Ti nem örültök neki, hogy a kormány megszorongatja a népbutító RTL-t?
20.55
mivel én liberális vagyok ezért szarok rá? mi van? :D továbbra se értem milyen népbutításról beszélsz. hogyan lesz butább valaki attól hogy megnézi a mónika showt? és miért az rtl tehet róla ha valaki megnézi? nem kötelező nézni. a többség magától választja ezt. spektrum nézettsége lényegében mérhetetlen pl az rtl-hez képest, és ez azt jelzi, hogy a nézők mit választanak. tudom döbbenetes számodra, de a többséget ez érdekli... ezek szerint te nem vagy liberális, és úgy gondolod te tudod a tutit, de sajnos a világ tesz rá, hogy szerinted ez jó vagy rossz.
# 12
Tudom, te liberális vagy, neked ez furcsa... Engem érdekel a többi ember, érted?
21.02
Szociálpszichológiából az egyik alaptétel, hogy mind egyes generáció szerint sokkal rosszabb az utána következő. Persze ha ez valóban így lenne, akkor már rég megszűnt volna a civilizáció, ráadásul nem is mehetnek végbe ilyen változások tíz év alatt. Valószínűleg azért látod így, mert öregszel, és így próbálod erősíteni a saját pozíciódat. Tudod nagypapa, semmi nem maradt már a régi jó dolgokból...
21.04
mi nem érdekel engem? azt gondolom, hogy dönthessen a fiatal saját maga. ha rtl-t akar nézni, nézzen azt. habár továbbra se mondta el, ettől hogyan lehet elbutulni. ha meg könyvet akar olvasni, olvasson azt. persze utóbbira ösztönözni lehet. de azt nem akarom, hogy önjelölt igazság osztók, mint te, megszabják hogy melyiket tehetik a fiatalok. szerintem engem jobban érdekelnek mint téged... téged a saját kis világod érdekel, a többi meg maszatolás.
a kérdező nem látja át a témát.
nem azért adóztatják meg majd az rtl-t, hogy a butító műsorok számát csökkentsék, hanem hogy POLITIKAI ELŐNYre tegyenek szert.
olvasd el, hogy mi történt az origóval.
„Fiatalságunk [...] rosszul nevelt, fittyet hány a tekintélyre és semmiféle tiszteletet nem tanúsít az idősek iránt. Manapság fiaink [...] nem állnak fel, amikor a helyiségbe belép egy idős ember, feleselnek a szüleikkel és fecsegnek ahelyett, hogy dolgoznának. Egyszerűen kiállhatatlanok.” - Szókratész.
Érdekes, de mégis itt vagyunk ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!