Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem örültök neki, hogy a...

Ti nem örültök neki, hogy a kormány megszorongatja a népbutító RTL-t?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy megfognak szűnni az agymosó műsorok, mint pl a barátok közt, éjjel-nappal budapest, xfaktor, meg a többi agysorfasztó. Ti nem örültök neki?
2014. jún. 5. 20:42
1 2 3 4
 21/38 BlackSword ***** válasza:
59%

Ha nem nézed a tévét, akkor neked nem teljesen mindegy???

De nem, NEM örülök a reklámadónak,

1) mert ez a szólásszabadság lábbal tiprása...

2) emiatt emberek munkája szűnhet meg...

3) ahol a hatalom mások választási lehetőségeit csökkenti, az diktatúra...

Azt mondod azért butul a nép, mert ilyen a műsor... De kérdem én most tőled: ha a kutya se nézné ezeket, akkor szerinted adnák??? Ugye hogy nem... Hiszen nem lenne belőle pénzük, és akkor veszteséges lenne a műsor... Szóval pont fordítva van...

2014. jún. 5. 21:21
 22/38 anonim ***** válasza:
63%
a kormány csak ki akkar rabolni még egy iparágat
2014. jún. 5. 21:42
 23/38 A kérdező kommentje:

"Vaj' a sajtószabadság is ennyire érdekel?"

Milyen sajtószabadság? Te sírnál az rtl esti híradója után, amiben soha semmilyen információ nincs, csak a sok baromság, hogy hányan haltak meg az utakon, meg hogy hány bébi fóka született a budapesti állatkertben???

2014. jún. 5. 21:43
 24/38 A kérdező kommentje:

"Tudod nagypapa, semmi nem maradt már a régi jó dolgokból..."

20 évesen nagypapa?

2014. jún. 5. 21:44
 25/38 tetro ***** válasza:
51%

21.44

20 éves vagy akkor honnan a francból tudod, hogy a mostani fiatalok mennyivel rosszabbak? :DDDDDDDDDdd

2014. jún. 5. 21:45
 26/38 anonim ***** válasza:
39%
a fiatalok nem a barátok közt miatt változnak hanem mert nincs pénz a gyerek nevelésre otthon rohadnak a 4 fal között mert a szülöknek nincs pénze sportra járatni, nincs pénz a koncert jegyre, arra hogy fagyizon a haverral...
2014. jún. 5. 21:57
 27/38 anonim ***** válasza:
58%

20 évesen pont hogy nagyon is jól látja a fiatalsággal kapcsolatos dolgokat a kérdező. Én 18 vagyok, mielőtt belőlem is tatát csináltok... Valóban, a Retek Klubot egész nap bömböltetők pont azért vannak egész nap a 4 fal között és rohadnak, mert egyfolytában "uncsiznak" és lógnak közben a "fészen" is. Semmi életcéljuk nincs, majd "anyuci meg apuci eltart", én tudom mert ilyen sok osztálytársam is. És azért meglátszik az érettségi eredményeken is, hogy én nem egész nap az RTL meg a TV2 előtt döglök...

18F

2014. jún. 5. 22:49
 28/38 tetro ***** válasza:
25%

22.49

azt bizonyára nem láthatja, amit állított, hogy tíz év alatt mennyit változott a fiatalság...

2014. jún. 5. 23:01
 29/38 anonim ***** válasza:
34%

21:43

Ezek szerint nézed a tv-t hisz tudod mi megy a hírekben.

Ettől az rtl még valamennyire kritikusan szokott fellépni a kormánnyal szemben. És ez nem tetszik neki.

2014. jún. 6. 00:06
 30/38 anonim ***** válasza:
34%

Akkor kapaszkodjatok meg fiatalok, semmivel nem vagytok butábbak mint mi. Egyszerűen csak az kezd el öregedni aki így látja. Mindig is rühelltem ezt a "mert a mai fiatalok" dumát. Nálunk is voltak ostobák, és okosak is, most is így van. És ugyanúgy voltunk mi is állatok néha, ahogy a maiak is. Ezen a téren semmi nem változott.

Reklám. Sajnos a termékeket reklámozni kell. Annak költsége mint minden költség beépül az árba. Ha nézel rtl klubot ha nem. (itt azért megjegyezném, ha nem nézel rtl-t, de napi 12 órát ülsz a számítógép előtt, ne gondold, hogy különb vagy) Azaz, azzal hogy nem veted tekinteted a reklámra, attól még ugyanúgy kifizeted az árát. Nektek anyukátok, tetróval mi a pénztárnál. A fogkrém, a mosópor, a pelenka, a tej, a vaj, a tökömtuggyami, minden drágább lesz, hiszen minden adót, amit a kormány kivet, mindig mi fizetünk meg. És minél szegényebb vagy, annál jobban megérzed.

Ebbe gondolj bele, mielőtt annak örülnél hogy talán emiatt nem lesz vv7. (de lesz amúgy)

2014. jún. 6. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!