Ti nem örültök neki, hogy a kormány megszorongatja a népbutító RTL-t?
Ha nem nézed a tévét, akkor neked nem teljesen mindegy???
De nem, NEM örülök a reklámadónak,
1) mert ez a szólásszabadság lábbal tiprása...
2) emiatt emberek munkája szűnhet meg...
3) ahol a hatalom mások választási lehetőségeit csökkenti, az diktatúra...
Azt mondod azért butul a nép, mert ilyen a műsor... De kérdem én most tőled: ha a kutya se nézné ezeket, akkor szerinted adnák??? Ugye hogy nem... Hiszen nem lenne belőle pénzük, és akkor veszteséges lenne a műsor... Szóval pont fordítva van...
"Vaj' a sajtószabadság is ennyire érdekel?"
Milyen sajtószabadság? Te sírnál az rtl esti híradója után, amiben soha semmilyen információ nincs, csak a sok baromság, hogy hányan haltak meg az utakon, meg hogy hány bébi fóka született a budapesti állatkertben???
"Tudod nagypapa, semmi nem maradt már a régi jó dolgokból..."
20 évesen nagypapa?
21.44
20 éves vagy akkor honnan a francból tudod, hogy a mostani fiatalok mennyivel rosszabbak? :DDDDDDDDDdd
20 évesen pont hogy nagyon is jól látja a fiatalsággal kapcsolatos dolgokat a kérdező. Én 18 vagyok, mielőtt belőlem is tatát csináltok... Valóban, a Retek Klubot egész nap bömböltetők pont azért vannak egész nap a 4 fal között és rohadnak, mert egyfolytában "uncsiznak" és lógnak közben a "fészen" is. Semmi életcéljuk nincs, majd "anyuci meg apuci eltart", én tudom mert ilyen sok osztálytársam is. És azért meglátszik az érettségi eredményeken is, hogy én nem egész nap az RTL meg a TV2 előtt döglök...
18F
22.49
azt bizonyára nem láthatja, amit állított, hogy tíz év alatt mennyit változott a fiatalság...
21:43
Ezek szerint nézed a tv-t hisz tudod mi megy a hírekben.
Ettől az rtl még valamennyire kritikusan szokott fellépni a kormánnyal szemben. És ez nem tetszik neki.
Akkor kapaszkodjatok meg fiatalok, semmivel nem vagytok butábbak mint mi. Egyszerűen csak az kezd el öregedni aki így látja. Mindig is rühelltem ezt a "mert a mai fiatalok" dumát. Nálunk is voltak ostobák, és okosak is, most is így van. És ugyanúgy voltunk mi is állatok néha, ahogy a maiak is. Ezen a téren semmi nem változott.
Reklám. Sajnos a termékeket reklámozni kell. Annak költsége mint minden költség beépül az árba. Ha nézel rtl klubot ha nem. (itt azért megjegyezném, ha nem nézel rtl-t, de napi 12 órát ülsz a számítógép előtt, ne gondold, hogy különb vagy) Azaz, azzal hogy nem veted tekinteted a reklámra, attól még ugyanúgy kifizeted az árát. Nektek anyukátok, tetróval mi a pénztárnál. A fogkrém, a mosópor, a pelenka, a tej, a vaj, a tökömtuggyami, minden drágább lesz, hiszen minden adót, amit a kormány kivet, mindig mi fizetünk meg. És minél szegényebb vagy, annál jobban megérzed.
Ebbe gondolj bele, mielőtt annak örülnél hogy talán emiatt nem lesz vv7. (de lesz amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!