele.
Ez a valóságban megint úgy fog megjelenni, hogy elfoglalják a distruktív ellenzék státuszát, és BÁRMIRŐL is legyen szó, MINDENT leszavaznak, amit nem ők nyújtanak be?
Nem az lenne a normális, hogy inkább együtt működnek a kormánnyal? Úgy látszik náluk nem.. a hatalommániájukat nem tudják kielégíteni, így most ehhez az ovis szinthez mennek vissza, ami az elmúlt 4 évben is jellemezte őket. Ezekre aztán megérte szavazni!
A Jobbik most is mondta, hogy ami a nemzet érdekét szolgálja, azt megszavazzák, és abban együtt működnek a Fidesszel, ami meg nem, azt leszavazzák. Ez a normális hozzáállás, és nem a baloldalé. Ez az egész nem csak a baloldalról szól, hanem a NEMZETről, valaki jó lenne, ha felvilágosítaná őket.
ők legalább nemmel szavaznak, a sárgák ellenzékben erre se nagyon voltak hajlandóak, inkább kivonultak.
Egykutya mind.
"nagyon aggresszív ellenzéke lesz a baloldal a Fidesznek és szembe megy vele."
Egy ellenzéknek ez a dolga. Folyamatosan figyelemmel kísérni, és KRITIZÁLNI a kormány munkáját.
"BÁRMIRŐL is legyen szó, MINDENT leszavaznak, amit nem ők nyújtanak be? "
Ez mondjuk éppen a Fideszre volt jellemző az "elmúltnyóccév" alatt.
"Nem az lenne a normális, hogy inkább együtt működnek a kormánnyal?"
NEM!!! Erre a koalíció való, az ellenzék az ne működjön együtt, az ellenzék azért ellenzék, hogy az ELLENPÓLUS szerepét játssza!
"A Jobbik most is mondta, hogy ami a nemzet érdekét szolgálja, azt megszavazzák,"
Hát ezt a Jobbik biztosan tudja... Szerintem náluk van a bölcsek köve!
"Ez az egész nem csak a baloldalról szól, "
Nem bizony, hanem az egész országról, a DEMOKRÁCIÁRÓL, a gazdaság állapotáról, a Forint árfolyamáról, a beruházások csökkenéséről, az oroszok felé történő eladósodásról, meg persze Viktor vezér folyamatos fülkeforradalmáról és szabadságharcáról...
JÓ LENNE MÁR BÉKÉT KÖTNI, MERT TÚL SOK A SEBESÜLT!!!
Ha valaki itt durcás ovist játszik, azok a jobbikosok.
Te vagy erre a legjobb példa, mittoménhanyadik nickedet nyűvő "legjobb válaszoló". El sem akarjátok ismerni, hogy csúfosan lebőgött az a kis pártocskátok, akinek tegnap ilyenkor még 30-40%-t jósoltatok.
Azt sem lehet tudni, hogy lesz-e Fidesz 2/3, de te már előre tudod, hogy 1. nem lesz, és 2. amiért nem lesz, a Jobbik támogatása a Fidesz felé fontos lesz, de azt csakis az ország érdekében teszik majd.
Elhiszem, hogy arcon csapott a tény, hogy a valláspótlék pártod hívőinek a száma nem annyi, mint gondoltad, de ez van.
Ha azt nyilatkozták volna Mesterházyék, hogy beletörődünk a vereségbe, akkor meg arról írtál volna ki kérdést, hogy ez a söpredék baloldal miért támogatja korlátlanul a mocsok Fideszt és csak a Jobbik fog kiállni a magyarok érdekéért.
Hitegetheted magad a nyuszika van sapka/nincs sapka vicc helyzetére ráhúzható példálózásaiddal, de azok a te fejeden kívül máshol nem léteznek.
"akinek tegnap ilyenkor még 30-40%-t jósoltatok."
Mit 30-40 százalékot? Közölték, hogy ők kerülnek kormányra, és mindenkit lepontoztak, aki kijózanította őket. Én még azt bírtam mikor írogatták, hogy majd vasárnap este meglátjátok, majd akkor mondjátok, a jobbik győzni fog, majd megnézhetitek stb. Aztán most ők nézhetik meg. Bár nekünk ez nem meglepő, mert ezt az egész ország tudta a jobbikosok egy részén kívül. Még az értelmes jobbikosok is pont ezt várták, én nem tudom, hogy a maradék az hol él.
Lehet, hogy a Jobbikosok és a baloldaliak és egyebek játszák az ovist, de a Fideszesek nem. Ők színészkedés nélkül is azon a szinvonalon vannak.
Arról pedig, hogy ki a hatalommániás, inkább ne is beszáljünk. Nem is tudom ki kezeltette az idegeit, mert annyiszor nem nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!