Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem örültök neki, hogy a...

Ti nem örültök neki, hogy a kormány megszorongatja a népbutító RTL-t?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy megfognak szűnni az agymosó műsorok, mint pl a barátok közt, éjjel-nappal budapest, xfaktor, meg a többi agysorfasztó. Ti nem örültök neki?
2014. jún. 5. 20:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
50%

Ez a 10 éves tényleg vicces. Most milyen viszonyítási alapja van? Amikor 10 éves volt ahhoz képesti gyerekek? Vagy mi?

Amúgy a tv szórakoztatásnak van. Mindenki maga dönti el, hogy mit néz. Szoktam vv-t nézni? A francokat. Miért? Mert nem érdekel. Szerintem milyen? Szar. De van jogom nekem eldönteni, hogy más mit nézzen, hisz erre van igény? Nem.

Most nem lehet az, hogy van aki nem szereti, akkor máris szüntessük meg. Meg a többség igényli és erre van igény. Ha az embereket a római kori festészet érdekelné akkor azt adná. De pl ez engem nem érdekel. Akkor máris szar??

Én inkább tudományos műsort nézek. Van millió egy csatorna lehet választani.

És az hogy Barátok Közt. EZ egy egyszerű szappanopera. Egy sorozat. Minden országban van dögivel ilyen. Akkor már Jóban Rosszban se legyen. De persze itt is vannak akik szerint az utóbbi a jó,az előbbi a szar? Miért? Mert azt nézik és a másikat nem.

Nem a tv feladata a gyereknevelés. Ezt a csodaembert szülőnek nevezik.

De azért azokról se feledkezzünk meg akik nem nézik ezeket a műsorokat. Azok a fiatalok jobbak? Nem egy ilyet láttam már, hogy jaj de szar, de persze minden héten elmennek beb*szni vagy/és közben zsidóznak, cigányoznak. Mennyivel jobbak? És közben ők szólják le a műsorokat.

A mekis példa pedig teljesen találó. Most a meki a hibás abban, hogy az emberek azért kövérek, mert oda járnak? Kötelezték őket erre?

És mi az, hogy agysorvasztó? Barátok Közt? Xfaktor? Ezekkel még nincs is nagy baj. Sima műsorok. A céljuk a szórakoztatás. Most ha megnézek egy Die Hard részt ugyanezt érem el. Az mennyivel jobb? Szerintem a Borát agysorvasztó. Miért? Mert szerintem förtelmes. ÉS ettől igazam van? Nem.

Ami a való világot illeti. Ez sok kritikát kap. De erre van igény. Kb egy szappanopera és egy south park keveréke. Gyökerekkel megspékelve. De ettől a gyerek ugyanúgy tanul, iskolába jár... 1-2 napig beszédtéma lesz, majd elmúlik.

Ez a régen az emberek... Erre egy idő hölgy jól megfogalmazta nekem. "Régen is ugyanúgy dugtak, csak akkor ezt titokban. A különbség, hogy ma már nem szégyen a házasság előtt."

És egy örök igazság, hogy mindenki úgy gondolja, a fiatalabb generáció rosszabb. Miért? Mert már nem olyanok mint mi. Mi is ezt fogjuk a 20 év múlva gondolni. És a gyerekein is 50 év múlva. Nem rosszabb, csak változik a világ. Az öregek szemében mi 20 évesek is mások vagyunk. "Rosszabbak". Régen is volt ilyen mint most, csak akkor más mi "butított."

2014. jún. 6. 00:26
 32/38 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok rtl néző, sőt nagyon tv néző se, HBO-ra előfizettem mert szoktak olyan dolgok menni, amik érdekelnek. És részemről itt a tv nézés vége

Hogy mi megy az RTL-n, mint mondtam nem érdekel. Viszont ha valakinek arra van igénye, akkor azt nézi, más meg sport csatornát.

Szerintem felnőtt ember el tudja dönteni, mit nézzen. Senkinek nem fognak pisztolyt a fejéhez.

Viszont ezzel a lépéssel a kormány a teljes diktatúrát kezdi lefektetni.

Megvette a TV2, az Origo is a kezükben van, aki pedig ellenük van arra külön adót vetnek ki.

2014. jún. 6. 01:42
 33/38 A kérdező kommentje:

"20 éves vagy akkor honnan a francból tudod, hogy a mostani fiatalok mennyivel rosszabbak? :DDDDDDdd"

Mondjuk onnan, hogy az elmúlt 10 évben olyan nagy mértékű változás ment végbe, hogy nem tud nem feltűnni? Pl. amikor én általános iskolás volta, első osztályos, sosem anyáztam, sosem szóltam be másoknak, nem volt okos telefonom, sőt, semmilyen telefonom nem volt, amit nyomkodhattam, nem voltam swag, yolo, emos, szóval nem követtem ilyen agybomlasztó irányzatokat, mert nem is léteztek, amit a mai fiatalok 90%-a "menőnek" tart. Tudod, elborzadok, mikor az utcán sétálva jön velem szembe egy elsős osztály, akik úgy beszélnek egymással, mint a kocsis, az okos telefonjaikat nyomkodják, úgy vannak öltözve, mint egy "swag"...stb

De amúgy nem is kell kimenni az utcára, hogy ezt meglásd. Csak menj fel facebookra, ahol 10-14 éves lányok meztelenül fényképezik magukat a tükörrel szemben, mert menők akarnak lenni. Igazából csak leutánozzák azt, amit a médiában látnak. Nem is értem, hogy képesek valaki azt mondani, hogy a szülő rontja el a gyereket, amikor ez egyáltalán nem így van. A szülő kb 10%-ban neveli a gyereket, a maradék 90%-ban a média, mivel sokkal nagyobb hatást gyakorolnak a fiatalokra, mint a szülők.

2014. jún. 6. 09:11
 34/38 BlackSword ***** válasza:
48%

Szerintem ez durva általánosítás a részedről... Másrészt azóta nem csak az emberek változtak, hanem minden más is... Főleg az informatikai eszközök...

Másrészt minden kornak megvan a maga devianciája, ami se nem rosszabb, se nem jobb az előtte vagy az utána jövő kor devianciáitól...

Nekem sem volt okos telefonom, de nem is lehetett volna, hiszen akkor még a mobil kommunikáció sem volt annyira elterjedt... Én 14 évesen kaptam mobilt, egy 3310-est, ha valaki emlékszik még rá...

De nem volt Facebook, ahol meg lehetett osztani a partiképeinket, meg a butaságainkat... Pedig hidd el, akkor is voltak... A fiatalok akkor is ittak, és akkor is "menő" volt ha "nem kérte el a személyimet" dolog...

Igazából csak annyi változott, hogy ezt most közzé lehet tenni...

De ne legyünk álszentek, csak azért, mert a mi elkövetett/nem elkövetett hibáinkat fedezzük fel egy újabb generációban, hiszen ugyanekkora hibákat mi is elkövettünk valamikor...

2014. jún. 6. 09:22
 35/38 tetro ***** válasza:
0%

09.11

szóval arra alapozod ezt az erős állítást, hogy változott a divat és fejlődött a technika? hú, tényleg elkorcsosult egy generáció ez :D ami egyébként a te generációd...

2014. jún. 6. 09:36
 36/38 anonim ***** válasza:
60%

Én éltem 2 másik országban, és láttam az ottani tiniket.

Az itteniek, nincsenek fasorban sem velük.

6 éve Dublinban poénból három 12 éves megszurkált egy lengyel gyereket csavarhúzokkal.

A srác haza fele ment munkából, később meg is halt.

A három srác nem kapott semmit érte.

Vagy amikor fényes nappal, az egyik legforgalmasabb utcában az egyik tinédzser összeveszett a másikkal és elvágta torkát több száz ember szeme láttára.

London ugyanez, de ez ott hatványozottabb ez.

Könnyű belebotlani 3-4 fős társaságokba, akik csak azért beléd kötnek, mert nem vagy helyi.

Ott sem másabbak a tv műsorok.

Pár napja bukkantam valami nagyon régi fórumra valamikor 2002 körülről, ott volt sok bejegyzés arról, hogy az akkori fiatalok milyen neveletlenek.

valóban minden generáció rosszabb mint az előző, 20 év múlva lesz rosszabb is, mint a mai. Majd meglátod.

2014. jún. 6. 10:10
 37/38 anonim ***** válasza:
25%

"A szülő kb 10%-ban neveli a gyereket, a maradék 90%-ban a média, mivel sokkal nagyobb hatást gyakorolnak a fiatalokra, mint a szülők."

Már ezer bocsánat, de nem a szülőnek kéne akkor eltiltania a médiától? Tudod, ez azért nem bonyolult: nem veszek a gyereknek TV-t, nem kap telefont stb. Én annak idején csak hétvégén ülhettem a számítógép elé, és TV-t is csak este nézhettem, amikor már minden házi kész volt (meg péntek délután). Ez nem a szülő felelőssége? Nem a szülőnek kéne a szabályokat felállítania? A média csak annyira neveli a gyereket, amennyire a szülő hagyja.

2014. jún. 6. 12:50
 38/38 anonim válasza:
Aki ilyeneket néz annak már eleve nincs hová butulnia. Én nem néztem sose egyiket se csak pár részt az éjjel-nappal budapestből hogy szétröhögjem magam azon amit csinálnak. Szóval nem mondanám hogy örülök neki ha megszűnnek mert a legkevésbé sem érdekel mi lesz velük.
2014. júl. 17. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!