Mi a vélemény a reklám adóról?
Én 8 éve nem nézek tv-t szal felőlem akár az össze csatornát is bezárhatják. Kit izgat ott a net.
Ezáltal mondjuk reklámot is alig látok :D
Nem RTL club, hanem RTL Klub.
A reklámadó lényege célja nem az, hogy a színvonaltalan (pl. VV) eltűnjön, ha ez lenne a cél, akkor nem reklámadót vetnének be, hanem pl kulturális hozzájárulást, vagy valami hasonlót, amivel az ilyen jellegű műsorokat sújtanák.
A reklámadó a sajtószabadság durva megsértésének egyik eszköze. Hogy értsétek, reklámból van a bevétel, az oknyomozó újságírás sok pénzbe kerül - főleg, ha nem állami, és nincs innen-onnan alapítványi támogatás amit a Fidesz odaügyeskedik. Internetet és a nyomtatott sajtót is érinti a reklámadó, nem csak a tévét, így az atlatszo.hu és sok más értékes tényfeltáró oldal is létbizonytalanságba kerül. Nem véletlen az egész. Általában semmilyen tartalom nincs ingyen, csak eddig reklámokkal tartották fenn az oldalt, hogy a látogatóknak ne kelljen fizetni. Igaz, akiket zavar a neten a reklám - ahogy engem is, mert én is utálom, azoknak van remek reklámszűrő programjaik.
Ja és azt majd elfelejtettem mondani a sajtószabadsággal kapcsolatban, hogy most már központilag készítenek egy halom hírt a fideszes MTI-ben, amit ingyen bocsájtanak mindenki rendelkezésére. Eddig csak a vidéki lapok vették át főleg ezeket, meg a meghunyászkodó RTL Klub és TV2, fideszes királyi tévék, stb., most már egyre több helyen lesz ez, illetve egyre kevesebb lesz a valódi híradás, esetleg csak előfizetőknek lesz elérhető.
Ha valaki linkel egy kormányellenes hírportálból* egy cikket ide, egyből azzal jőttök, hogy ez nem megbízható hírforrás. Mi értelme van elmondani az igazat, ha nem törődtök vele
*kurucinfo, alfahír stb
A hasonló színvonalú műsorokat én is utálom és nem is nézem.
De az RTL-en megy például a Házon Kívül és a Heti Hetes amikben közéleti, politikai problémákat mutatnak be, beszélnek ki, amik nem egészen azt mutatják, hogy Magyarország jobban teljesít.
És mivel ezzel mondhatni rossz színt vetnek a kormányra, a Fidesz tönkre akarja tenni ezeket a műsorokat.
Én, a sok Fidesz fannal ellentétben, teljesen értem a Fidesz gondolkodásmódját és céljait.
Amikor a kormány újabb adókat vet ki, akkor téged sarcol meg.
Lehet hogy azt mondod, lesz.r.d, de mégsem, mert azok a cégek akik hirdetnek ezt megfizetik, majd beépítik a termékeik árába.
Tehetsz úgy, hogy téged nem érdekel, meg játszhatod azt, hogy téged csak a magyar közszolgálat elégít ki, de látnod kell, a kormány hazudik.
Ráadásul épp az a lázárjános, aki 2 milliót vert el a csajával pár kiküldetésen közpénzből.
Kérlek gondolkozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!